15 gün iade hakkın bulunmakta. Edebilirsin.Baktım. Tam bi cevap göremedim. Geçen hafta cuma günü Amazondan monitör aldım. Ghosting sıkıntısı var. Rahatsız oluyorum. İade etsem kabul ederler mi?
Nasıl yaptınız hocam bende mousepadi değiştirmek istiyorum.15 gün iade süresi geçmişti benim yine de iade aldılar hatta kulaklık sizde kalabilir demişlerdi
Müşteri hizmetlerine canlı yardım ile bağlandım memnun olmadığımı sorunlu gibi geldiğini söylemiştim isterseniz para iadesi yapabiliriz demişti bende olur falan dedim kargo kodu vermicekmisiniz fln dedim ürün sizde kalabilir demisti onu da 500 TL'ye okutmustum 600 tlmi almıstım parayı birlestirip asus rog delta almıstımNasıl yaptınız hocam bende mousepadi değiştirmek istiyorum.
Amazonun sattığı ürün müydü ? Porge mousepad iade edicemMüşteri hizmetlerine canlı yardım ile bağlandım memnun olmadığımı sorunlu gibi geldiğini söylemiştim isterseniz para iadesi yapabiliriz demişti bende olur falan dedim kargo kodu vermicekmisiniz fln dedim ürün sizde kalabilir demisti onu da 500 TL'ye okutmustum 600 tlmi almıstım parayı birlestirip asus rog delta almıstım
Evet amazon iade almadı bende sattımAmazonun sattığı ürün müydü ? Porge mousepad iade edicem
Benim satıcı amazon olmadığı için geri alırlar büyük ihtimal ama teşekkürler hocam.Evet amazon iade almadı bende sattım