Arama sonuçları: *

• Users: Bedirhanx
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Rdr2 yüzde yüz yapma basarımı geldi?

hocam korkuttu valla herkesde olması ıcımı rahatlattı suan saolun
  2. B

Rdr2 yüzde yüz yapma basarımı geldi?

oyunu daha bitirmedim bile yüzde 30unda falanım ama bugun oyunu actıgımde yüzde yüz basarımı dahıl bırcok nadır basarım da hıcbırsey yuklememe ve normal bır sekılde oyuna kendı hesabımdan gırmeme ragmen bi hata olmustur dıye steamı ac kapa yaptım ama hala duruyor basarımların durmasında sıkıntım...
  3. B

6 günde 5tb veri yazma normal mi

günlük kısmında sorun yok 1767470031 sımdı baktım firmware güncel degılmıs sorunumla büyük bir etkisi var mıdır güncel olmamasının
  4. B

oyunlar da bu sekılde bunların dısında sadece 10gb lık bir oyun yükleyip sildim(windows bu ssd ye kurulu)
  5. B

itopyadan indirimde kioxia exceria g2 500gb ssd almıstım uzerınden 6 gün gecti ve 5tb veri yazmıs ve saglıgı yuzde 96ya dusmus bana normal gibi gelmedi
  6. B

Ağ sürücüleri nereden yüklenir

Ethernet kablosu cat 5 takılı ama internet yok ve ağ sürücüsü yok nereden indirebilirim sürücüleri
  7. B

Boot menü usb görmüyor

Flash go smart yeni windows kurulumu yapıcam boot option a girdigimde usb gozukmuyor
  8. B

Tlauncher güvenli mi

Beyler geçenlerde tlauncher virüslü diye duymustum arkadaslarimdan doğrumu birde virüslüyse baska ne önerebilirsiniz
  9. B

Çözüldü✓ Asus tuf ekrana gorüntü gelmiyor

Arkadas sistemi bugun topladim herseyi taktim fakat ekrana goruntu gelmedi monitor asus tuf gaming icinden sadece Dp cikti ekranda hdmi 1 no signal yaziyor napicam
  10. B

Game garaj siparis onayi

Hocam siparis beklemedeydi odemeyi tamamlayamamislar ve suan iptal edildi olarak gozukuyor yeni siparis olusturucam
  11. B

Game garaj siparis onayi

Hayir kart bilgilerini girdim sadece birde calisma saatleriyle alakali olabilir mi 1681658454 Niye ki
  12. B

Game garaj siparis onayi

Beyler dün game garajdan saat 6 civarinda pc siparisi verdim ama hâla beklemede olarak gozukuyo bunun sebebi nedir
  13. B

Çözüldü✓ Hangi monitörü alayım ?

Artar bile
  14. B

Ben yine VG247Q1A dan yanayim sonucta butcen yetiyo
  15. B

Casper ve samsung odessy de gosthing varmis oyun oynayacaksan onlar alinmaz çok try hard oyun oynamiycaksan 4ms samsung alinabilir onun disindaki monitorleri bilmiyorum
  16. B

VG247Q1A al
  17. B

Sinerji Themistokles Sistem Alınır mı?

Beyler sistem bu hali ve fiyatına bakılırsa alınır mı? https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-themistokles-ryzen-5-4500-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rtx3050-oyun-bilgisayari-p-36208
  18. B

Uzay montaj nasıldır

Nerden bulabilirim bu tuşları
Geri