Kablosuz oyuncu mouse önerisi ?

çılgınHamsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
106
1700 max limit
aklımda bu var klavyem ve monitör ilede uyumlu .
Bunu alın hocam. Piyasadaki en iyi Wireless Mouse'lardan birisi.

eğer fps oyunu oynicaksan uygum ama speed mousepadin varsa sıkıntılı olabilir çünkü baya bi kaygan bir mouse incelemelerinde falan öyle söyleniyordu

Bunu alın hocam. Piyasadaki en iyi Wireless Mouse'lardan birisi.
Çook teşekkür ederim değerli yorumların için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eğer fps oyunu oynicaksan uygum ama speed mousepadin varsa sıkıntılı olabilir çünkü baya bi kaygan bir mouse incelemelerinde falan öyle söyleniyordu
Yok mousepad speed değil bu fiyatta en mantıklı ve hüzeş bu geşdi öneri varsa alabilirim

Zamanında bende mamba kullanmıştım sensör sorunu vardı o yüzden razer soğumuştum am araştırıp düşünücem

1700 max limit
aklımda bu var klavyem ve monitör ilede uyumlu .
knk bu mouse cidden çok iyi uzun zamandır fiyatın düşmesini bekliyorum düşmüyor bir süredir bu fiyata alınabilir

kablolu modelini kullanıyorum bazen çok dikkatli dinlediğimde yay sesini duyabiliyorum

knk bu mouse cidden çok iyi uzun zamandır fiyatın düşmesini bekliyorum düşmüyor bir süredir bu fiyata alınabilir
elimdeki asus rog klavye ve mouse satılsın hemen geçicem buna evet fiyat sabit kaldı büyük ihtimal düşmüyücek gibi

Benim aklımda Model D Wireless var, ona da bakabilirsin.

Rog pugio 2 var bu fiyata bakabilirsin

Benim aklımda Model D Wireless var, ona da bakabilirsin.

malzeme kalitesi çok kötü dediler ona o yüzden bıraktım

malzeme kalitesi çok kötü dediler ona o yüzden bıraktım
Dostum bizzat kullanmadım, arkadaşlar kadar net yorun yapamıyorum ancak Rtings şöyle diyor:
Screenshot_2023-03-03-12-35-58-010_com.android.chrome.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,078
Üyeler
195,522
Son üye
egxan
Geri