Arama sonuçları: *

• Users: PokeTopu
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. PokeTopu

🔥İndirim 5 Raflı Kitaplık 656₺!

Çizgi romanlarımı koymak için aldım ucuz geldi
  2. PokeTopu

❌İndirim Bitti! Xpg Lancer 8gb 5200mhz 1999₺ 😱🔥🔥

lütfen patron geri dön...
  3. PokeTopu

❌İndirim Bitti! Lexar 1 Tb SSD 3.911,16 TL

5 bine 1tb üst modelini almıştım o yüzden iptal etmek istedim ya al satla mı uğraşacağım 300-400tl için pg ile satmaya kalksam zararla otururum abim istedi diye sonra tekrar almak istedim nolacak bilmiyorum
  4. PokeTopu

❌İndirim Bitti! Lexar 1 Tb SSD 3.911,16 TL

sıcaktandır o ya 1781719753 hala kargoya verilmeyen var mı ya benim deyle feci aramız bozuldu sanırım adamlara bi iptal edin dedim sonra etmeyin gönderin dedim sonra ne zaman gönderceksiniz iptal edin dedim sonra abim istedi dedim tekrar gönderir misin iptal etmeyin feci ayar olmuşlardır...
  5. PokeTopu

🔥İndirim Trendyol Yemek 500/200 İndirim Kodları

dayım benim burda 5 siparişten 1i genelde iptal oluyor kuponlu söylediğim zaman ama geç söylediğim içinde olabilir bilmiyorum 7-8den sonra söylersem oran %80 üzerine çıkıyor fast food yerlerinde belki kapattıkları içindir bilmiyorum
  6. PokeTopu

2. El Ram Almak İstiyorum Ne Kadar Verilmeli

ram fırsatı yakalamak için boost lazım şimşek mcqueene dönmem lazım
  7. PokeTopu

yaw gamegarajın böyle bir indirim paylaşacağı nerde görülmüş itopya gaming gen vatan incehesap heryerde hesap var bunda yok hesap oluşturdum adres girdim ödemeyi aldı iptal oldu para geri yattı
  8. PokeTopu

salça olcaz artık
  9. PokeTopu

şöyle amazondan vatandan bi ram alsam 64 veya 32gb yeminle yüzüne bakmayacağım şu lanet şeyin piyasa bu kadar artar mı ya 1781716780 ya param varda hani aynı özellik istedin mi 7-8 bazıları 9 falan istiyor oturup yakalamak lazım aradaki fiyata değer mi bilemiyorum 3-4 bin oynuyor
  10. PokeTopu

ben de çok kararsız kaldım oynadığım oyun feci ram yiyor arkada youtube dc açık derken ram yetmiyor arada feci drop yiyip oyundan düşüyorum ne yapsam bilemedim ben de
  11. PokeTopu

xpg lancer blade 16gb 6000mhz cl36 elimde var 4-4.5 anlaşabilirsem 16gb 5600 mhz cl46 ram alıp 32ye yükseltmek istiyordum 1781716516 4-4.5 arasına birisini buldum sanırım ama 5600mhz cl46 o biraz yüksek geldi
  12. PokeTopu

şu an elimde 16gb 6000 mhz cl36 ram var bunu 32gb yapmak istiyorum oyun dc derken ram yetmiyor ramlere ne kadar verilmeli 5600 mhz cl46 ramler 6000 mhz cl36 ramler gibi gibi
  13. PokeTopu

🔥İndirim Trendyol Yemek 500/200 İndirim Kodları

Sizin orda böyle kuponlu yemek söyledikten sonra iptal eden restoranlar oluyor mu bu kupon onlardan mı çıkıyor neden iptal yiyor sürekli ben de
  14. PokeTopu

❌İndirim Bitti! Philippe Maison Minimal Vintage Kadın Kol Saati 1 TL

Saat zaten beyazı 292 falan satılıyor iptal yicekte buna büyük bi ceza falan kesmeleri lazım ya
  15. PokeTopu

Onu hatırlıyorum ben de kedim için almıştım belki gelir diye
  16. PokeTopu

0.5 tl olsa alırdım 1 tl çok gibi
  17. PokeTopu

Kingstone Valueram 16 GB Ddr5 Ram7031 TL

bir tane ram lazım ya bir yakalayabilsem
  18. PokeTopu

❌İndirim Bitti! Kıoxıa Excerıa Plus G3 1tb 2.709₺

Aldım be sonunda video depolama için bir tane daha arıyordum çok iyi oldu