Hyperx kulaklık hakkında

Nouri

80+
Reaksiyon skoru
2
- HyperX Cloud Alpha S
- HyperX Cloud Alpha
- HyperX Cloud II

bunlardan hangisi önce hangi sonra çıktı tam olarak bir türlü çözemedim bir yardımcı olur musunuz cloud 2 nasıl alpha dan daha düşük frekans aralığına sahip anlam veremdim
Screenshot_3.png

Alpha S şu üçlü arasında en iyisi ancak ben bu kadar bu kulaklıklara para vermek yerine üzerine az daha koyar param güvende ile 2. elden temiz mümkünse garantisi devam eden bir Wireless kulaklık alırım.

Alpha S şu üçlü arasında en iyisi ancak ben bu kadar bu kulaklıklara para vermek yerine üzerine az daha koyar param güvende ile 2. elden temiz mümkünse garantisi devam eden bir Wireless kulaklık alırım.
baktığım web sitesindeki verilerde kayda değer bir fark göremedim. alpha s ve alpha arasında

cloud alpha s en yenisi. Ama yeni olması daha iyi olduğu anlamına gelmiyor. cloud alpha içlerinden en iyisi
alpha almak çok daha mantıklı ancak ses kartı olsun istiyorum alpha internette 1.100 tl civarına var ses kartınıda hyperx in kendi ses kartı var onuda 2. el çözmeye çalışma fikri geldi aklıma

baktığım web sitesindeki verilerde kayda değer bir fark göremedim. alpha s ve alpha arasında
Alpha ile farkı ekstradan ses kartı var ve varsa ekstra bir iki küçük farklar vardır. İkisinin de incelemelerine bak öyle al bence alacaksan ancak ben her türlü dediğim gibi o fiyatın üzerine 200-300 daha ekleyip 2. elden Wireless bir kulaklık almanı öneririm. Wireless rahatlığı diye bir gerçek var..

Alpha ile farkı ekstradan ses kartı var ve varsa ekstra bir iki küçük farklar vardır. İkisinin de incelemelerine bak öyle al bence alacaksan ancak ben her türlü dediğim gibi o fiyatın üzerine 200-300 daha ekleyip 2. elden Wireless bir kulaklık almanı öneririm. Wireless rahatlığı diye bir gerçek var..
daha önceden bluetooth lu rampage bir modelini kullandım hiç memnun kalmadım tabi 2016-2018 yıllarından bahsediyorum o dönemde ses çok geç geliyor adam akıllı ses bile kasılmıyordu dolayısıyla ö dönemden beri illah ettim kablosuz kulaklıktan bir daha oyun içi hiç almadım

tarih sırasına göre bu şekilde
bilgi için teşekkürler

daha önceden bluetooth lu rampage bir modelini kullandım hiç memnun kalmadım tabi 2016-2018 yıllarından bahsediyorum o dönemde ses çok geç geliyor adam akıllı ses bile kasılmıyordu dolayısıyla ö dönemden beri illah ettim kablosuz kulaklıktan bir daha oyun içi hiç almadım
Hocam Wireless kulaklıktan bahsettiğim HyperX, Corsair veya SS gibi markalar. Rampage'in memnun kaldığım çok sayılı ürünü var. Bahsettiğiniz ürün FuryX miydi?

alpha almak çok daha mantıklı ancak ses kartı olsun istiyorum alpha internette 1.100 TL civarına var ses kartınıda hyperx in kendi ses kartı var onuda 2. el çözmeye çalışma fikri geldi aklıma
anakartın ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,841
Üyeler
191,177
Son üye
ByKedicik
Geri