Arama sonuçları: *

1. Commender Thorn

🔥İndirim 144 HZ 24" LENOVO 3800₺ 3 taksit

Hb de 27 inç modeli 4000 di kasımda öyle almıştım renkleri tok gibi memnunum çok bir özellik aramıyorum ben aslında bu bütçeye güzel dedim aldım ihtiyacımda toktu 😅
  2. Commender Thorn

🔥İndirim 🔥LG UltraGear 180Hz 1ms Pivot Asansör SON 5 ADET 5.999TL🔥

Hocam 2k cihaz ürünleri hangileri 7k için
  3. Commender Thorn

Bilgisayar Açılmıyor

Küçük LED’lerin yanında hatırladığım Vga ve cpu vardı diğer iki ışığı unuttum. Akşam inşallah tekrardan deneyeceğim. 1717500834 Denemelik yaktığım psu da kasa fanlarını takmadım. Muhtemelen denesen dönerdi diye düşünüyorum 1717500954 Açılsa aslında sitemi sıfırlayacağım zaten hemen. İlk...
  4. Commender Thorn

Bilgisayar Açılmıyor

ya ben de onlara bakıp sonuç almak istedim fakat 4 tane ışık var karışık sırayla kırmızı yanıp sönüyor teker teker beynim yandı gece 1717499224 Yeni aldığımızda sıkıntı olabilir evet fakat normal çalışan evde ki psu yu takınca da hata ışıkları yanıp sönmeye başladı bu defa da bu sıkıntı oldu ben de
  5. Commender Thorn

Bilgisayar Açılmıyor

Merhabalar, kardeşime bütçemiz yettikçe 2. el temiz bir sistem toplamaya çalıştık fakat aşağıda ki sorunları yaşadım. bu sorunların çözümü içinde bilgili abilerimden kardeşlerimden destek bekliyorum. topladığımız 2.el pc özellikleri: kasa: game power beyaz (sıfır) cpu: R5 3600 stok fanlı...
  6. Commender Thorn

Yardım Gamepower Bull T10 ışık hüzmesi sorunu

Fotoğrafı gece yarısı çekmiştim odaklayıp öyle çektim hatta. Ha derseniz ki yetmez parlaklığı kıs tekrar çek bu gece kutulamadan önce yine çekerim şuan güneş ışığından yansıma yapıyor monitör sağlıklı sonuç çıkmaz.
  7. Commender Thorn

Kanka özel bir şey yapmadım pc açılırken oluşan siyah ekranda da fark edebilirsin. Ya da ölü piksel testi için google a yaz çıkan sitelerden birinden siyah ekrana gel varsa fark edersin zaten ama odanın da karanlık olması lazım.
  8. Commender Thorn

Arkadaşlar selam abdullah abinin paylaştığı ekrandan aldım. Gamepower bull t10 modeli Kutu ulaştığında daha önce açılmış gibiydi hiç bir bant falan yoktu kutuyu açıp ekrana baktığımda ise parmak izleri falan vardı. Yorumlara baktım bir kaç kişi daha yaşamış aynı şeyleri fakat sorun şurada...
  9. Commender Thorn

Ruijie ap için güç çıkışı

Arkadaşlar selamlar, Ruijie wifi 6 Access point aldım poe adaptör ve destekli switch olmadığından evde atıl durumda bulunan mi router’ın adaptörünü kullanmak istiyorum. Ruijie ap nin yazan fabrika verisi 12v 1.5A fakat bende ki adaptör 12v 1A. Açacak mı diye denedim açtı güç veriyor ama sormak...
  10. Commender Thorn

HDD yi SSD ye klonlamak(imajlamak) istiyorum

Arkadaşlar selam harddiskimi yeni aldığım nvme ssd ye aktarmak istiyorum. Eskiden imajlama diye geçiyordu ama zamanla klonlama olmuş bu, şuanki sizlere sorum şu bir kaç video gezdim ama adam akıllı klonlama programı bulamadım ya paralı ya çalışmıyor. Sizlerin bildiği kaliteli sağlam ve bedava...
  11. Commender Thorn

Pc kurulumu için yardım gerekiyor

Performansı tam almak için hocam
  12. Commender Thorn

Pc kurulumu için yardım gerekiyor

Arkadaşlar selamlar, hayatımda ilk defa sistem topladım allaha şükür borç harç vs yaptık bir şeyler. Bu aşamada yardımınız gerekiyor çünkü overclock yapabilir miyim geçen fotumda arkadaşlar ıgpu falan demişlerdi bu overclock konularında cidden çok bilgisiz kötüyüm 😅 hadi bir şekilde video...
  13. Commender Thorn

Çözüldü✓ Hangi ryzen5 işlemciyi almalıyım

Akakçeden artık bi alarm falan oluşturup 7-8 saatte bir de kontrol yapacaz artık nöbetteyiz hocam.. 1671355728 Yeni düşmüş herhalde hemen bi inceliyim onu
  14. Commender Thorn

Ramlerde doğru karar vermişim gibi. Ayrıca aldığım ssd’nin 3500 lerde okuma ve yaklaşık yine o rakamlarda yazma hızları olduğunu düşünürsek sistem oyunları açar gibi duruyor ama ne derece oynatır allah kerim. İlk bilgisayarım değil ikinci bilgisayarım olacak ama ilk kendim topladığım 1 yıldır...
  15. Commender Thorn

Çok çok güzel özetlemişsiniz hocam elinize sağlık. Bende çok kararsız kaldım ama bu süreçten sonra cidden ekonomik olarak bayağı sıkıntı yaşayacağımdan uzun süre alamayacağım ne bir ekran kartı nede bir işlemci yükseltmesi şuan elimde tek kurşun var nereye sıksam diye size danışıyorum 🥲...
  16. Commender Thorn

Hocam şuan banka hesabımda 2300 lira para var aklımdaki işlemcileri yazdım. Ona göre odaklanıp elimdeki bir kaç şeyi satacam bütçe oluşturmak için. 1671321355 Güzel dikkat hocam 😅👍🏼 1671321443 Peki sizce 5600 ile 5600g arasında işlemci olarak çok mu fark var ? Fiyat farkı var çünkü aralarında g...
  17. Commender Thorn

5600g üstüne temmuz gibi rx570 nasıl olur 😅 1671313852 Hadi ya ben ölmüşüm dndmdndmndmd
  18. Commender Thorn

Selamlar arkadaşlar, küçük küçük sistem topluyorum para geldikçe üzerine koyuyorum. Aşağıda benim aldığım ve elimde olan ürünler var. Eğer beraber işlemciyi belirlersek önümüzdeki 4-5 ay daha ben ekran kartı vs alamayacağım belki de temmuzda alabileceğim bilmiyorum(allahın işi belli mi olur...
  19. Commender Thorn

🔥İndirim Rampage Itopya Siyah Gaming RGB Kulaklık Standı 149 TL

Bende aldım bir tane allah pişmanlık vermesin
  20. Commender Thorn

7000TL bisiklet önerisi

Xc300 kullanmadığım için bir şey diyemem Ben xc 150 kullanıyorum Bi kardeşim xc100 hidrolik diğeri de aynısının diskli olanını kullanıyor ama bana kalırsa xc100 alma yani 150 daha iyi
Geri