baktığım web sitesindeki verilerde kayda değer bir fark göremedim. alpha s ve alpha arasındaAlpha S şu üçlü arasında en iyisi ancak ben bu kadar bu kulaklıklara para vermek yerine üzerine az daha koyar param güvende ile 2. elden temiz mümkünse garantisi devam eden bir Wireless kulaklık alırım.
alpha almak çok daha mantıklı ancak ses kartı olsun istiyorum alpha internette 1.100 tl civarına var ses kartınıda hyperx in kendi ses kartı var onuda 2. el çözmeye çalışma fikri geldi aklımacloud alpha s en yenisi. Ama yeni olması daha iyi olduğu anlamına gelmiyor. cloud alpha içlerinden en iyisi
Alpha ile farkı ekstradan ses kartı var ve varsa ekstra bir iki küçük farklar vardır. İkisinin de incelemelerine bak öyle al bence alacaksan ancak ben her türlü dediğim gibi o fiyatın üzerine 200-300 daha ekleyip 2. elden Wireless bir kulaklık almanı öneririm. Wireless rahatlığı diye bir gerçek var..baktığım web sitesindeki verilerde kayda değer bir fark göremedim. alpha s ve alpha arasında
tarih sırasına göre bu şekildeanladığım kadarıyla
ilk cloud 2
alpha
alpha s
mi ?
daha önceden bluetooth lu rampage bir modelini kullandım hiç memnun kalmadım tabi 2016-2018 yıllarından bahsediyorum o dönemde ses çok geç geliyor adam akıllı ses bile kasılmıyordu dolayısıyla ö dönemden beri illah ettim kablosuz kulaklıktan bir daha oyun içi hiç almadımAlpha ile farkı ekstradan ses kartı var ve varsa ekstra bir iki küçük farklar vardır. İkisinin de incelemelerine bak öyle al bence alacaksan ancak ben her türlü dediğim gibi o fiyatın üzerine 200-300 daha ekleyip 2. elden Wireless bir kulaklık almanı öneririm. Wireless rahatlığı diye bir gerçek var..
bilgi için teşekkürlertarih sırasına göre bu şekilde
Hocam Wireless kulaklıktan bahsettiğim HyperX, Corsair veya SS gibi markalar. Rampage'in memnun kaldığım çok sayılı ürünü var. Bahsettiğiniz ürün FuryX miydi?daha önceden bluetooth lu rampage bir modelini kullandım hiç memnun kalmadım tabi 2016-2018 yıllarından bahsediyorum o dönemde ses çok geç geliyor adam akıllı ses bile kasılmıyordu dolayısıyla ö dönemden beri illah ettim kablosuz kulaklıktan bir daha oyun içi hiç almadım
anakartın nebaktığım web sitesindeki verilerde kayda değer bir fark göremedim. alpha s ve alpha arasında
alpha almak çok daha mantıklı ancak ses kartı olsun istiyorum alpha internette 1.100 TL civarına var ses kartınıda hyperx in kendi ses kartı var onuda 2. el çözmeye çalışma fikri geldi aklıma
Rampage SN-RBT7 diye bir modeldi sanırım 2016 yılında almıştımHocam Wireless kulaklıktan bahsettiğim HyperX, Corsair veya SS gibi markalar. Rampage'in memnun kaldığım çok sayılı ürünü var. Bahsettiğiniz ürün FuryX miydi?
Acer İronman_SKanakartın ne