Arama sonuçları: *

• Users: san_ozsaho
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. san_ozsaho

Yurtdışından Nasıl Ürün Alabilirim?

Teklif alıp deneyebilir bence, sonuçta denemesi bedava pahalı gelirse farklı bir şekilde çözer, ayrıca aradığım şey türkiye'de yok demiş yani pek bir alternatifi yok ya akraba/tanıdık aracılığıyla alacak yada bu tarz bie uygulamayla
  2. san_ozsaho

Yurtdışından Nasıl Ürün Alabilirim?

Hiç denemedim ama bir ara Glocalzone diye bir uygulama vardı, oradan istediğiniz ürünü linkle birlikte paylaşıyorsunuz yurt dışında olup getirebilecek kişiler size teklif veriyor işte diyelim ürün 500tl diyor ki 700'e okeysen getireyim diyor buluşup uygulamadan onaylama yapıp elden ürünü...
  3. san_ozsaho

❌İndirim Bitti! INTEL ARC B580 + INTEL Core Ultra 5 225F Bundle - 0,06 TL

Fazladan alıp yardımcı olmak isteyen olursa sevinirim
  4. san_ozsaho

❌İndirim Bitti! İntel ARC B580 12GB 🔥9.999₺ (SINIRLI STOK)

Rx6600'den geçilmez değil mi?
  5. san_ozsaho

❌İndirim Bitti! Havit ms1040-v1 mouse 199TL

O kadar da değl be hocam, bozuluyorsa da garantiye gönderirsin. Zaten normal fiyatı 600tl imiş, buyuk ihtimal satamadılar stok eritmeye çalışıyorlar, acil durumlarda iş görür. Ana kullandığın mouse bozulursa kısa süre idare eder tercih meselesi saygı duyarım.
  6. san_ozsaho

Aynen öyle, tam yedekte tutmalık.
  7. san_ozsaho

Fiyatı düşünüldüğünde gayet makul, bedavadan biraz pahalıya geliyor :)
  8. san_ozsaho

https://www.trendyol.com/havit/gamenote-ms1040-v1-22000-dpi-rgb-gaming-oyuncu-mouse-paw3311-8-tuslu-programlanabilir-p-1136067608?fbclid=PAb21jcARX9adleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZA81NjcwNjczNDMzNTI0MjcAAafvvns6e1241jSLDH_sriPhfC_N35GxeiRWCcbiTbrHxLFvLgwq6jzyXsagGg_aem_mmzCmYJEjptuZH6W2ccciw
  9. san_ozsaho

❌İndirim Bitti! 16 GB Patriot Viper Venom 6000 Mhz CL30 10.432 TL

Malesef hocam, online satış bitince insanlar mağazalara baskın yaptı o kadar diyeyim
  10. san_ozsaho

❌İndirim Bitti! 16 GB Patriot Viper Venom 6000 Mhz CL30 10.432 TL

Dün 2x16'lar bu fiyataydı
  11. san_ozsaho

❌İndirim Bitti! DDR5 GSKILL RAM !!!! Vatan web

Alınmıyor ki
  12. san_ozsaho

Hangi 2.5 SATA SSD 1TB almaliyim?

Anakartında m.2 ssd için PCI EX-1 portu varsa oraya dönüştürücü ile m.2 ssd takabilirsin. Tabi ne kadar hızlı destekler ona bir bakmak lazım. Duruma göre gen 3 ssd alman gerekebilir. Yada usb üzerinden veri aktarmaya izin veren m.2 aparatları var onu alabilirsin, Sata ssd'ler yeterince hızlı...
  13. san_ozsaho

CS2'de haftalık görev ödülleri nedir?

Bizim arkadaş ssg ile dust 2 mid door'dan kapı arkası headshot attığından birkaç günlük ceza yemiştik. Hile falan kullanmıyordu ama beraber maça girdiğimiz için bana bile birkaç günlük ceza gelmişti.
  14. san_ozsaho

Direksiyon seti önerisi?

trol müsün yoksa kafa mı buluyorsun inan bilmiyorum ama adam kendisi zaten demiş sistemimi güncelleme aşamasındayım maksimum bütçem 10k yazmış, sen gelmişsin adama 10k değil 15k ver bunu al knk diyorsun adam 15k verebilecek olsa zaten 15k yazar, arttırmanın sınırı yok sonuçta 15 verebiliyorsa 5k...
  15. san_ozsaho

Direksiyon seti önerisi?

orada anlatmak istediğim şey rampage deyip laf attığın marka bile önerdiğin markayla aynı ürünleri kullanabiliyor, kanıtlarıyla sana sundum direct drive mevzusuna gelirsek söylediğin ürünler yeni başlayanlar için yüksek fiyatlı maliyetli ürünler yine benim dediğime geldik bu adam ne kadar...
  16. san_ozsaho

Direksiyon seti önerisi?

Kardeşim anlamadığın şey şu, bu tarz oyunlar niş kitlelere hitap ediyor, herkes öncesinde diyor direksiyon setim olsa bu oyun zevk verir gidip alayım bir tane deyip sıfır yada 2.el satın alıyor 1 hafta-2 hafta bilemedin 1 ay sonra çoğu kişi direksiyon setinin yüzüne bakmıyor herkesin seti...
  17. san_ozsaho

Direksiyon seti önerisi?

Direksiyon seti alanların %90'ı hevesleri kaçınca satıyorlar, ilanlar direksiyon seti dolu, Bu tarz setler ancak niş kitlelere hitap ediyor, onlarda zaten parasına bakmıyor en iyisini alıyor. Alırsın ortalama bir şey, bakarsın heves değil gideri var hoşuna gidiyor alırsın sonra en iyisini. Boş...
  18. san_ozsaho

Direksiyon seti önerisi?

genelde direksiyon setleri bir süre heves giderilip satışa sunulduğundan mütevellit, çok pahalı bir şey almanızı tavsiye etmem, standart logitech'ten devam etmeniz en mantıklısı olur hep 2.el'de çok fazla var hemde marka güvenirliği yüksek. Benzer tarzda rampag'de var ama ben olsam şahsen ilk...
  19. san_ozsaho

2 Milyon Civarı Araç Önerisi

jaecoo 7, kia sportage, nissan qashqai, cherry tiggo 7, citroen c5, duruma göre citroen c4 X, peugeot 2008, hyundai tucson gibi araçalar bütçeniz dahilinde alabileceğiniz araçlar. kia sportage'ın boş paketleri gelir bu fiyata, jaecoo 7 4x2 evolve alırsanız özellik olarak dolu bir araca binmiş...
Geri