Arama sonuçları: *

• Users: Montofteam
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Montofteam

Yks Sıralamaları Hangi Yıla Benzer

Meb kitabında da var deney şeklinde ama ösyme daha önce deney sormadı ya onu diyorum ben hocam.
  2. Montofteam

Yks Sıralamam Daha mı Kötü Gelir?

Papatya çayı içtim mükemmelim şu an 1782227038 İsteme meselesi değil ki hocam zaten çoğu insanda kapasite var mesele bunu kullanabilmek 1782227408 Şeyi duyarsın mesela "ben de o kadar çalışsam ben de yapardım". Çalışsaydın o zaman? İşte bilmesine rağmen kendi yaptığı tembelliği doğrulatmaya...
  3. Montofteam

Bu Masaya 10 Bin TL Fazlamı

Sağlamlık olarak şu ceramical marka 2 farklı 3 masa var kaç yıldır kullanıyoruz sapasağlamlar hani sorun olacağını düşünmüyorum ama tabii ki kendi gözünle gördüğün sana daha iyi hissettir. Ama bana her türlü çok pahalı geliyor.
  4. Montofteam

Ayrıca sınava giren yüzde 70-80lik kesim sınırlarını zorlamayı geç yarısına zor ulaşıyor. Gelişim her zaman mümkündür eğer sen işte bu yıl sınırlarımı zorladım seneye aynı yaparım dersen zaten 1 adım ileriye atamazsın. Mezunluk kolay kesinlikle değil hatta zulüm ama bu ülkenin gerçeklerini...
  5. Montofteam

Milakan zaten konu olarak var yazılı olarak her yerde var mesele deneyin yapılışı hiçbir soru kitabında yok. Resimli deney şeklinde bir tek soru bile yok sorun orda zaten. Şimdi matematikte sorulan tüm sorular zaten müfredata dahil ama soru şekli farklılaşır. Ben yanlış sormuşum şu şekilde...
  6. Montofteam

Caz yapma lan ilk mezunum bu yıl bitti benim. Dediğin her şeyi canlı canlı yaşadım ama her şeye rağmen amacıma ulaşmak için elimden geleni yaptım boş konuşacaksan millete 32 binden niye mezuna bıraktın gibi boş boş yorumlar yapacaksan yapma sus.
  7. Montofteam

Herkes sizin gibi değil milletin hedefleri amaçları var lafa bak 32k niye bıraktın sence?
  8. Montofteam

Bu Masaya 10 Bin TL Fazlamı

Nerdeyse olması gereken fiyatın 5 katı
  9. Montofteam

Milikanın yağ deneyini hangi kitapta gördün? Hangi soruda hele bi söyle?
  10. Montofteam

Bilemezsin sınav sisteminindeki değişimin ilk adımıydı bu yaptıkları.
  11. Montofteam

🟢Yks Hakkinda Konusalim

Hadi çalışmayalım ne yapıcaz? Babanın iş yeri mi var devam ettirecek? Olum Tcnin gençlere yaptığı en büyük ihanet döneminde yaşıyoruz ne yapmaya kalksan önün kapalı. Burada bu muhabbeti yapıyorsakta zaten az çok hepimizde beyin vardır. Garson olup ömrümüz boyunca baştaki itlerin bize haraç...
  12. Montofteam

0

Kral sil konuyu bence milleti gereksiz strese sokma yok öyle değiştirme falan 1781872948 Yapılacak olsa bile son yapılmaz böyle bir değişim
  13. Montofteam

Hangi Arabayı Almalıyım?

1.5dci dizel bir motor şehir içinde düşük devirle gezeceğin için kurum tutabiliyor ayrıca egr dpf turbo sorunları olabiliyor ayrıca turbo demek ne kadar güç ve tork olsa da aynı zamanda bakım vs demek oluyor(0.9tce de turbolu) . Uzun süreden kastın 50b den 200bineyse 0.9tce çok rahat götürür ama...
  14. Montofteam

Hangi Arabayı Almalıyım?

Clio 0.9 tce touch al geç sen beni dinle hem turbolu hem sorunsuz hem touch paket alırsan yine birkaç özelliğiyle mutlu eder, belki piyasası öyle çok iyi olmasa da satmak istediğinde yine satarsın. Ha illa i20 alıcaksan 1.4mpinin sorunsuz olduğunu biliyorum çekişide bir turbolu kadar olmasa da...
  15. Montofteam

Hangi Arabayı Almalıyım?

Dediğim gibi 0.9tceler daha sağlam hatta obdan ilan attım. İ20ler de alınır 1.4mpi motorlu olanına bak anladığım kadarıyla sehir içi kullanacaksın dizel tercih etme ya atmosferik min 1.4mpi veya turbolu 0.9tce al. Biraz anlat ne istiyorsun ne beklentin var ona göre konuşalım.
  16. Montofteam

Parcalari Takınca Pc Guc Almiyor

Değiş gitsin o riske girilmez
  17. Montofteam

Hangi Arabayı Almalıyım?

Aşırı tork farkı var bence 1.4crdi daha mantıklı Motor farkından dolayı bu iki seçenek arasından i20 1.4crdi. İ20 uzun yol+yokuşlu bir yerde oturuyorsan torku iyi Rio daha çok şehir içi, az yaksın, turbo egr dpf falanla ugraşmayayım dersen İ20 mpi(benzinli) motorlarına bak, cliolara bak, corsa...
  18. Montofteam

Ya çok eski bir sistem alıp psu anakartı yakacak mi diye bakcaksin ki çok zahmetli. Bence anakartdan duman çıktıysa ilk arızalı olan anakart olmayabilir hatta psudur diyebilirim. Bir bilgisayarcıya konuyu anlatıp yardım al derim hem elinde varsa eski anakart takar dener. Genelde koruma devreleri...
  19. Montofteam

🔥İndirim Everest Parley Tkl Red Switch Rgb Mekanik Klavye 🔥510₺ (Dip Fiyat)

Hocam ben tuş atamasıyla her türlü oyunu oynuyorum daha güzel oluyor. Oyuncu birinin yazı yazmaktan çok tuşa bastığını varsayarsak 60lık lar biraz küçük günlük kullanım için ama dediğiniz gibi 75lik candır. Ben şu an 60lığa alışıyorum gayet güzel aslında yer kaplamaması bile bir artı.
  20. Montofteam

Fan böyle hızlı şekilde mi dönüyor hocam sanki ayarsız gibi? Eğer psu değişmene rağmen çözüm olmuyorsa ve eminsen kablomada vb sorun yok o zaman tek seçenek var anakart onu değişip dene. Uzay sistem kurup parçaları tek tek taşıyarak yap eğer uzay sistem çalışırsa anakart değişirsin hallolmuş olur.
Geri