Arama sonuçları: *

• Users: Blink
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Blink

oyunda dava açabilir mi??

Merhaba, Adınıza dava açılmamasının tek sebebi muhattabınızın sizin hakkınızda suç duyurusunda bulunmamasıdır. Şansınızı çok zorlamamanızı tavsiye ederim. Saygılarımla.
  2. Blink

Merhaba, Türkiye sınırları içinde server bulundurmak yasal kural ve yükümlülükleri kabul etmek demektir. Olasi bir suç teşkil eden davalarda yükümlülükleri kabul eden firma emniyet genel müdürlüğünün talebi neticesinde oyuncu bilgilerini (Bağlantının iletildiği konum, IP, internet sağlayıcı ve...
  3. Blink

SİSTEMİMİN SEGMENT NEDİR (DÜŞÜK ORTA YÜKSEK)

Merhaba, Ekran kartınız Nvidia 1650 muadili bir kart. İşlemciniz ise 7. Nesil. Bu sistem için günlük işleri yapmaya uygun, düşük veya giriş seviyesinde diyebiliriz. Saygılarımla.
  4. Blink

Merhaba. Kısa zaman önce bir dava için siber suçlar departmanıyla görüşme sağladım ve muhabbet arasında bu soruyu sordum. Eğer biri size küfür veya hakaret ederse dava açmak ve o kullanıcının bilgilerine ulaşmanın çok kolay olduğunu belirttiler. Fakat oynadığınız oyunun Türkiye sınırları içinde...
  5. Blink

Öneri Bu ekran kartı alınınır mı ?

Fiyatı oldukça uygun fakat mining yapılmadığından emin olmalısın. 4000 serisi çıktığı için 1000 serisinden kart almamanı tavsiye ederim. 1 seneye oldukça yetersiz kalacakları kanaatindeyim.
  6. Blink

Amazon İade Yardım...

15 gün iade hakkın bulunmakta. Edebilirsin.
Geri