Yardım Amazon İade Hakkında Yardım

Umarım Şöyle Bir Yorum Gördüm O Yüzden Uğraşmak İstemiyorum

Beta Plus Teknoloji ile olan alışverişim hayal kırıklığı yarattı. Sipariş ettiğim ürün belirtilen tarihte gönderilmedi ve yanlış bir versiyon gönderildi. Ürünü iade ettim, ancak satıcı iade işlemini kabul etmeyip para iadesi yapmadı. Amazon’a başvurup durumu bildirdim ve iade işlemi gerçekleşti. Güvenli ve sorunsuz bir alışveriş bekliyorsanız Beta Plus Teknoloji’yi tercih etmemenizi öneririm.
en nihayetinde amazon devreye girip iade aldırmış. amazon platformdan aldığın ürünü satıcısı ne olursa olsun ,tabii belli kategorilerde ürünler değilse (tek kullanımlık, digital, vb) iade almak zorundalar. o yüzden beta plus isterse kargo teslim almasın , iade olur merak etme :)

Sorun Satıcı Beta Plus Diye Şirket Kötü Yorumları İade'de Sorun Çıkarıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gönderici Amazondu Ama Sonra Bana Müşteri Temsilcisi Sen Aldığında Beta Plus'mış Ama Gene Hakkın Var Yardımcı Oluruz Dedi
beta plus dediğin şirket gaming.gen oluyor direk istersen onlarla konuş

Düzgünce paketle özenli bi şekilde kabloları falan tertemiz yerleştir geri alıyolar banko defalarca monitör iade yaptım hiçbir sorun olmuyor rahat ol

beta plus dediğin şirket gaming.gen oluyor direk istersen onlarla konuş
Öyle Mi İlk Defa Duydum

Düzgünce paketle özenli bi şekilde kabloları falan tertemiz yerleştir geri alıyolar banko defalarca monitör iade yaptım hiçbir sorun olmuyor rahat ol
Umarım Dediğin Gibi Yaptım Göreceğiz

en nihayetinde amazon devreye girip iade aldırmış. amazon platformdan aldığın ürünü satıcısı ne olursa olsun ,tabii belli kategorilerde ürünler değilse (tek kullanımlık, digital, vb) iade almak zorundalar. o yüzden beta plus isterse kargo teslim almasın , iade olur merak etme :)
Umarım Alırlar Para Yüksek Üründende Memnun Kalmadım Uğraşmak İstemiyorum

bir dene şansını bakalım kral denemeden bilemeyiz ama umarım iade alırlar
Umarım Hocam

Cayma hakkı var hocam 14 günü geçirme. Eğer sorun olursa THH verirsin GG.
21'inde Aldım Zaten Rahat Etmeleri Lazım

Öyle Mi İlk Defa Duydum

Umarım Hocam

Öyle Mi İlk Defa Duydum

Umarım Hocam

Ben de zamanında 1 adet laptop almıştım ve ekranında acayip derecede ışık sızması vardı gözle çok rahat görülebilirmesine rağmen ille de servis raporu istemişlerdi 30-40 gün uğraşmıştık ondan sonra da efendim sizi yanlış yönlendirmişler İlk seferde gönderseydiniz direkt iade alırdık diyorlar dalga geçer gibi 😂

Ben de zamanında 1 adet laptop almıştım ve ekranında acayip derecede ışık sızması vardı gözle çok rahat görülebilirmesine rağmen ille de servis raporu istemişlerdi 30-40 gün uğraşmıştık ondan sonra da efendim sizi yanlış yönlendirmişler İlk seferde gönderseydiniz direkt iade alırdık diyorlar dalga geçer gibi 😂
:kekw:

Geri