Arama sonuçları: *

• Users: lord pontar
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

Hawk Future mı, İkea Markus Mu?

Hocam hiç statik elektriklenme yaşadın mı? Ayrıca yakın şehirlerde bile İKEA bulunmadığı için olası garanti durumunda mağazalarına gitmem gerekir mi yoksa kargo ile tüm işlemler hallediliyor mu, bilgin var mı?
  2. L

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
  3. L

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz hocam? Herhangi bir sorun çıkardı mı, yastıklarının sert olması rahatsız etti mi?
  4. L

Merhaba, bir süredir oyuncu veya ofis koltuğu arayışındayım. Birçok marka ve modeli araştırdım. Tamamen herkesin beğendiği bir ürün bulamadım. Birinin övdüğünü diğeri eleştirmiş. En sonunda Hawk Future ve IKEA Markus arasında kaldım. Hawk'ın rahat olmaması ve parçalanma, kırılma gibi...
  5. L

GameGaraj Vs Asus Vs Lenovo laptop

Lenovo legion.
  6. L

Normal bir laptop sıcaklığı kaç olmalı

Ekran kartı için 70-80 arası, Işlemci için 80-90 arası normaldir.
  7. L

Ekran Kartım Gerektiği Gibi Çalışmıyor.

Asus rog strxise. Yazılımdan dolayı olabilir. Asus çok kötü yazılım konusunda
  8. L

Asus ROG Strix G15 G513RW-HF206

Bende ayni model var. Isinma sorunu ve performans kaybi problemim var. 90 dereceleri gorur oyle soyleyeyim. Ben sogutucu aldim 75lere dustu ama performans sorunum devam ediyor. Serviside rezalettir asusun. Bence lenovo legion veya monster tulpar serilerine yonelin. Bu fiyata malesef msi yok
  9. L

Çözüldü✓ Lenovo Legion 5 laptop alınır mı?

Kesinlikle alınır en iyi orta duzey laptop markasi lenovodur. Ama amazondan alın
  10. L

Çözüldü✓ Asus veya Hp ya da herhangi bir marka Gaming laptop tavsiyesi.

Idepadler vardı o fiyatlara amazondan almanı öneririm diğer sitelerde iade hakkın yok gibi bir şey.
  11. L

40 bin tl laptop önerisi

Attığın Asus rog modeline sahibim çekmediğim problem kalmadı lütfen uzak dur. Teknik servisi de rezalet anlaştıkları kargo şirketi de rezalet. Isinma sorunu mu dersin ölü piksel mi dersin performans kaybı mı dersin sakın bulaşma. Lenovo Legion öneririm ve kesinlikle Amazondan al.
  12. L

Çözüldü✓ Tek kanal ram sorunsalı

Yapar bana çokça yapıyor performansın içine ediyor.
  13. L

Çözüldü✓ Asus veya Hp ya da herhangi bir marka Gaming laptop tavsiyesi.

Asus marka mümkünse tercihin olmasin Lenovo al geç
  14. L

Asus Rog Strix Rtx 3070ti FPS Drop

Laptopu yeni aldım ilk denediğim oyun Cyberpunk oldu. Ultra ayarlarda rtx ve dlss kapalıyken kapalı mekanlarda ve şehir dışındayken FPS 70, 80 civarında. Şehir içinde ve kalabalık ortamlarda 40 fpslere kadar düşüyor. Bu fps dengesizliği beni korkuttu. Ayarları düşürsemde dlss açsam da pek bi...
  15. L

Çözüldü✓ Acer Nitro 12700h RTX 3070ti Cihazda Mux Switch Mevcut Mudur?

Evet var. Ben de aynı model ile asus rog strix 3070ti arasinda kaldım
  16. L

Legion 5 vs rog strix vs tulpar t7

Acerin i7 12700h rtx3060 modeli var 27 bin TL'ye hepsiburada da. O da güzel ve ucuz.
  17. L

40000 ₺ Laptop Önerisi

Acer max p olması lazım bende 30-40k arasında laptop almayı düşünüyorum
  18. L

30-40 bin TL arası en az rtx3070 laptop önerisi

Acer ile monster neredeyse aynı. 2k ekran için 7 bin TL fazladan vermek pek mantıklı değil. Ben daha çok Asus, Acer ve Lenovo arasında kaldım. Acerin islemcisi daha iyi, asusun genel kalitesi daha iyi, lenovonun ekrani daha iyi ve 2x16 gb ram sunuyo ama islemcisi eski ve düz 3070.
  19. L

Asus Tuf Dash F15 Vs Lenovo Legion 5 Pro

Tuf dash'ın watt gücü daha az. Bence rog strixe bak. R7 6800h rtx3060 30k fiyati var.
  20. L

30-40 bin TL arası en az rtx3070 laptop önerisi

Acer nasıldır?
Geri