Bunu yaptıktan sonra fps değerlerine bak hem %30 civarı yediğini söyledin win11 de daha fazla yiyor diye biliyorumŞu anda iso dosyasını yazdırıyorum win10 un
o kadar dikkat etmedim ama w10 geçince düzeldi. Full stock ayarlarda su an windows ve nvidia ayarları. Sadece nihai güce çektim o kadarEvet w11 kullanıyorum siz w10 da oynarken ekran kartı ve işlemcinin yüzde kaçını kullanıyor sorabilirmiyim
Win 11 kötü çıktı daha fazla işlemci ram ve karttan yiyo ama sana pek bişi sunmuyor win 10 en iyisi win 11 gibi arkada daha çok yemiyo sistemden oyunlarda eskisi gibi fps verimi alamazsın sistemin düşükse kesinlikle geçHocam formatlayıp test ettikten sonra bilgilendirir misiniz bende win11 kullanıyorum yer yer az performans alıyormuşum gibi hissediyorum bende win10 geçmeyi düşünüyorum.
İmzada var sistem, bana verdiği his bu yönde o yüzden sormak istedim durum ne olacak diye.Win 11 kötü çıktı daha fazla işlemci ram ve karttan yiyo ama sana pek bişi sunmuyor win 10 en iyisi win 11 gibi arkada daha çok yemiyo sistemden oyunlarda eskisi gibi fps verimi alamazsın sistemin düşükse kesinlikle geç
Bunu benim için söylediyseniz sistemi aldığımdan beri win11 kullanıyorum o yüzden karşılaştırma yapamam, tam olarak bu yüzden sormuştum arkadaşa fark olursa bilgilendirir misin diyeWin 11 iken oynadığın oyunlar (var ise) ve win10 da iken oyun adı ve fps değerlerini gözden geçirerek aradaki farkı anlarsın
Format tamamlanınca valorantı indirip performans farkı oluyormu söyleyeceğim sana.Bunu benim için söylediyseniz sistemi aldığımdan beri win11 kullanıyorum o yüzden karşılaştırma yapamam, tam olarak bu yüzden sormuştum arkadaşa fark olursa bilgilendirir misin diye