Arama sonuçları: *

• Users: Taha vural
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Kuzey marmara otobanı radarlar var mı

Arkadaşlar merhaba. Bu kuzey marmara otobanına radar konulucak muhabbeti yapıldı bi ara daha sonradan radar kontrolleri başladı gibi haberler gördüm. Geçenlerde kocaeli İzmitten hendek’e kadar gittim radar yoktu daha sonraki kullanışımda baya 170 üstü gittim sürekli şu ana kadar bir ceza...
  2. T

Çözüldü✓ Acer teknik servis fiyatları nasıl?

Genelde 1 gün sonrasına kalıyor diye biliyorum ama bu kasa laptopta alt kapağa bir şey bağlı olmadığından zarar vermezsin kendin yapabilirsin bi tane gitar penası al yeterli açmak için
  3. T

F/P Araba kurulama bezi (Büyük)

Düzgün bir bez bulabildiniz mi?
  4. T

Yardım Smokturk // smokonline // buharkeyf1 siteleri güvenilirmidir

Podmod türkey güvenilir arkadaşlarım 2 cihaz aldı ikiside geldi bende sipariş vericem. Buharkeyf orjinal ürün yollamıyor sanırsam günahlarınıda almıyım sen yinede araştır buraya araştırmanın sonucunu yazarsın diğer insanlarda görürse yanlış düşünceye sokmayayım
  5. T

8 GB RAM ÖNERİSİ LAPTOP

konudan ayrı eski acer nitro 5 cihazım için ram almıştım pc bozuk geldiği için değişim yapıldı şuanki bilgisayarıma 16 gb ram takmam gerekiyor. elimdeki ürün kingston 3200 mhz cl 22 hiç açılmamış 8-9 ay garantisi bulunan bi ürün 550 ye almıştım 400 tl ye satmayı düşünüyorum almak istersen yazarsın
  6. T

Acer gaming laptop 8 gb ram önerisi

discord açık olması durumunda fps düşmesi discordda gpu ayarının açık olması internetten araştırarak nasıl kapatıldığına bakabilirsin. ayrıyetten 8 gb kingston cl 22 3200 mhz ram satıyorum eski acer nitro 5 bilgisayarım için almıştım arızalı olduğu için değişimi yapıldı bu bilgisayara 16 takmak...
  7. T

failure during update process hatası düzeltme

Arkadaşlar fifa 2023 ü açmayı çalışırken başlıktaki problemle karşılaşıyordum her yolu deneyip düzeltememiştim şimdi göstericeğim kısacık işlemle oyununuz açılıcak EA dosya konumunu açıyoruz>EA DESKTOP u yönetici olarak başlatıyoruz ve problem ortadan kalkıyor
  8. T

Çözüldü✓ Notebook Profesörleri Göreve !!!

öncelikle merhaba https://www.n11.com/urun/acer-nitro-5-an515-58-nhqfmey003-i7-12700h-16-gb-512-gb-ssd-rtx3060-156-dos-dizustu-bilgisayar-21752709?magaza=bozdanteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel şuanda bu cihazı kullanıyorum genelde oyun amaçlı ama...
  9. T

Acer Nitro 5 mi Asus Tuf A15 mi?

acer cihazı aldıysanız yorumunuz nasıl acaba? tavsiye eder misiniz?
  10. T

Çözüldü✓ laptop tercihi (acer,asus,dell)

sağolasın arena bilgisayar ürünü iade almak yerine muadil bilgisayar olarak yukarıdaki acer cihazı önerdi üzerine 45 dolar artı kdv koyup onu alıcam
  11. T

Çözüldü✓ laptop tercihi (acer,asus,dell)

arkadaşlar merhaba bu aralar 24 bin ile 27.500 civarında bilgisayar almayı düşünüyorum. daha önceden amazon tarafından aldığım bilgisayarın amazon zoruyla iadesine mecbur bırakıldım önüme seçenek bırakılmıyor iade edilicek fiyat 24k alabiliceğim max 27.500 bi kaç bilgisayar arasında kaldım hem...
  12. T

Acer NİTRO 5 performans sorunu çözümü

başkan linki yenileyebilir misin
  13. T

teşekkür ederim arkadaşlar acer yetkili servis ram ve ssd takma konusunda garanti kapsamı dışına çıkartmıyormuş ben yanlış okumuşum ram ve ssd mi kendim alıp kendim takıcam
  14. T

Kendim takmaya çalıştığımda ürün garanti kapsamı dışında kalıyor ürünün kasasını açamıyorum bana lazım olan fiyat bilgisi teknik servisten parça almaya kalksam çok fahiş fiyatlar çıkartırlar mı? Mesela 500 liralık ürün teknik serviste ne kadara gelir ortalama
  15. T

Arkadaşlar merhaba elimde acer an515-45 cihazı var içerisinde 8 gb ram bulunuyor bunu yükseltmek istiyorum fakat teknik servis fiyatları ne durumda bilmediğim için çekiniyorum. Daha önceden ram yükseltme, ssd ekleme gibi işlemler yapan arkadaşlar var mı acaba yaptılarsa ne kadar para ödediler...
Geri