[H3 id='LG+265+ULTRAGEAR+27GX790B-B+002MsGTG+540Hz+QHD+OLED+GAMING+MONITOR']LG 26,5" ULTRAGEAR 27GX790B-B 0,02Ms(GTG) 540Hz QHD OLED GAMING MONITOR[/H3]
Bu monitörde aynı 2 modlu 720 p de 720hz sunuyor. 4. Nesil tandem oled. Yüksek ihtimal iki monitörün paneli de aynı lg üretimi
Serin değil
60-65 dereecelerde çalışan kartlar serin sayılır. 75 derece sıfır bir kart için durumlar farklıdır üreticiler nekadar normal desede zamanla bu sıcaklık artacaktır. Bu arada 75 derece de fan hızı kaç pm oluyor oda önemli. 75 derecelerde iken fanlar Yüksek değerlerde çalışıyorsa...
Bu kart SFF yani küçük anakartlar için dizayn edilmiş. Bu medenle sohıtma bloğu biraz daha küçük ve bu nedenle biraz daha fazla ısınabilirmiş bilgisini vereyim
Sinerjiden asus anakart aldım. Arıza yaptı. Bana evrak gönderdi asus aldığınız yere verin bu evrağı dediler. Sinerji ile konuştum evrağı bize gönder dediler gönderdim. İtopyadan steelseries mouse aldım arıza yaptı. Distribütör desbec aradım aldığınız yer ile görüşün dedi. İtopyayı aradım mouseyi...
Ne alırsan alırsan al fark etmez.
Amazonun kendisi diyorkiki ikinci elde distribütör garanti yok. Muhattabın benim. Şu durum kesin ama bir ürün aldın. Arızalandı distribütör garanti var yolladın. Eğer onlar tamir edemedi ve değişim iade evrağı ile aldığın yere yolladı seni. İşte ozaman 1 yılı...
Hapşırık sonrası tükürük sıçraması parmak izi kalması için arkadaşında dediği gibi distile su yani saf su alabilirsin. Bildiğim kadarıyla klimaların dışarıya akıttığı su da saf su olması lazım. Yumuşak mikrofiber beze suyu hafifden dök yumuşak şekilde sil geçecektir.
Li anlı evoyu kullandim. Suanda nzxt h9 kullandim. Gt 502 yide yakından gördüm. Şimdi kasa Alıcak olsam ikisi arasında kalsam aralarında çok fiyat farkı yoksa gt 502 alırdım. Ek olarak geçen arkadaşıma nzxt h7 2024 kasa düzdum. Önde rgb fan var. Aynısını alt kismada aldım. Kasa güzel oldu. Bu...
İnsanlara bu fiyatları alistiriyorlar sonrasında gaming gecesinde indirim adı altında normal fiyatda satıyorlar hepsi hikaye.
11 bin liraya gaming gecesinde 13700k aldım. Kutusundan çıkarmadım 10 gün bekledi. Sonra bir baktım. Sıradan bir günde 10500 liraya satıyorlar. Hemen tekrar sipariş...