ben de ankamall e gittim bugün. 2 ğrün gözüküyprdu apple watch. 1 tanesini gösterip sarj olmuyor dediler. sıfır gibi üründü. üstünde en ufak çizik deforme...
bugün sabah 10 da gittim. sanki dilenci gibi muamele gördüm. Sinirim tepemde eve dönüyorum. Satıcı ürünü getirene kadar 40 takla attı. Sonra getirdi kutuyu...
ev komple perde beton fransız yapımı. tüm duvarlar beton. Ama 50 yıllık bina. Ben de anlamadım su betondan nasıl geçti. Duvarda kartondan kısım var banyo...
1779575549
ben dine inanmıyorum.
1779575729
50k dan fazla zararım var kesin. Ama duvarı kendim boyarım. Zemini de ev sahibi evden çıkarken öde demezse...
kadının durumu yok. Ama benim de durumum yok. 2 senedir işsizdim yeni iş buldum. İş te geçici iş. 3-5 ay çalışacam iş arıyorum.
1779572322
Trol diyen...
Bundan 2 ay önce benim pc ye kedi işemişti ve yeni aldığım 5060ti çöp olmuştu. Onu servisten tamir ettiremedim. 2 gün önce varan indiriminden rtx 4060...
valla biraz aceleye geldi. kart teşhir gözüktüğü için ilk başta satamadılar. bi yarım saat uğraştılar kartı satmak için. Vatan merkeze mail falan attılar...
Bugün konuyu görünce 5070 ve 5060ti gördüm bir mağazada. İşten erken çıktım gittim. İkisi de bitmiş. 9070 mi ne vardı onu al dedi satıcı, 40 küsürden dan 20...
Evet, kesinlikle servis var mı diye kontrol etmek lazım almadan önce. Diğer markalarda servis durumunu bilmiyorum. Ama tüketici yasasında açıkca satılan...