B Bedirhanx 80+ Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 54 Reaksiyon skoru 14 18 Nisan 2023 #1 Beyler geçenlerde tlauncher virüslü diye duymustum arkadaslarimdan doğrumu birde virüslüyse baska ne önerebilirsiniz
Beyler geçenlerde tlauncher virüslü diye duymustum arkadaslarimdan doğrumu birde virüslüyse baska ne önerebilirsiniz
Ömər Züliyev 80+ Bronze Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 634 Reaksiyon skoru 85 18 Nisan 2023 #2 Bedirhanx yazmış: Beyler geçenlerde tlauncher virüslü diye duymustum arkadaslarimdan doğrumu birde virüslüyse baska ne önerebilirsiniz Devamı için tıklayın... Korsan olan herseyde virus riski vardir
Bedirhanx yazmış: Beyler geçenlerde tlauncher virüslü diye duymustum arkadaslarimdan doğrumu birde virüslüyse baska ne önerebilirsiniz Devamı için tıklayın... Korsan olan herseyde virus riski vardir
Psien 80+ Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 7 Reaksiyon skoru 0 18 Nisan 2023 #3 kaynak kodlarını görmediğimiz için bir şey diyemeyiz. Ama Tlauncher uzun bi süredir var ve görünürde kullanan kişilere bir şey olduğu söylenmemiş.
kaynak kodlarını görmediğimiz için bir şey diyemeyiz. Ama Tlauncher uzun bi süredir var ve görünürde kullanan kişilere bir şey olduğu söylenmemiş.