Arama sonuçları: *

• Users: Zleh
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Zleh

Pringles Ekşi Krema ve Soğan (Yeşil) 149,90 TL Migros

Fiyatı geçtim tadının da avrupa ve abd malından kötü olduğuna eminim. Hem fazla para vercem hem yerel fiyatlandırma olmayacak hem 2500 3000 bin dolar yerine 600 dolar maaş alcam hemde pringlese 2 dolar yerine 3 dolar vericem nereden baksan kepazelik derim :D
  2. Zleh

Pringles Ekşi Krema ve Soğan (Yeşil) 149,90 TL Migros

Bu mantıkla dövizin baskılandığını anlamak çok basit örneğin abd'de 2 dolar ama burada 149 tl ise düz mantık 1 dolar 75 TL oluyor, şimdi burada migrosta mı suç yoksa yönetimin dövizi baskılayıp maaşları cücük hale getirmesi ama dolar bazında bizim asgari ücretimizi arttırmış göstermeleri mi...
  3. Zleh

Gamepad Önerisi 1500-2000 TL Bandı

Bütçe biraz çıkarsa gamesir nova 2 lite kullanıyorum memnunum sorun varsa cevaplarım.
  4. Zleh

Globalde Ekran Kartı Artışları ?

Daha ne olacak 5070 100k mı olacak aga?
  5. Zleh

❌İndirim Bitti! Edifier M60 Hoparlör 6.668 TL

Hocam şu sıralar bu ürün baya düşüp çıkıyor beklenebilir, bazıları bot yapıyor falan bu indirimler için ben amazonda önceden bakmıştım buna sonra bi baktım indirime girmiş biraz da kontrol etmeniz lazım sürekli.
  6. Zleh

Yardım Donanım Manyaklığımı Şimdilik Noktaladım

Çok estetik ve güzel kasa olmuş hocam umarım sorunsuz senelerce kullanırsınız, bazıları gereksiz diyor bu kadar uğraşmaya ama zengin olsaydım ayda 2 3 kez öylesine PC toplardım sanırım çok keyifli.
  7. Zleh

Evet dün kaçırdım bende amazona bi baktım 7300 küsürdü bide beyazdı, setup siyah benim o yüzden vazgeçtim, bu gün bi amazona gireyim dedim siyahı bu paraya görünce dayanamadım aldım.
  8. Zleh

Geçen 7k ya direndim bende ama buna direnemedim :D
  9. Zleh

Amazon kendisi satıyor iade de sıkıntı yapacağını sanmam kaç kez ürün iade ettim tek sorun çıkarmadılar, ürüne veya kutusuna vs zarar vermezsen sorun yapmazlar.
  10. Zleh

O ürün de kötü değil ama bu ürünün asıl amacı iyi bass değil diye biliyorum vokal netliği vs iyi diyorlar, elindeki ürünün bassları bu edifier'den daha iyi olabilir ben çok anlamıyorum ama bildiğim kadarıyla mevzu böyle.
  11. Zleh

Bende z313 vardı artık güncellemem lazım diyodum ve gerçekten fark var diyorlar bayağı araştırmalar vs benim için güzel bir upgrade gibi geldi.
  12. Zleh

Hocam geçen 7 bine düştü diye konu açıldı ben geç baktım 7300 küsüre çıkmıştı beyazıydı sanırım konu; https://forum.donanimarsivi.com/konu/edifier-m60-compact-masa-hoparloru-beyaz-7-019-tl-amazon.1260648/ 1790245591 Evet...
  13. Zleh

Hocam sabah onu bende gördüm de bi baktım sonra bitmişti galiba siyahı istiyodum şansa denk geldi.
  14. Zleh

Arkadaşlar siyah olanı bu fiyata düşmüş ben aldım bu fiyata görünce sizde değerlendirebilirsiniz. https://www.amazon.com.tr/dp/B0D95QG8W4
  15. Zleh

Yardım Monitör Seçimi Kararsızlığı

Yani hocam renk ve görüntü kalitesi önemli diyorsan bu ürünün yetersiz kalacağını düşünüyorum ama yinede karar senin, ben olsam masaüstünde PS oynayacaksam dual mode alırdım ama PC de sadece iş ve internette takılma olacaksa zaten bu tip ürünler de yeterli, önemli olan alacağın üründe beklentin...
  16. Zleh

Yani evet ps5 alacaksan 4k çok mantıklı dual de iyi olur düşünülebilir.
  17. Zleh

Ben senin yerinde olsam mini LED TV alır geçerim, PC de 120hz yeter bence Hz önemsiz diyorsan, ya da kaliteli bir 27 1440p ips alırım geri kalan parayla soğutma ve smart monitor alırım, bana kalırsa bütçe diye acaba diyen adama oled gereksiz bir şey kaliteli bir ips gayet yeterli, ne zaman bütçe...
  18. Zleh

🔥İndirim Koş ! Viewsonic 520 Hz Monitör 19.999 TL !

Bu ürünün hitap ettiği kitle başka arkadaşlar neden bu kadar kastınız ki? Bizim gibi sıradan kullanıcı ve oyunları ciddiye almayan adam gider bu paraya oled alır zaten ki bence daha mantıklı, fps'i bırakın beyler kamu spotudur :D
  19. Zleh

🔥İndirim Dell Alienware Aw3425dwm 34" Kavisli Va Monitör 14.729 TL!

Bunun ghostingi araştırdığımda baya iyiydi bu fiyatta alınabilir gibi.
  20. Zleh

30 Bin TL'ye Kadar Apu Sistem Önerisi

Bu bütçede sıfır olarak en iyi apu sistem nasıl olmalı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Geri