Arama sonuçları: *

• Users: SemihX
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. SemihX

Ekran kartı önerilerine ihtiyacım var

Merhaba işlemcim ryzen 7 5800x bir ekran kartına ihtiyacım var ek olarak anakarta da ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum
  2. SemihX

Ekran kartım sorunlu mu ?

evet artık görüntü gelmemeye başladı ekran kartına giren 8 pinli kabloyu çıkartıp takınca görüntü geliyor pcyi kaaptıp açınca yine aynı sorun ama sürekli tekrarlamam gerekiyor ekran kartım mı arızalı acaba yoksa psu ile ilgili bir sorun mu power boost 750w kullanıyorum bilginiz var mı acaba
  3. SemihX

(Bugün yine aynı sorun var dün sök tak yaptım düzeldi ama bugün o da fayda etmiyor kartı değiştirmeli miyim)
  4. SemihX

hayır denemedim şu an sorunum çözüldü kartı çıkartıp yeniden taktım
  5. SemihX

6. SemihX

kartla hiçbir işim olmadı sadece işlemciyi değiştirdim dün hiç bir sorun yoktu
  7. SemihX

dün yeni işlemcimi taktım sorunsuz 300 fps e yakın alıyordum bu sabah açtığımda durum böyleydi psu ile ilgili olabilir mi 337w gözükmesine rağmen sıcaklık 41 dereceyi asla geçmiyor
  8. SemihX

yazılımsal olma ihtimali var mı ona göre tamir ettireyim veya yenisi alayım
  9. SemihX

Bugün sabah fps değerlerimin çok düştüğünü gördüm sabit 44 fps de kalıyor oyunda sürücüleri kaldırp tekrar kurdum sorunum devam etti bu programla kontrol ettiğimde bu değerleri gördüm ne yapmam gerek ekran kartım mı bozulmuş ?
  10. SemihX

Çözüldü✓ Bu kabloyu nerden bulabilirm

https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-45cfm-2000rpm-3x12cm-argb-fan-aura3p-4p-3in1-aio-beyaz-kasa-fan-kiti.html
  11. SemihX

hiç akıl edemedim teşekkür ederim dediğin gibi oldu
  12. SemihX

Kasa ön paneli için 3lü fan aldım ama kutunun içinden sadece 1 tane bu kablodan çıktı 3 fan var 2 si kablo olmadığı için çalışmıyor fanın yanına takılıp güç gitmesini sağlıyor bu kabloyu nerden bulabilirm veya yanlış yaptığım bir şey mi var bilgisi olan yardımcı olabilr mi
  13. SemihX

Yardım M2 ssd almak istiyorum

Anakartım Gigabyte A520M K V2
  14. SemihX

Yardım M2 ssd almak istiyorum

2k bütçem var f/p bir ürün arıyorum.
  15. SemihX

Yardım Ses sistemi için amfi önerisi

Ön kapılara 600w 300rms Apocalypse arka kapılara Reis 400w 130 rms midrange almayı düşünüyorum. Amfi konusunda karar veremedim. Araştırıp baktım bunun yeterli olacağı söylendi. Bunumu almalıyım yoksa başka mı önerilerinizi bekliyorum.
  16. SemihX

Hazır gaming sistem arıyorum

Hocam tekrar bir şey sorayım güç kaynağı 550w bi sıkıntı yaşar mıyım çok fazla bilgim yok 650w mu yapsam?
  17. SemihX

Tamamdır teşekkür ederim biraz daha bekleyeyim tam karar vereyim o zaman
  18. SemihX

tamam teşekkrler bunu alıyorum
  19. SemihX

peki ryzen 5 5500 mü tercih etmeliyim yoksa i5 12.nesil mi ? oyun için
  20. SemihX

performans konusunda rx 6750 daha mı iyi bu segmente göre?
Geri