Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim Thermaltake H390 Argb Fanlı Atx Oyuncu Kasası 🔥 2000 Tl 🔥

rgb kontrolcü al. şimdi bazı fanların yanında geliyor. sırf bunun için anakart değişmez bence eğer ddr5 e geçmeyeceksen
  2. M

🔥İndirim Nzxt Kraken Plus 240 Rgb 240mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu 5999

Ben kullanıyorum benzerini. 280mm ekranlı ama rgb yok. Ekranı gayet güzel. Benim işlemci 5700x olduğu için ısınmasa da gayet sessiz çalışıyor.
  3. M

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

ankamall ankara
  4. M

aynısını ben de yaşadım. sarja taktırana kadar canım cıktı. adam sarj aletini prize takmamış beni boşa bekletti
  5. M

ben de ankamall e gittim bugün. 2 ğrün gözüküyprdu apple watch. 1 tanesini gösterip sarj olmuyor dediler. sıfır gibi üründü. üstünde en ufak çizik deforme yoktu. yalan söylüyorlar kırık falan değildi bana gösterdikleri. neyse bol stress olup eve döndüm. birgün kavga çıkartacak bu çalışanlar da...
  6. M

bugün sabah 10 da gittim. sanki dilenci gibi muamele gördüm. Sinirim tepemde eve dönüyorum. Satıcı ürünü getirene kadar 40 takla attı. Sonra getirdi kutuyu açtı içinden kordonsız saat ve sarj aleti çıktı. Bunlarda kordon sarj aleti olmaz dedi. Gözümle gördüğüm şeye yok diyor. Bunlar bozuk sarj...
  7. M

Bilgisayara Yağmur Yağdı

ev komple perde beton fransız yapımı. tüm duvarlar beton. Ama 50 yıllık bina. Ben de anlamadım su betondan nasıl geçti. Duvarda kartondan kısım var banyo yanı. Su boruları oradan gidiyormuş. Su tam o kartın kısımdan geldi. Büyük ihtimalle oradaki boruları geçirmek için delik deldiler. O delikten...
  8. M

Bilgisayara Yağmur Yağdı

1779575549 ben dine inanmıyorum. 1779575729 50k dan fazla zararım var kesin. Ama duvarı kendim boyarım. Zemini de ev sahibi evden çıkarken öde demezse sorun yok. Asıl sorun pc gitti. Ayrıca 10 saattir temizliyorum. Kendi havlum dahil tüm havluları, kirli elbiseleri yerdeki suyu emmek için...
  9. M

Bilgisayara Yağmur Yağdı

kadının durumu yok. Ama benim de durumum yok. 2 senedir işsizdim yeni iş buldum. İş te geçici iş. 3-5 ay çalışacam iş arıyorum. 1779572322 Trol diyen arkadaş valla değil. Videoları buraya ekleyebilsem şelale gibi duvardan su aktı. Foto video çektim. Ama mahkemeyle uğraşamam. Avukat + bilirkişi...
  10. M

Bilgisayara Yağmur Yağdı

Bundan 2 ay önce benim pc ye kedi işemişti ve yeni aldığım 5060ti çöp olmuştu. Onu servisten tamir ettiremedim. 2 gün önce varan indiriminden rtx 4060 aldım. Bugün salonda tv izliyorum. Su sesi geldi. Yağmur sandım ama evin içinden geliyor. Odama bir gittim tavandan su akıyor. Boru patladı...
  11. M

❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

valla biraz aceleye geldi. kart teşhir gözüktüğü için ilk başta satamadılar. bi yarım saat uğraştılar kartı satmak için. Vatan merkeze mail falan attılar. Teşhir gözükünce direkt satamıyorlarmış. İnternet bişeynde gözüküyormuş. İnternetten alam dedm ama sitede gözükmüyordu. Çalışan baya uğraştı...
  12. M

cuda destekli uygulama kullanıyom. Amd kartlar çalışmıyo. Yani bana 10 bine de verse işime yaramaz.
  13. M

Bugün konuyu görünce 5070 ve 5060ti gördüm bir mağazada. İşten erken çıktım gittim. İkisi de bitmiş. 9070 mi ne vardı onu al dedi satıcı, 40 küsürden dan 20 küsüre düşmüş. Amd kart istemiyom dedim. Başka yok mu dedim. Teşhir 4060 8 gb kalmış 10200 TL ye. gittim onu aldım. Teşhir falan değildi...
  14. M

Ekran Kartı Secimi Yapamıyorum Yardım Ederseniz Sevinirim!

pny alma, servisi olan bir marka seç
  15. M

Pny ekran kartı almayın, Türkiyede servisi yok

Evet, kesinlikle servis var mı diye kontrol etmek lazım almadan önce. Diğer markalarda servis durumunu bilmiyorum. Ama tüketici yasasında açıkca satılan ürünün kullanım ömrü boyunca servis ve yedek parça sağlanması yönünde madde var. Ama bizimkiler napıyor, bir tane rastgele servis buluyor aha...
  16. M

Pny ekran kartı almayın, Türkiyede servisi yok

3 ay önce incehesaptan pny marka ekran kartı aldım. Birkaç hafta önce de kedim bilgisayara işedi. İşemiş dediğim koku bırakma amaçlı ufak miktar bir şey. Ben odadaydım ve hemen bilgisayarı söküp izopropil alkolle tüm parçaları temizledim. Anakart üzerinde vrm bölgesinde vardı bir miktar idrar, m2...
  17. M

🔥İndirim Trendyol Go Yemek 500/200 İndirim

Az önce denedim mehmet200 kodu çalıştı konusu vardı diğer kodlar için
  18. M

🔥İndirim Yandex ai ile 3 aylık TOD süper dolu hediye!

tamamladım. kupon kalmamış. 5 gün boşa uğraştık.
  19. M

🔥İndirim RAMPAGE Zenith Pro 4K BT Mouse 1999 TL MEDİAMARKT 🔥🔥🔥

rampage beleşe verse alınmaz. bir kere aldım kaç saat vaktim boşa gitti. rampage = çöp valla diyorum beleşe verseler kullanmam ha beleşe verseler alırım satmaya çalışırım. tanıdığa da satmam arkamdan söver diye
  20. M

🔥İndirim Rampage nova lcd ekranlı kasa 6399den 5999a inmiş

yıllar önce bir rampage kasa almıştım. Şimdi satmaya çalışıyorum evde yer kaplamasın diye. Adamlar öne 3 tane fan koymuş ama 3 fan da ön cama 0. fanları bildiğin cama dayamışlar. Fanlar boşa dönüyordu. Sonra fanlar zar zor söktüm de tepeye taktım, 1 tanesini de geriye aldım. Kasanıj önü için de...
Geri