Serin değil
60-65 dereecelerde çalışan kartlar serin sayılır. 75 derece sıfır bir kart için durumlar farklıdır üreticiler nekadar normal desede zamanla bu...
Bu kart SFF yani küçük anakartlar için dizayn edilmiş. Bu medenle sohıtma bloğu biraz daha küçük ve bu nedenle biraz daha fazla ısınabilirmiş bilgisini vereyim
Amazaon depodan ekran kartı alan bir arkadaş ilgili distübütörü aradığında onlar sorun olmadığını normal garantisinin geçerli olduğunu söylemişler. Bu konu...
Yapay zekaya sorayim dedim oda benzer cevap verdi. Amazon ikinci el aldiginda faturasinda bu belirtilir diyor. Resmi distubutorler amazon ikinci el oldugunu...
Sinerjiden asus anakart aldım. Arıza yaptı. Bana evrak gönderdi asus aldığınız yere verin bu evrağı dediler. Sinerji ile konuştum evrağı bize gönder dediler...
Ne alırsan alırsan al fark etmez.
Amazonun kendisi diyorkiki ikinci elde distribütör garanti yok. Muhattabın benim. Şu durum kesin ama bir ürün aldın...
Hapşırık sonrası tükürük sıçraması parmak izi kalması için arkadaşında dediği gibi distile su yani saf su alabilirsin. Bildiğim kadarıyla klimaların...