Yardım Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Alınır mı?

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,675

muhtemelen beyaz alınır masa üstü tamamlansın diye monitör kolu masa vs de beyaz

muhtemelen beyaz alınır masa üstü tamamlansın diye monitör kolu masa vs de beyaz
Asus kalitesi diye bir şey var ama bence bu fiyata daha iyileri var

Zamanında çok bakmıştım bu mouse'a bazı problemleri vardı diye hatırlıyorum. Ama hangi problemleri olduğu aklıma gelmiyor. Biraz araştırmanı tavsiye ederim.

siyah olanı bende var hiçbir sorun ile karşılaşmadım el yapın büyük ise almanı tavsiye ederim logitech pro x superlight 2 den büyük mouse ona göre alman lazım

Asus kalitesi diye bir şey var ama bence bu fiyata daha iyileri var
kullanmış biri olarak asus kalitesi bu ise asus dandik bir marka kronik tekerlek problemli fiyatı gereksiz pahalı bundan atk z1 pro max e geçiş yaptım çağ atladım

kullanmış biri olarak asus kalitesi bu ise asus dandik bir marka kronik tekerlek problemli fiyatı gereksiz pahalı bundan atk z1 pro max e geçiş yaptım çağ atladım
Valla bende asua sıcak bakmıyorum aslında klavyemin garantisi bitti 2 ay sonra mort oldu

Geri