Arama sonuçları: *

• Users: Siene
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Trendyol Süpermarket 800/200 İndirim Kodu

KOD : 200akşam Kod yenilendikçe güncellerim. [H3 id='URLhttpswww.trendyol.comkahve-dunyasi-x-b108219BKahve+DnyasBURL+Lavi+Fstkl+Stl+Dolgulu+ikolata+300']Kahve Dünyası Lavi Fıstıklı, Sütlü Dolgulu Çikolata 300 GR[/H3] Sepete 4 adet ekleyip kodu girin Toplam 636 TL https://ty.gl/x8sons87hd77c...
  2. S

🔥İndirim Kahve Dünyası Lavi Antep Fıstıklı 1200 gr 636 tl

Tükendi maalesef. Tekrar gelirse konuyu güncellerim.
  3. S

Bana gelenlerin 1 sene skt si var. Çok satıldığı için daha önce hiç kısa tarihli gelmedi.
  4. S

Hala kullanılıyor.
  5. S

Yaklaşan Kurban Bayramı şekeri niyetine. https://ty.gl/03fep9vabyuj6 Sepete 4 adet ekleyin ' kaçırma200 ' kodunu girin. Bu fiyatlara ara ara düşüyor ama bayram öncesi stok bulmak biraz zorlaşabilir. Ayrıca kod bütün süpermarket ürünlerinde 800 e 200 tl indirim yapıyor. Kod güncellendi...
  6. S

🔥İndirim Amazonda Orjinal Ayakkabılarda Güzel İndirimler Var

https://gelirortakligi.amazon.com.tr/ Sebebi bu olabilir mi ?
  7. S

Yardım Kablonet modem değişimi için 5800tl istiyor

Maalesef kablonetin en kötü yanı bu. İlla kendi modemlerini dayatıyorlar ve başka seçeneğin yok. Normalde satış yasak diyorlardı sadece kiralanabilir diyorlardı satışı nasıl yapıyorlar garip. Kiralama yapıyorlar mı diye sor en azından sorun olduğunda direk gelip değiştiriyorlar modemi.
  8. S

🔥İndirim Migros Algida Dondurmalarda 400Tl ye 200TL indirim

Buna para vermektense gidip süt alın koyun dolaba soğuk soğuk için daha iyidir. İçeriği bu kadar kötü olup sırf marka algısı yüzünden alınan ürünlerden tiksiniyorum. Bedava olsa bile ( ki şuan neredeyse bedavaya alabiliyordum ) alıp kendime zarar veremem.
  9. S

Öneri BLUETOOTH HOPARLOR TAVSİYESİ LAZIM

QCY SP2 Projeksiyon da film izlerken kullanıyorum. Sesi güzel bass falan iyi filmlerde sesi bozmuyor. Ben genelde 2 filmden sonra şarja takarım o yüzden ne kadar gider bilmiyorum. Üstünde 17 saat şarj gider yazıyor. 120 tl kupon var onu kullan. TAZE120 kodu olabilir ya da sana özel kupon da...
  10. S

Türk Telekom Mevcut Kullanıcılar - İndirimli Prime Paketleri (+Hediye Çeki)

20 GB a 155 tl ödüyorum ama 10 GB anca kullanabiliyorum o da sabredip videoların yüklenmesini beklersem anca 360p falan. Yolda gps kaç kez sapıttı internet yavaş diye saçma yollara soktu. 2 dakikadan fazla konuşulmuyor direk kesiliyor. Çeken bir yer denk gelirse hiç kıpırdamadan kısa bir süre...
  11. S

Türk Telekom Mevcut Kullanıcılar - İndirimli Prime Paketleri (+Hediye Çeki)

Bırak internet çekmesini konuşamıyorum bile. Bir daha Türk telekom un yanından geçmem...
  12. S

5 Litre Verde Sızma Zeytin Yağı Sepette 999 TL

Alıyorsun fırından taze ekmeği (saman gibi olanlardan olursa daha lezzetli olur ) , yağı döküyorsun bir tabağa üstüne kekik ve pul biber koyuyorsun , zeytini de kattınmıydı içine minimum 1 ekmek yersin. Yağı çok abartma zeytin yağı normal yağlara benzemez. Alışkın değilsen mideyi bozarsın...
  13. S

💚🤍BURSASPOR TFF 1.LİGTE 💚🤍

Çıkmasına hiç sevinemiyorum. Maç günleri yine trafik kitlenecek. O stadı şehrin göbeğine yapmak zorundaydılar sanki...
  14. S

❌İndirim Bitti! Kahve Dünyası Tambol Antep Fıstıklı 10 adet 493 TL

Bu satıcıdan daha önce aldım son kullanma tarihleri 1 seneye yakındı. Sana belki başka satıcıdan kötü gelmiştir. 1776500193 Bundan başka çikolata almıyorum artık. Diğerlerinin şeker ve katkı oranı buna göre çok fazla. Sonuçta zorunlu gıda değil tamamen tercih meselesi. Bu tür gıdaların ağız...
  15. S

Maalesef bilemeyiz. Olabilir de olmayabilir de. %25 yazsa da gelen paketler %35 geliyor. Yazım hatası sanırım.
  16. S

Sepete 10 adet ekleyin 5 al 4 öde kampanyası var. Mağaza takip kuponu 15 tl ve GIDA100 kuponunu uygulayın. https://ty.gl/e878mbyi93nt2 Çok sattığı için son kullanma tarihi iyi geliyor daha önce bu satıcıdan da aldım hiç sorun yaşamadım.
  17. S

Ram Fiyatları Düşüyor Mu?

Ekran kartından sonra Ram yükseldi. Bakalım sıradaki ne olacak. Benim tahminim güç kaynakları yükselir. Bahanesi de yapay zekaya çok kablo gidiyor o yüzden stoklar bitti...
  18. S

Öneri Araba için oto bakım ürün öneri

Ppf kaplattırdığın yere sor onların önerdiklerini kullan. En azından sorun çıkarsa suçu sana atmazlar. Ben kendim hiç bir katkı kullanmadan direk suyla yıkayıp kurutuyorum.
  19. S

❌İndirim Bitti! 7GO Araç Süpürgesi 🔥 629₺

Yorumlarda çantayı talep edenlere göndermişler.
  20. S

❌İndirim Bitti! 7GO BASINÇLI ARABA YIKAMA MAKİNESİ TRENDYOLDA 1.056 TL 3 TAKSİT

Bu ürünü çeşmeye bağlarsan çok dayanabileceğini sanmıyorum. Basınçdan dolayı motoru patlar muhtemelen. Hortumun ucunu elinle sık aynı basınç oluyor. Çeşmeden hortum uzatacak imkanın varsa gereksiz.
Geri