Arama sonuçları: *

• Users: cerrah42
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

16x2 mi yoksa tek 32mi

Yanıt veren arkadaşlara teşekkür ederim ramleri sipariş ettim tek 32 almadım 2x16 aldım ilerleyen zamanda yetmediğini düşündüğümde ddr5e yukseltebilirim o zaman daha fazla masraf edecegim muhtemel anakart ram vs derken suanlik bana uzun süre gideceğini tahmin ediyorum burda sizlere bir sorum...
  2. C

16x2 mi yoksa tek 32mi

3 4 ay sonra bir 32 daha alabilirim sürekli bilgisayar başında biri değilim sadece yükseltmek istediğim için araştırma içerisindeyim bendekiler 8gb 3600mhz cl18 alacağım farklı markanın 32gb 3600 cl18 olduğunda o 3 4 ay suresince 40gb olarak kullanmada sorun olmaz sanırım markadan dolayi
  3. C

16x2 mi yoksa tek 32mi

Teşekkür ederim bendekiler 3600 cl18
  4. C

16x2 mi yoksa tek 32mi

Intel Core i5-12400F İşlemci MSI PRO H610M-E DDR4 Anakart MSI RTX 3060 Ti Ventus 3X OC 8GB Ekran Kartı Gskill 16GB Dual 3200MHz RAM Goodram 512GB M.2 SSD Thermaltake Versa T25TG RGB Kasa Thermaltake TR2S 550Watt 80+ Güç Kaynağı ilerde anakart alma düşüncem yok 2×16 ile 1x32 aynı fiyat bandında...
  5. C

16x2 mi yoksa tek 32mi

Peki şuan 32 alsam diğer slotada 8i taksam sıkıntı olurmu yoksa boşmu kalmali
  6. C

16x2 mi yoksa tek 32mi

3 4 ay sonra bi 32 gb daha alabilirim ama o hakkımı öldürmeye değermi
  7. C

16x2 mi yoksa tek 32mi

şuan 2×8 kullaniyorum ramlerimi yükseltmek istiyorum butcem şuan için 2000 civarında 2×16 mi alayım yoksa başta tek 32 gb alıp ilerleyen zamanda 2. 32 alsam mı daha iyi tek 32 beni bir süre idare eder mi? fiyat olarak baktığımda 2×16 ile tek 32 aynı fiyat bandında anakartim msi pro h610m e 64...
  8. C

Yardım Msi pro h610m-e anakartda bios güncelleyince ses driverı gözükmüyor

Ac surumunden sonra Windows update bazı güncellemeler geldi yaptım sonra açtığımda realtek uygulaması calismiyordu ama 2+1 ses sistemim çalışıyor birde son sürümü yükleyeceğim biosu jaklar takılıyken bakalim çalışmaya devam edecekmi usb ses kartım gelsinde burada güncelleme yaparım
  9. C

Bios güncellemesi sonrası PC kulaklığı görmüyor

Bios sonu AC olanı yükle dene
  10. C

Son bi güncelleme daha yapayım şu aleti sipariş verdim geldiginde deneyeceğim eski bios sürümü ile eğer usb olarak görürse yeni biostada çalışır muhtemel o zaman en guncelini yüklerim n11'den Ugreen 2.1 USB Ses Kartı Siyah seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir...
  11. C

Aynı sorun bendede var 2+1 ses sistemini kullanamıyorum hamgi biosu kurmaliyiz 1718137471 Hay Allah razı olsun yükledim o biosu direk gördü 1718137729 Hatta realtek audio console bile açılır oldu. Demekki yeni biosta realtek açılmadığı için görmüyordu sistem
  12. C

❌İndirim Bitti! Nike Air Monarch IV Erkek Training Ayakkabısı 415445-101 🔥 434,94 TL 🔥

Para iadesi bile gelmedi daha hergun arayıp şikayet talebinde bulunuyorum. Naysla almıştım banka red veriyormuş sözde iban istediler bakalım beklemedeyim.
  13. C

❌İndirim Bitti! Nike Air Monarch IV Erkek Training Ayakkabısı 415445-101 🔥 434,94 TL 🔥

peki buradaki amaç ne o zaman neden ucuza koyuyorlar
  14. C

Fredoos sisteme windows 11 nasıl yükleyeceğim?

youtubeda bununla ilgili videolar mevcut arastirabilirsin, flash belleğe ios dosyasını atıp temiz kurulum yaparsın zor bisey değil. Sonrada kod alıp orjinale çevirirsin
  15. C

Nays Kartım ile Oyun Alamıyorum

Yurtdisi alışverişi açmayı dener misin
  16. C

🔥İndirim Aliexpress 5 metre 3 çipli BT şerit led 55 TL

Google telefon no istiyor hesap kabul etmiyor nasıl yapacağımızı detayli anlatirmisin
  17. C

Çekirdek modu donanım tarafından zorlamalı yığın koruması kapalı hatası

Valorantla ilgili görünüyor ama silmeden çözümü yokmu
  18. C

Wifi adaptör için öneri?

https://ty.gl/zxlir4c2br Bunu kullanıyorum ben memnunum suanlik
  19. C

Mesut Çevik-ARC Sistem Alınır mı?

Evet ben yaptırdım bu kasaya n11 sitesinden
Geri