SemihX
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
yazılımsal olma ihtimali var mı ona göre tamir ettireyim veya yenisi alayımBoşta 337w. Evet bir sorun var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hwinfo indirip oradanda gücü kontrol etsene orada da 337watt mı gözüküyor.
dün yeni işlemcimi taktım sorunsuz 300 fps e yakın alıyordum bu sabah açtığımda durum böyleydi psu ile ilgili olabilir mi 337w gözükmesine rağmen sıcaklık 41 dereceyi asla geçmiyorboşta olmasını bırak o kartın 337w çekmesi de çok normal değil
Kartı düzgün oturttuğuna emin misin ? Takarken bakırları falan çizmiş veya kaldırmış olabilirsin. Fiziksel hasar vermediysen başka bir şey vardır illa ki.dün yeni işlemcimi taktım sorunsuz 300 fps e yakın alıyordum bu sabah açtığımda durum böyleydi psu ile ilgili olabilir mi 337w gözükmesine rağmen sıcaklık 41 dereceyi asla geçmiyor
kartla hiçbir işim olmadı sadece işlemciyi değiştirdim dün hiç bir sorun yoktuKartı düzgün oturttuğuna emin misin ? Takarken bakırları falan çizmiş veya kaldırmış olabilirsin. Fiziksel hasar vermediysen başka bir şey vardır illa ki.
cidden değil benim 3080 zor 319 çekiyor occt de bence kartın biosunda problem olabilirboşta olmasını bırak o kartın 337w çekmesi de çok normal değil