Neler Yeni

Valorant ryzen5 5600 düşük fps sorunu

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Ege
Grafik ayarları nasıl

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ali Tarık
Evet w11 kullanıyorum siz w10 da oynarken ekran kartı ve işlemcinin yüzde kaçını kullanıyor sorabilirmiyim
o kadar dikkat etmedim ama w10 geçince düzeldi. Full stock ayarlarda su an windows ve nvidia ayarları. Sadece nihai güce çektim o kadar

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Enis Solak
Hocam formatlayıp test ettikten sonra bilgilendirir misiniz bende win11 kullanıyorum yer yer az performans alıyormuşum gibi hissediyorum bende win10 geçmeyi düşünüyorum.

cabbarrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İskender Orkun Özdemir
Rufus iptal edilen uefi ön yükleyici algılandı hatası veriyor normalmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cezmi İrvül
Hocam formatlayıp test ettikten sonra bilgilendirir misiniz bende win11 kullanıyorum yer yer az performans alıyormuşum gibi hissediyorum bende win10 geçmeyi düşünüyorum.
Win 11 kötü çıktı daha fazla işlemci ram ve karttan yiyo ama sana pek bişi sunmuyor win 10 en iyisi win 11 gibi arkada daha çok yemiyo sistemden oyunlarda eskisi gibi fps verimi alamazsın sistemin düşükse kesinlikle geç

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Enis Solak
Win 11 kötü çıktı daha fazla işlemci ram ve karttan yiyo ama sana pek bişi sunmuyor win 10 en iyisi win 11 gibi arkada daha çok yemiyo sistemden oyunlarda eskisi gibi fps verimi alamazsın sistemin düşükse kesinlikle geç
İmzada var sistem, bana verdiği his bu yönde o yüzden sormak istedim durum ne olacak diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cezmi İrvül
Win 11 iken oynadığın oyunlar (var ise) ve win10 da iken oyun adı ve fps değerlerini gözden geçirerek aradaki farkı anlarsın

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Enis Solak
Win 11 iken oynadığın oyunlar (var ise) ve win10 da iken oyun adı ve fps değerlerini gözden geçirerek aradaki farkı anlarsın
Bunu benim için söylediyseniz sistemi aldığımdan beri win11 kullanıyorum o yüzden karşılaştırma yapamam, tam olarak bu yüzden sormuştum arkadaşa fark olursa bilgilendirir misin diye :D

cabbarrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İskender Orkun Özdemir
Hocam Rufus "seçtiğiniz iso nun iptal edilmiş bir uefi ön yükleyici içerdiğini ve tamamen güncel bir uefi sisteminde güvenli önyükleme etkinleştirildiğinde güvenlik ihlali ekranı oluşturacağını açıkladı" Gibi bir hata veriyor ne yapıcam ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu benim için söylediyseniz sistemi aldığımdan beri win11 kullanıyorum o yüzden karşılaştırma yapamam, tam olarak bu yüzden sormuştum arkadaşa fark olursa bilgilendirir misin diye :D
Format tamamlanınca valorantı indirip performans farkı oluyormu söyleyeceğim sana.

cabbarrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İskender Orkun Özdemir
Win 10 da valorant testini yaptım hiç bir fark yok tamamen valorant optimizasyonu çöp bir oyun olduğu için var bu sorun her gelen güncellemede oyunu nasıl batırabiliriz diye düşünüyorlar sanırım şimdi win 11 kurmaya uğraşıcam tekrardan

Top Bottom