Arama sonuçları: *

1. O

🔥İndirim Asus Rog Swift Pg27aqwp-W 26.5 İnç Tandem 0.02 Ms 540 Hz OLED 51.799 TL

[H3 id='LG+265+ULTRAGEAR+27GX790B-B+002MsGTG+540Hz+QHD+OLED+GAMING+MONITOR']LG 26,5" ULTRAGEAR 27GX790B-B 0,02Ms(GTG) 540Hz QHD OLED GAMING MONITOR[/H3] Bu monitörde aynı 2 modlu 720 p de 720hz sunuyor. 4. Nesil tandem oled. Yüksek ihtimal iki monitörün paneli de aynı lg üretimi
  2. O

❌İndirim Bitti! Zotac RTX 5070 Tı Gamıng Solıd Sff 16gb Gddr7 49.282 TL

Serin değil 60-65 dereecelerde çalışan kartlar serin sayılır. 75 derece sıfır bir kart için durumlar farklıdır üreticiler nekadar normal desede zamanla bu sıcaklık artacaktır. Bu arada 75 derece de fan hızı kaç pm oluyor oda önemli. 75 derecelerde iken fanlar Yüksek değerlerde çalışıyorsa...
  3. O

🔥İndirim Zotac RTX 5080 Gamıng Solıd Core Oc 16gb Gddr7 66.511 TL

Bu kart SFF yani küçük anakartlar için dizayn edilmiş. Bu medenle sohıtma bloğu biraz daha küçük ve bu nedenle biraz daha fazla ısınabilirmiş bilgisini vereyim
  4. O

🔥İndirim Honeywell Quietset Hyf260 Kule Vantilatör 1500 TL

Tavsiye etmem etkili değil. Beklentinizi karşılamayabilir.
  5. O

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Sinerjiden asus anakart aldım. Arıza yaptı. Bana evrak gönderdi asus aldığınız yere verin bu evrağı dediler. Sinerji ile konuştum evrağı bize gönder dediler gönderdim. İtopyadan steelseries mouse aldım arıza yaptı. Distribütör desbec aradım aldığınız yer ile görüşün dedi. İtopyayı aradım mouseyi...
  6. O

Ne alırsan alırsan al fark etmez. Amazonun kendisi diyorkiki ikinci elde distribütör garanti yok. Muhattabın benim. Şu durum kesin ama bir ürün aldın. Arızalandı distribütör garanti var yolladın. Eğer onlar tamir edemedi ve değişim iade evrağı ile aldığın yere yolladı seni. İşte ozaman 1 yılı...
  7. O

Belki bilmeyen vardır diye söyleyeyim dedim. Amazon depodan alınan ürünlerin garantisi 1 yıl bilginiz olsun.
  8. O

Qd OLED Monitör Temizliği Hk.

Hapşırık sonrası tükürük sıçraması parmak izi kalması için arkadaşında dediği gibi distile su yani saf su alabilirsin. Bildiğim kadarıyla klimaların dışarıya akıttığı su da saf su olması lazım. Yumuşak mikrofiber beze suyu hafifden dök yumuşak şekilde sil geçecektir.
  9. O

🔥İndirim Lian Li O11 Dynamic Evo RGB 5.499 TL

Li anlı evoyu kullandim. Suanda nzxt h9 kullandim. Gt 502 yide yakından gördüm. Şimdi kasa Alıcak olsam ikisi arasında kalsam aralarında çok fiyat farkı yoksa gt 502 alırdım. Ek olarak geçen arkadaşıma nzxt h7 2024 kasa düzdum. Önde rgb fan var. Aynısını alt kismada aldım. Kasa güzel oldu. Bu...
  10. O

İncehesap Temmuz Hoşgeldin Zamları

İnsanlara bu fiyatları alistiriyorlar sonrasında gaming gecesinde indirim adı altında normal fiyatda satıyorlar hepsi hikaye. 11 bin liraya gaming gecesinde 13700k aldım. Kutusundan çıkarmadım 10 gün bekledi. Sonra bir baktım. Sıradan bir günde 10500 liraya satıyorlar. Hemen tekrar sipariş...
  11. O

Asus b760-f anakart overclock sorunu

Hocam merhaba, bende bu anakartda dusunuyorumda acaba bu anakart ile işlemciyi overclock, yani işlemciye hız aşırtma yapilabiliyormu.
  12. O

Ryzen 7 5800X için sıvı soğutucu önerisi

Nzxt sıvı soğutucuları en iyilerden tavsiye ederim
  13. O

GTX 1650S için 240 Hz monitör alınır mı?

1650s nekadar performansi var FPS oyunlarsa bilmiyorum lakin ben fps oyunda 2k da 144hz monitör kullanıyorum. Şimdik alicak olsam kesinlikle 240hz ekrana bakardım. 1668568571 240 valorantta ne gibi sorun çıkartıyor acaba
  14. O

Ryzen 9 5900x ve GTX 1080 darboğaz hakkında..

Bak resim paylaştım bakarsın netten araştırmalarada bakarsın darboğaz hakkında. Her şeyi de bizim ogretmemizi beklemeyin 🤣
  15. O

Cok tşk ediyorum. 🤣 Dediğim gibi benim yanlısı duzelticegine arkadaşa konu hakkında yardımcı olursan çok daha makbule geçer 😉
  16. O

En az 2k da oynaman lazimki darboğaz minimum olsun. Fakat oynadığın oyun nedir bilmiyorum 1080 yetersiz kalicaktir. Aslında her taraf ekran kartı ile doluyken, ekran kartı değişim yapmanin tam zamank Senin konuyla alakalı bilgin yoksa ben ne yapayım. 1080 ile oynamak için işlemcinin modelini...
  17. O

En az 2k da oynaman lazimki darboğaz minimum olsun. Fakat oynadığın oyun nedir bilmiyorum 1080 yetersiz kalicaktir. Aslında her taraf ekran kartı ile doluyken, ekran kartı değişim yapmanin tam zamani
  18. O

Çözüldü✓ 5600 mü Yoksa 5600x mi?

Karar kilmandan önce belirtmek isterim ki. İki işlemciyi de kullandım. Arasındaki az bir MHz fark ve silikon farki olduğunu bilerek aldım. Lakin 5600x daha önce kullanmıştım. 5600 çok isiniyordu. Yük altında testlerde stock fan ile 95 dereceyi zorluyordu. Sonra tekrar 5600x geçtim yük altında...
Geri