cancık2 80+ Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 13 Reaksiyon skoru 0 24 Nisan 2023 #1 Merhaba hazır sistem kasa aldım,ama modem kameraya bağlı o yüzden kablo ile kasaya bağlayamıyorum, ve de wifi adaptörü almak istiyorum alıp da iyi dediğiniz wifi adaptörü nelerdir inceleyip almak istiyorum.
Merhaba hazır sistem kasa aldım,ama modem kameraya bağlı o yüzden kablo ile kasaya bağlayamıyorum, ve de wifi adaptörü almak istiyorum alıp da iyi dediğiniz wifi adaptörü nelerdir inceleyip almak istiyorum.
C cerrah42 80+ Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 39 Reaksiyon skoru 9 25 Nisan 2023 #2 Kingboss AC1200 Wi-Fi Adaptör Dual Band USB 3.0 Fiyatı - Trendyol Kingboss Dual Band Usb 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı Ac1200 Mbps yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Bunu kullanıyorum ben memnunum suanlik
Kingboss AC1200 Wi-Fi Adaptör Dual Band USB 3.0 Fiyatı - Trendyol Kingboss Dual Band Usb 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı Ac1200 Mbps yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Bunu kullanıyorum ben memnunum suanlik