Arama sonuçları: *

1. xboranstrqfre

iphone xr dokunmatik gitti

ya beyler iphone xr var bende ekran dondu hiç bişeye basılmıyor yani ekranda saat falan hareket ediyor sıkıntı yok ama bastıgım zaman ekrana hicbir şey olmuyor internetten baktım ses açma tuşuna 1 kere ses kapama tuşuna 1 kere güç tuşuna 10 saniye bas diyor yapıyorum geri gelince gene aynı...
  2. xboranstrqfre

msü deniz harp okulu göz çizdirme

boy 171 kilo 60, kiloyu dert etmeyin aga o halledilir bi şekilde ama göz sıkıntı 1713463395 araştıracagım çok lazım öyle bişey duymuştum evet 1713463423 hocam yara çizik yok bende
  3. xboranstrqfre

hocam şöyle bi olay var ablamın arkadaşı f16 pilotu ve gözlerini çizdirip girdi bu nasıl mümkün oldu anlamadım büyük ihtimal yakalanıp yakalanmama mevzusu
  4. xboranstrqfre

Peki doktora söylesek rapora vs geçirtmeme gibi bi durum oluyormu? bazıları yakalanmazsan geçersin bazılarıda yakalanırsan geçemezsin diyor tam netleştiremedim orayı
  5. xboranstrqfre

hacilar sınavlar iyi biraz kilo az kilo almam lazım o halledilir onluk sıkıntı yokta bende gözlük var çizdirsem eğer geçebilirmiyim sağlığı?
  6. xboranstrqfre

windows 10 pro key aldim yardim

tamamdır geldi sagolun beyler
  7. xboranstrqfre

windows 10 pro key aldim yardim

beyler https://www.saglamlisans.com/urun/windows-10-pro-lisans-key-satin-al/ şurdan windows 10 pro key lisansı aldım herkes burayı öneriyodu yaklasık yarım saat oldu hala atmadılar daha önce alan bilen varmı bu siteden?
  8. xboranstrqfre

Lise okul uzaklaştırma disiplin suçu yedim yardım lazim

YEDİM BALDAN TADLİ COK GÜZELMİS MMMHHHH 1711646654 benden adam olmazmis
  9. xboranstrqfre

kardesim suan ciddi bi durumun içindeyim dalga geçmen şahsi olarak hoşuma gitmedi engelliyorum haberin olsun
  10. xboranstrqfre

kankam yarın fotoğrafını atsam inanırmısın?
  11. xboranstrqfre

kanka ben okul degisicem ama genede silinirmi bide ne zaman siliniyor bu okul kapanmadan öncemi yoksa yaz tatilinde falanmı tam anlamadım 1710875924 kanka saka deil bu arada yarın uzaklastırma kagıdını bana verirlerse fotosunu atarım buraya bugun zaten ifade tutanağını imzaladık 1710876216...
  12. xboranstrqfre

kanka allah belamı versin allah çarpsınki şaka değil bak yemin ederim 1710872560 ya kanka sey iş falan bulamazsın diyolar ne yapıcam
  13. xboranstrqfre

beyler dalga gecmeyin la harbi cok kötü oldum 2 gündür iş falan bulamazsın diyolar nabacam
  14. xboranstrqfre

Arkadaşlar daha önce kınama cezası almıştım, dün itibariyle okul panosuna silahlı eren karayılan astığım için hocalar disipline gönderip 5 gün uzaklaştırma cezası vereceklerini söylüyorlar. Tam da sınav haftama denk geldi sınavlara girebilir miyim? yıl sonunda uzaklaştırma cezam silinir mi...
  15. xboranstrqfre

Ekran kartı hariç 10k bütçeli sistemi beraber toplayalım

Kral sana bişey söyleyimmi bu zamanda 13-15 kya “SİSTEM TOPLAMAK” biraz zor çünkü en iyi rx 6600 rtx 3060 3070 vs gibi bi kart en kötü 10-12 k yani eğer toplarsan işlemci, kasa, anakart, ram için toplam 3 k kalıyor e tabii ki buda imkansız bişey :) senin için önerim hazır sistemler bakman daha...
  16. xboranstrqfre

Darboğaz yapma olasılığı

Heh aynen öyle dedigin gibi tofaşa ferrari motoru takmak gibi
  17. xboranstrqfre

Darboğaz yapma olasılığı

Arkadasın anakartıda iyi degil 6800xt fazlasıyla kötü olur
  18. xboranstrqfre

Darboğaz yapma olasılığı

R5 1600 iyi bir işlemci degil fazlasıyla darboğaz yapma olasılığı var
  19. xboranstrqfre

RTX 3050 alınır mı sizce ?

kral sana bişey diyimmi ben rtx 3050 kullanıyorum oynamadıgım ve ya düşük fps aldıgım herhangi bi oyun yok tabi fiyatına göre verdigi performans tabikide az ama herhangi bi hazır sistemdeyse gönüş rahatlıgıyla alabilirsin
  20. xboranstrqfre

600W PSUM VAR RTX 3060 OLURMU?

kral marka rampagede bana herhangi bi sıkıntı çıkartmıyor genel olarak 1697123174 zaten ilerde psu degismeyi düşünüyorum msı almayı düşünüyorum suanki rampage psu silver sertifikalı
Geri