Amazon İade Yardım...

Alcatraz.

80+
Reaksiyon skoru
4
Baktım. Tam bi cevap göremedim. Geçen hafta cuma günü Amazondan monitör aldım. Ghosting sıkıntısı var. Rahatsız oluyorum. İade etsem kabul ederler mi?

Kabul ederler mi kesin? Ona göre monitör sipariş vericem.

IPS monitör almayacaksan yine ghostingle karşılaşabilme ihtimalin var. Çok rahatsız etmiyorsa iadeyle uğraşma. Satıcı Amazonsa uğraştırmaz iadeyi kabul eder.

15 gün iade süresi geçmişti benim yine de iade aldılar hatta kulaklık sizde kalabilir demişlerdi

Nasıl yaptınız hocam bende mousepadi değiştirmek istiyorum.
Müşteri hizmetlerine canlı yardım ile bağlandım memnun olmadığımı sorunlu gibi geldiğini söylemiştim isterseniz para iadesi yapabiliriz demişti bende olur falan dedim kargo kodu vermicekmisiniz fln dedim ürün sizde kalabilir demisti onu da 500 TL'ye okutmustum 600 tlmi almıstım parayı birlestirip asus rog delta almıstım

Herhangi bir problemi yoksa kesin olarak iade alırlar.

Müşteri hizmetlerine canlı yardım ile bağlandım memnun olmadığımı sorunlu gibi geldiğini söylemiştim isterseniz para iadesi yapabiliriz demişti bende olur falan dedim kargo kodu vermicekmisiniz fln dedim ürün sizde kalabilir demisti onu da 500 TL'ye okutmustum 600 tlmi almıstım parayı birlestirip asus rog delta almıstım
Amazonun sattığı ürün müydü ? Porge mousepad iade edicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,181
Üyeler
197,393
Son üye
Fartgod
Geri