Arama sonuçları: *

• Users: Muxof0
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Muxof0

Çözüldü✓ Beyaz Kasa ve Soğutucu Önerisi

Herkese iyi akşamlar iyi forumlar. Asus Prime B660plus ATX anakartım için beyaz kasa (tercihen argb led, beyaz renk yakacağım) ve beyaz kule tipi soğutucu arıyorum (i5 12400F için). Bütçe çok değil kasada 4000 bandında, soğutucuda da 2000'i geçmesin istiyorum.
  2. Muxof0

İos 26 yükledim pil kötüleşti

haksız değiller s24 ultradan 17 pro ya geçtim kesinlikle fark ar stabilite olmasa tartışılır ama apple öyle götürüyor işlerini. s26 sersindeki privacy display beni çekmeye başladı şu sıralar
  3. Muxof0

Apple pencil sürekli şarj oluyor

hocam doğru söylüyor için rahat etmiyorsa bluetooth bağlantısını kesip ayırabilirsin boşta şarjı gitmeden durur
  4. Muxof0

İ9 9900K indirime girer mi?

i5 13400f ikinci elde çok rahat 5 bin bandında bulursun
  5. Muxof0

Yanlış Ürün Göndermişler İade Etmeli Mi?

iade edeceğim hocam ileriye dönük düzgün bir şey alacağım
  6. Muxof0

Aldığım 100 lira falan fark var 1774470293 Ama hiçbir yerde yok gelen ürün ne video ne inceleme bir instagram sayfasında var sadece
  7. Muxof0

Merhaba herkese zoro İce Pro WP6 sipariş etmiştim onun yerine ARCHON Freezer X6 diye bir kule tipi soğutucu göndermişler. İade etmeli miyim? Uğraşmaya değer mi?
  8. Muxof0

2K 27 inç IPS Monitör Önerisi

Sağolun hocam karşılaştırdım Philips benim için daha mantıklıydı onu sipariş geçtim
  9. Muxof0

Bu fiyatsa daha iyi bir opsiyon var mıdır üzmez mi
  10. Muxof0

12000TL ye kadar monitör arıyorum. Bugün sipariş verem lazım. FPS oyunları oynuyorum ama keyif için. Renkler benim için daha önemli film vs. de izleyeceğim. Yüksek grafikli yorumlar oynayacağım. Acilen tavsiyelerinizi bekliyorum.
  11. Muxof0

1 TB SSD (m2 veya sata)Önerisi

tamamdır hocam teşekkür ederim tavsiyenizi dikkate aldım bütçeme uyarsa alacağım
  12. Muxof0

i5 12400f hocam ddr4 asus prime b660m-k
  13. Muxof0

Herkese iyi forumlar 1 tb bir ssd alacağım oyun için kullanacağım. 10 bin liralar vermek istemiyorum. anakart Asus prime b660m m2 mi sata mı önerirsiniz denk geldiğiniz kampanya vs. varsa link atabilirseniz sevinirim.
  14. Muxof0

3000-3500 TL Bandında Klavye Önerisi

Bu fiyat bandında fiyat performans klavye arıyorum çok bir kriterim yok çatır çutur aşırı ses yapmasın. FUN68 güzel gibi geldi razer fiyatına göre kötü dediler çift tıklama falan oluyormuş. Tavsiyeniz nedir.
  15. Muxof0

Yardım 17 pro kılıf öneri hk

https://www.ipitaka.com/products/sunset-moonrise-phone-cases?variant=43774507057222 Bu aşırı koyurucu bir model değil sitedeki diğer modellere bakabilirsiniz ben sadece çizilmesin diye aldım normalde kılıfsız kullanıyorum malum telefon pahalı olunca ama YouTube’dan incelemelere bakabilirsin...
  16. Muxof0

2.elden PC nasıl toplarım

Knk bütçen buysa bence 7-8k bir rame verme ekran kartı ve işlemcide yapacağın bir upgrade daha iyi performans sağlar. He iletide yükseltme yapacağım diyorsan tabii ki ddr5 bir anakart ve yeni nesil soket bir işlemci tercih et anakartın da ona göre olur. Onun harici acele etme bende şuan...
  17. Muxof0

Yardım 17 pro kılıf öneri hk

Bende abis rengi var pitaka da turunculu bir model var çok hoş duruyor ben over the horizon aldım mavi olduğu için pişman olmazsın yok gibi bir kılıf. Şeffaf alacaksan spigen alabilirsin çok hoş kılıfları kamera korumalıları ben beğenmiyorum şahsen kamera adası açık bir model seçebilirsin
  18. Muxof0

🔥İndirim Thunderobot Monitörler TR'ye geldi

2k 260 ın yorumu fena değil ben milli enayi olarak sipariş geçeceğim
  19. Muxof0

🔥İndirim Thunderobot Monitörler TR'ye geldi

Beyler kodda TUR diyor zaten [H3 id='Thunderobot+ZQ27F260L+BB']Thunderobot ZQ27F260L [/H3] [H3 id='bence+yeni+rettiler+veya+eski+seriyi+yeni+numara+ile+piyasaya+srdler.']bence yeni ürettiler veya eski seriyi yeni numara ile piyasaya sürdüler.[/H3]
  20. Muxof0

10.000 TL tablet önerisi

altını falan çizeceğim demiş ondan dedim yazar herhalde
Geri