Taha vural
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
öncelikle merhaba https://www.n11.com/urun/acer-nitro...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel şuanda bu cihazı kullanıyorum genelde oyun amaçlı ama programlarda da sıkıntı çıkartıcağını zannetmem cihaz baya güzel çalışıyor eski kasası vardı elimde bozuk geldi değişti ,tarafıma bu cihaz yollandı. oyunlarda çok rahat 100 fps alıyorum ultra ayarlarda (zorlu oyunlarda). önceki kasanın hoparlöründen ses çıkmıyordu onuda düzelmişler,soğutması eski kasaya göre çok daha iyi ben attığım modeli öneriyorum içerisini açıp 500 gb ssd de taktım yakın zamanda 16 ramde eklemeyi düşünüyorum.(kasayı açınca garanti dışı kalmıyor direkt acer e sordum).ayrıca cihazda mux var açıyosun ve sadece 3060 ı kullanıyor daha fazla fps alıyosun. sadece i7 12700 lerde çıkan yeni bi özellik yüzünden freedosun üzerine windows kurarken biraz zorladı (diskleri görmedi sorunların çözümü internette var). herhangi bir sorun olursa dönüş yaparım.
en kötü yanı max fana aldığımda evde uçak kalkıyo gibi oluyor. oyunlardaykende yüksek ama alıştım. fan sesi biraz yüksek kısacası ama sessiz modda da bi o kadar sessiz çalışıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
en kötü yanı max fana aldığımda evde uçak kalkıyo gibi oluyor. oyunlardaykende yüksek ama alıştım. fan sesi biraz yüksek kısacası ama sessiz modda da bi o kadar sessiz çalışıyor