Arama sonuçları: *

1. T

🔥İndirim Gta 6 Standart 3495₺/ Ultimate 4485₺!

Kapitalist sistemin Beethoven'ı amerika sağolsun.
  2. T

Gta 6 80$ Olacak!

Pc ye çıkana kadar nasıl spoiler yemeden durcaz onu merak ediyorum
  3. T

❌İndirim Bitti! Kıoxıa Exceria Basic 1tb Gen 4 M2 SSD 5.699₺

Vay anasını 1tb ram 6k ve dram bile yok. Ne günlere kaldık.
  4. T

Yardım Kurumamış Termal Macunu Temizlemeden Soğutucuyu Geri Takmak Sorun Olur Mu?

Geri taktığında minik hava boşlukları kalacak muhtemelen. Muhakkak daha kötü performans alırsın ama ne derece tahmin etmek zor.
  5. T

Epomaker DYNATAB 75x Tuş basmama sorunu çözümü

Merak edenler varsa klavyeden aldım bir tane. Almadan önce problemin kötü kalitede üretilmiş pcb ve dandik hotswap soketleri olduğunu düşünmüştüm. Bu yüzden yabancı video ve forumlarda 1-2 saat gezdikten sonra nasıl köprü atacağımı öğrendim. Bu posttaki arkadaşın da belirttiği gibi birer...
  6. T

4080ti İkinci El Alınır mı?

Eyvallah, teşekkür ederim iyi dileklerin için. Son kısmı biraz makara olsun diye yazdım. Yavaş yavaş benden de geçmeye başladı oyun işleri. Pc ye o kadar para yatırmak mantıklı gelmiyor artık.
  7. T

Çözüldü✓ Bu İkinci El Ekran Kartı İlanları Sahte Midir?

https://forum.donanimhaber.com/zotac-geforce-rtx-4070-ti-trinity-12gb-gddr6x-192bit-dlss-3-ekran-karti--159674214 Nt
  8. T

4080ti İkinci El Alınır mı?

Bütçe sıkıntısı yoksa bence şu an piyasadaki en mantıklı kart. 2k ultra ayarlarda üzeceği oyun yok. İkinci elde 35-36k civarına rahat bulunuyor. Görece güncel bir kart sayılır, nvidia'nın gelişmiş yazılım teknolojilerini destekliyor. Daha ne olsun. Yanına da bi oled monitör çekcen🥲. Neyse yine...
  9. T

Soket değişimi ile çözülüyorsa gerekirse aldıktan sonra bütün soketleri değişirim sıkıntı değil. Benim de tasarımı çok hoşuma gitti. Üstündeki led ekranı, %75 olması, yandan aydınlatmalı keycapsleri vs.
  10. T

Lehim işlerinden anlarım, sıkıntı olmaz soket değiştirmek. Tek sebebi buysa almayı düşünüyorum. Onun dışında devre tasarımından kaynaklı vs bir problem varsa o tarz toplara girmeyi çok tercih etmiyorum fazla vakit çalıyor.
  11. T

Selamlar, konudan anladığım kadarıyla problem hotswap soketlerinin kalitesizliğinden kaynaklanıyor. İkinci elde baya ucuza satılıyor yaklaşık 1200-1300 civarı. Almaya değer mi kullananlar ne der?
  12. T

Aula F75 İçin Keycap Seçimi

Ben de bu keycaps leri çok seviyorum ama maalesef benim ledler switchlerin üstünde. Altında olan klavyelerde tavsiye ediyorlar.
  13. T

❌İndirim Bitti! Arctic P12 Pro Pwm 446 TL // Arctic Mx-7 - 4 Gr 334 TL

İncelemelerine bakmıştım bi ara. 1000 rpm den sonra rahatsız edici bir uğultu başlıyor. P12 max daha başarılı bundan.
  14. T

🔥İndirim Maydonoz Döner Tavuk Dürüm Döner 19₺ (Getir Yemek)

Ben şimdi alabildim. Ama min sepet tutarı 350 olduğu için 70tl ye düştü.
  15. T

Bende de indirim olmadı tam 13 te ödeme adımında gittim
  16. T

Bence de ben yatıyorum beyler bence siz de yatın.
  17. T

Gece 2 ye kadar açıkmış burda ohh
Geri