10.000 TL tablet önerisi

trenboloneren

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,137
Kız arkadaşıma bir tablet arayışı içerisindeyiz bütçesi 10.000 max tek derdi rahatça slayt açmak ve not alırken rahatça cümlelerin altını yazıp çizebilmek bu bütçede en iyi tablet nedir

Samsung galaxy s10lite, samsung galaxy s6 lite kalemi en iyi o fiyat bandinda alinabilecekler. Redmi pad 2 alip kalemi ayrica da alabilirsiniz fakat kalemi samsung kadar iyi degil, yinede yeterli olur. Samsung un a serilerinde kalem yok maalesef. Hem samsung hem xiaomi uzun yillar yazilim guncellemesi sunuyor. Google olmamasi beni etkilemez alternatif cozumlere yonelirim derseniz de suan Huwaei matepad se 11 kalem hediyesiyle geliyor fiyati 8 bin civarlarinda. Yazilim guncellemesi benim icin onemli degil derseniz de honor un kalemi olan herhangi bir tabletine bakabilirsimzi bazen uygun fiyatlara dusuyor.

Kız arkadaşıma bir tablet arayışı içerisindeyiz bütçesi 10.000 max tek derdi rahatça slayt açmak ve not alırken rahatça cümlelerin altını yazıp çizebilmek bu bütçede en iyi tablet nedir
kalem hariçse bütçede kesinlikle xiaomi pad 7 iPad Pro m2 kullanan biri olarak söylüyorum babam için düşündüm bende aynı şeyi. biraz aşıyor bütçeni ama samsung için artık 10bin çok az kalıyor özer bu fiyat bandında tavsiyemi dikkate al incele. peşin fiyatına 9 taksit vs de yapıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya ikinci el de bakabilirsin samsung fiyatları yarı yarıya düşüyor neredeyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 bine gerçekten eli yüzü düzgün bir şey gelmiyor. Tab s9/10 fe de önermem ekranları kötü samsung panelleriyle alakası yok

a11+ s pen desteklemiyor bilginiz olsun stylus pen kullanması gerek onlar da hiç kullanışlı değil tavsiye etmem
Kalem ile alakalı bir şey yazmadığı için bütçeye göre söyledim.
Kalemli seçenekleri çok bilmiyorum.
Harici alınacak ise pad 7 olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,627
Üyeler
190,245
Son üye
XZRW
Geri