Arama sonuçları: *

• Users: moonshine07
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. moonshine07

🔥İndirim Samsung Shop S25 Ultra İndirimleri (512 GB - 76576,94TL , 1TB - 82276,94TL)

İkiye katlasaydı Honor kullanıyor olurdum iki cihazı da son derece efektif şekilde aylarca kullandım, tercihim Samsung :D
  2. moonshine07

🔥İndirim Samsung Shop S25 Ultra İndirimleri (512 GB - 76576,94TL , 1TB - 82276,94TL)

Hocam birlikte al kampanyası ile indirim uygulanıyor. Konu içeriğinde link bıraktım. En ucuz şarj cihazını ekleyin. Ayrıca 1TBOZEL kodu da var fakat çalışıyor mu emin değilim onu da deneyebilirsiniz.
  3. moonshine07

Face ID konusunda Magic 7 Pro çok iddialı diyebilirim. Köşeden suratınızı görse açıyor. Ben neden bu kadar iyi çalışıyor diye şaşırdığım için kılıktan kılığa girmiştim ama hepsinde tanıdı. Apple de iyidir muhtemelen, Samsung bu konuda hayli geride.
  4. moonshine07

MSI Pro B650-A İkinci El Satış Sonrası Hakkaniyetli Karar İçin Yardım

Hocam ben sık sık alıp satarım, güvenmediğim ürünü de satmam. Şimdiye kadar da problem yaşadığım çok nadir oldu. Sadece daha genç arkadaşlarla kısmen problemli deneyimler yaşadım. Genelde de satış felsefem şudur, testleri yapar öyle veririm fiziksel ve çalışma durumunda iki gün içinde aynı...
  5. moonshine07

Benim cep telefonunda psikolojik sınırım 50 bin TL civarında. 50 bine denk gelen en yüksek TR garantili model Iphone 15 plus idi. Bir hafta takıldım ama Apple kullanmamış biri için bence zorlayıcı bir deneyim farkı var. En şaşırdığım şey ikinci elde satma hızım oldu, sabah ilana koydum öğlen...
  6. moonshine07

Hocam bu da ayrı bir durum çünkü şuan Türkiye'deki cihazlarda yazılım seviyesinde farklılıklar bulunuyor. Ben HB üzerinden sıfır olarak aldım Kanada versiyonu geldi. Ayarlarda bazı farklılıklar vardı, pil sayacı gibi eklentiler yoktu ve güncelleme takvimi TUR kodlu cihazlardan farklıydı gibi...
  7. moonshine07

Ben s25+'dan magic 7 pro'ya geçtim fakat aradaki yazılım farkı ve özellikle güncelleme tarafında firmanın tavrı iyi değildi. Arayüzdeki basit bug'lar dahi nadir yayınlanan güncellemeler ile çözülmüyordu. Resmi hava durumu, temalar gibi uygulamalarda reklam çıkıyordu. Cihazın şebeke çekimi zayıf...
  8. moonshine07

Eğer Samsung shop hesabınız varsa kayıtlı mail adresinizde Samsung electronics diye arama yapın. Belli periyotlarla kod gönderiyorlar herkese. Eğer yoksa atacağım kodu deneyin GGR-PHWR-Z8HC-X4X6
  9. moonshine07

Evet hocam. Ben dlss fg gibi teknolojiler sayesinde 4k 165 kare hedefliyorum. Native performansta fark olmayacağını tahmin etsem de dlss teknolojisi görüntüyü daha düşük çözünürlükte işlediği için bir katkısı olur diye düşündüm fakat beklediğim gibi olmadı. O yüzden iade ettim.
  10. moonshine07

Sıfırı 8 bin civarı iken 4500e satmıştım kusurundan ötürü.
  11. moonshine07

Olayı öğrendiğim andan itibaren yerli yabancı forumlarda ve bu konuda bilgili kişilerle görüşmeler yaptım. Ben, en sağ üstteki pin eğik olsa da cihazı kullanabildiğim için ve hali hazırda yanmış sokette görünen görselde o pin herhangi bir pine temas etmediği için o yamukluktan ötürü yanma...
  12. moonshine07

Herkese merhaba. Bir süredir ultra cihazların fiyatlarını takip ediyordum fakat son birkaç ayda iyi zamlandılar. Samsung, kendi online mağazasında birlikte al kampanyaları yapıyor. Orada 512GB cihazın yanına en uygun fiyatlı şarj aletini eklediğinizde fiyat 80 bin civarına düşüyor. Bir de...
  13. moonshine07

Arkadaşlar yanıtlar için teşekkür ederim. Satış yaptığım arkadaş kibar ve iyi niyetli olduğu için yardımcı olmaya karar verdim. Anakartın satış ücretinin yarısını iade etmek için teklifimi ilettim.
  14. moonshine07

Hocam aslında teknik açıdan da destek istediğim bir konu eğer olaya hakimseniz. Ben iki farklı işlemciyle mart ayından beri sorunsuz şekilde kullanıyordum aslında bu yüzden güvenip satmak istedim çünkü problem olsa bir ay boyunca çalışmazdı veya farklı işlemcilerde farklı tepkiler verirdi gibi...
  15. moonshine07

Herkese merhaba. Geçtiğimiz hafta başıma anakart satışı ile ilgili bir olay geldi bu yüzden sizlerden yardım istiyorum. Konuyu biraz detaylı şekilde anlatacağım ve satış yaptığım arkadaşa yardımcı olup olmamam konusunda görüşlerinize ihtiyacım var. Kasım 2025 döneminde satın almış olduğum...
  16. moonshine07

🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 7.999 TL TL

Mesafe uzakken (örneğin 70 80 cm) görüş açıları fena değil. Monitörü yakın kullanırsanız açılardan etkileniyor.
  17. moonshine07

🔥İndirim Next 58" 4K QLED Televiyon 21.999TL

Geçen ay 55" olan modelinden iki tane aldım. Kendime aldığım ölü pikselli çıktı diye iadeye gitti ama diğeri duruyor ve memnunuz. Ben de şimdilik 43" Smart monitör ile idare ediyorum ama Next markasında fiyatlar eskisi gibi sık sık düşmüyor.
  18. moonshine07

🔥İndirim KTC H27E6 27" 1Ms 300Hz (320Hz O.C.) 2K QHD Fast IPS Pivot Monitör 🔥10.999₺(VKFBNK ÖZEL 9.999₺)

Açıklamalar bölümünde dci p3 değeri %106 göstermiş. QD Oled panellerde %99,x olan, QD VA ve IPS panellerde %98 99 civarı çıkan bir değer nasıl %106 olabilir :D
Geri