Arama sonuçları: *

• Users: MRT-boot
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

steam ülke değiştirme

ben stam hesabımı satmayı düşünüyorum ve türkiyede tl olarak satarsam 4500 ediyo ama dolarla amerikada falan satarsan 570 dolar yazıyor steamde ülke değiştirilebiliyormu eğer değişiyorsa bir riski var mı ülkeyi değişip satabilir miyim?
  2. M

Delux M625plus alınır mı

merhaba çok fazla param yok güzel bir wireless mouse almak istiyorumbu mouseyi buldum bu alınır mı? acaba çok param olmadığından kötü bir şeyde almaktan korkuyorum eğer alınmaz derseniz 1000tlyi geçmeyecek önerilerde bulunur musunuz?
  3. M

anakartımda bios ile ilgili sorun yaşıyorum

tek tek takınca sorun yok beraber takınca sıkıntı oluyor 1678473519 tek tek takınca sorun yok beraber takınca sıkıntı oluyor 1678473520 tek tek takınca sorun yok beraber takınca sıkıntı oluyor
  4. M

anakartımda bios ile ilgili sorun yaşıyorum

merhaba ben asus prime h510 m e kullanıcısıyım ve bir ay önce bir anda bilgisayarım kendi kendi yeniden başladı ve açılmadı acaba anakart biosumu güncel değil dedim ve ramin 1ini çıkarıp denedim ve açıldı baktım anakart biosu güncel değil 2022 10. ayın 8i 1601 yeni bios 11.ayın 11i 1603 ama...
  5. M

Kablosuz oyuncu mouse önerisi ?

eğer fps oyunu oynicaksan uygum ama speed mousepadin varsa sıkıntılı olabilir çünkü baya bi kaygan bir mouse incelemelerinde falan öyle söyleniyordu
Geri