Arama sonuçları: *

• Users: daimon
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

Buhar makinesi alayim dedim basliklar vs eksik cikti ve asiri pisti..sanki yillardir bizim urunle bagazayi temizlemisler gibi. İade ettim
  2. D

🔥İndirim Ön Sipariş! Xfx Swift RX 9070 Gre Beyaz Ekran Kartı 30.999,07 TL🔥

Reis kesinlikle NVİDİA al çok güzel canavvar canavaar (böyle fanboylar sayesinde ucuza AMD alıyoruz şükürler olsun :D )
  3. D

❌İndirim Bitti! Hiq Sporcu Ürünleri İndirim Yüzde 40 Dahil

ben burda sana anlatmak istediğim her insan için şartlar bir değil..sen tavuk yersin öteki yiyemez hocam direk lapp diye herşeyi kötülemeyin manasında söyledim..eyv
  4. D

hocam et diyince aklına neden sadece dana eti geliyor..adam dana etide yiyemiyor tavuk etide yiyemiyor balık etide yiyemiyor...küçüklüğünden beri yiyemiyor yapacak bbişey yok..şimdi adaama sen et yiyemiyosun spor yapma baride denmeyeceğine göre..bu gibi ekstra alımlar önemli..evet aldığım...
  5. D

kuzenim et yiyemiyor zorlanıyor..şimdi adam diyelimki günlük 5 yumurta yedi 30 gram civarı protein ihtiyacını karşıladı hadi diyelimki diğer besinlerdende bi 30 gram protein aldı..spor yapan bi insanın günlük ortalama protein ihtiyacı kilo başına 1.2 g..şimdi bu adam günlük 1 bucuk ölçek içerek...
  6. D

yüzde 1 bile değil demek yanlış bence. tamam yeterli beslennip proteinini alıyosundur whey kullanmana gerek yok ama her insan et yumurta fazla fazla yiyemiyoru bu insanların günlük ihtiyacına destek açısından önemli..creatinde güzel bi takviye..ama diğer takviyelerin bi işe yaradığını düşünmüyorum
  7. D

Hepsini kullandim..bigjoy hardline optimum hiq ocean..uzun suredir aktif olarak ssn creatin ve wheyini kullaniyorum..hammadde olarak bigjoy ssn ayni hammaddeyi kullaniyor..yerli mali yurdun mali tam bir fiyat performans..2 kilo whey 1850 tl ye geliyor kenddi sitesinde
  8. D

Ya hocam hemen hemen her markanin urunlerini kullandimda..hiqe sisirilmis diyip protein ocean tavsiye etmezsin..en bos markanin ocean oldugunu dusunuyorum
  9. D

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

msi 5060 lı laptop alınır mı? tam ihtiyacım vardı
  10. D

Puma Fenerbahçe 24-25 Sezon Formaları %75 İndirimde

Yegene aldik bakalim bi tane konuyu acan arkadasa tesekkur ederim
  11. D

🔥İndirim Attack Shark X3 SUPERLIGHT MOUSE PAW3395 (GRIP TAPE HEDİYELİ) 1300 TL

Zamaninda temudan aldigim apex mousem var ama arasa takilmalar oluyor..onun yerine bunami gecsem
  12. D

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

soundbar ihtiyacım var arkadaşlar alınır mı? sizce ikisinden biri
  13. D

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY (14.249 TL)

Paraf karta pesin fiyatina 6 taksit yapti cektim bi tane..konuyu acan arkadasa tesekkur ederim
  14. D

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

bende hala onay bekleniyor iptal gelmez inşallah
  15. D

❌İndirim Bitti! Green Gp450a-eco Rev3.1 450w 80+ PSU 846 TL

ya yokmu şöyle 1k ya felan ucuz rgb kasa güvenilir site beyler..ucuz yollu sistem toplladım dış kasa berbat idarelik bişey olsa kafi
  16. D

🔥İndirim Lian Li Strimer Wireless 16+12 2.999TL

detaylı bilgilendirebilirmi bilgili bi arkadaş..içinden hem anakart güç için hemde ekran kartı için 8x2 uzatıcımı çıkıyor..kontrolcü gerekiyormu içinden çıkıyormu vs
  17. D

🔥İndirim Hepsiburada Bilgisayar Ürünlerinde İndirim Başladı 🔥 ( 9 TAKSİT )

Gamepad almayi dusunuyorum..benim cocuk forza felan oynasin maksat..kablosuz ve gaz hassasiyeti yani kademeli olmasi yeterli..varmiki biseyler
  18. D

🔥İndirim Züber Kolajen Protein Bar 27.5 TL

Peotein miktari cok dusuk degilmi bi protein bara gore
  19. D

🔥İndirim Chilkey Paw 65 Assembled Edition Mor ₺ 2,800.00

rengi biraz farklı olsa çökülür
Geri