Arama sonuçları: *

• Users: Nouri
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Nouri

Öneri Acer Aspire E 15 E5-575G-51 PV Ram Yükseltme

Merhaba, Elimizdeki Acer E5-575G-51 PV laptop modelinin üzerinde 8 GB RAM bulunuyor, ancak daha yüksek performans elde etmek istiyorsunuz. RAM'lerin aynı hızda olması gerektiğini biliyorsunuz. Ancak mevcut hız değerini bulamamışsınız. Alt tarafta, CPU-Z uygulamasından aldığınız verileri...
  2. Nouri

HyperX Cloud Alpha soru

selamlar sizlere HyperX Cloud Alpha hakkında 2 sorum var 1.sonradan hyperx in kendi ürettiği ses kartını taksam sorun yaşar mıyım (cloud 2 deki ve ya cloud alpha s teki) 2. HyperX Cloud Alpha nın kulaklık pedleri çıkıyor mu değişirmek için vs ? (bu soruyu şu anda ve ya geçmişte kullanmış...
  3. Nouri

HyperX Cloud Alpha hakkında bir öneri

fiyat 1600 tl çıkıyor bu bi tık fazla geliyor bana maalesef
  4. Nouri

HyperX Cloud Alpha hakkında bir öneri

HyperX Cloud Alpha almayı düşünüyorum ancak biliyorsanız ses kartı mevcut değil ve ben ses kartı da olsun istedim bir çok yerde mevcut değil olan yerlerde de çok absürt fiyatlara 2.el baktım onlarda 350-500 tl civarı bana pahalı geldi sizce ses kartı gerekli mi teşekkürler
  5. Nouri

Hyperx kulaklık hakkında

Rampage SN-RBT7 diye bir modeldi sanırım 2016 yılında almıştım Acer İronman_SK
  6. Nouri

Hyperx kulaklık hakkında

daha önceden bluetooth lu rampage bir modelini kullandım hiç memnun kalmadım tabi 2016-2018 yıllarından bahsediyorum o dönemde ses çok geç geliyor adam akıllı ses bile kasılmıyordu dolayısıyla ö dönemden beri illah ettim kablosuz kulaklıktan bir daha oyun içi hiç almadım bilgi için teşekkürler
  7. Nouri

Hyperx kulaklık hakkında

baktığım web sitesindeki verilerde kayda değer bir fark göremedim. alpha s ve alpha arasında alpha almak çok daha mantıklı ancak ses kartı olsun istiyorum alpha internette 1.100 tl civarına var ses kartınıda hyperx in kendi ses kartı var onuda 2. el çözmeye çalışma fikri geldi aklıma
  8. Nouri

Hyperx kulaklık hakkında

anladığım kadarıyla ilk cloud 2 alpha alpha s mi ?
  9. Nouri

Hyperx kulaklık hakkında

- HyperX Cloud Alpha S - HyperX Cloud Alpha - HyperX Cloud II bunlardan hangisi önce hangi sonra çıktı tam olarak bir türlü çözemedim bir yardımcı olur musunuz cloud 2 nasıl alpha dan daha düşük frekans aralığına sahip anlam veremdim
  10. Nouri

Kulaklık Önerir misiniz ?

bilemiyorum ya cloud alpha bağantı olaral 3.5 m jak ile gelmesi kafamı karıştırdı bir tık frekans aralık değerlerine baktığımda HyperX Cloud II den daha iyi olduğunu gördüm jak girişi yerine usb terich edilse hiç düşünmezdim şu anda büyük ihtimalle
  11. Nouri

Evet bu kulaklık gerçekten bu kadar iyi mi bilmiyorum çok fazla öneren duydum ancak 2 sene sonunda bzoulacaksa bir anlamı kalmıyor pek razer var 1000 tl altına en matıklısı galiba hyperx bu kadar iyi mi orasını bilemiyorum 1100 tl verip 2 sene sonra bozulması veya deforme olması kafamdaki...
  12. Nouri

Selamlar Selamlar 1000 tl altı oyuncu kulaklığı arıyorum. Ancak şu ana kadar kullandığım gibi rampage tarzı çinden gelip burada isim basılan tarzda bir kulaklık istemiyorum. Bir öneriniz var ?mı şimdiden teşekkürler
Geri