Arama sonuçları: *

• Users: anilyucelx
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. anilyucelx

Inno3d RTX 5080 X3 Oc Isı Sorunu

Hocam zaten suan mutluyum ki karta müdahale etmediler benim en büyük kazanclardan birisi kartin daha buyuk sorun cikarmasina karsin e ben size getirdim normal dediniz simdi goruntu gelmiyor kart çalışmıyor diye gittigimde elimin daha güçlü olmasi oldu
  2. anilyucelx

Hocam daha kapidayken kamerayi acip oyle iceri girecegim kimsenin yuzunu falan cekmeden kartı kutuyu ve verdikleri raporu ki bakalim kart icin rapor sonuçlarına ne yazacaklar hepsini kayit altina alacağım olasi bir durumda zaten kendi kamera kayitlarida var 1790349487 Zaten adamlar daha karti...
  3. anilyucelx

Servis sıcaklıkların normal oldugunu ve fanlarin bu kadar yuksek devirde calismasini da normal buluyor hocam adamlara dove dove yaptiramayacagima gore yapacagim tek sey tuketici hakem heyetine basvurmak pazartesi gunu karti teslim almaya gideceğim
  4. anilyucelx

valla hocam karti pazartesi gunu alip tuketici hakem heyetine basvurucam baska caresi yok 500 1000 lira masraf edip karti tamir etmemek icin 40 takla atiyolarsa bende bu karti garantisi bozulmadan onlara tamir ettirip hakkimi savunmak icin elimden geleni yapicam 1790346477 yani en son dedim ki...
  5. anilyucelx

hocam garanti servisi bizim gibi düşünmüyor kart goruntu vermeyene kadar islem yapmayacaklar gibi duruyor teknisyen bana 9800x3d islemcin anakarti isitiyor kart bu yuzden isiniyor w11 veya nvidia driverdan dolayidir eski surume dön ya zaten bu kartlar normal boyle calisir diyip bosuna servise...
  6. anilyucelx

hocam büyük ihtimalle bakım yaptiracak bile olsam bana islemcin anakarti isitiyor ekran kartin bu yuzden isiniyor diyen en ucuz malzemeyi kullanip biktan bir hizmet verecek garsnti servisine kartimi vernektense garantisi bitene goruntu gelmeyene kadar boyle kullanir sonra gider daha profesyonel...
  7. anilyucelx

Yardım Ekran Kartı Bakım İçin Yer Önerisi

inno3d x3 oc rtx 5080 3 fanli buhar odali model 1790342543 https://forum.donanimarsivi.com/konu/inno3d-rtx-5080-x3-oc-isi-sorunu.1260494/
  8. anilyucelx

hocam bende bekelememek icin bugun aradim ama sonuclarin normal oldugu soylendi karti acip bakmamislar test ettik oyuna girdik sicakliklar normal diyorlar. 1790342614 yani gunde 5 6 saat oyun oynuyorum
  9. anilyucelx

hocam kasa bu masamin ustunde pencereye yakin 7 fan var hava akislari dogru pozisyonda ve surekli 1300 1350 rpm donuyorlar konunun basinda attigim videoyu gorduyseniz kart 1 dakika icinde bu sicakliklara ulasiyor odamda maksimum 25-30 derecedir klima yok ama surekli gece gunduz durmadan...
  10. anilyucelx

yani konuyu neden actigimi gosteren videoyu 1790341941 sizin kartiniz gayet serin calisiyor hocam bende 4k 80 derece 106 hotspot 2500rpm fan
  11. anilyucelx

hocam en ustte attigim videoyu izlediniz mi ?
  12. anilyucelx

benimde kart 80 derece 106 hotspot goruyor diye garantiye goturdum isilar normal diyorlar
  13. anilyucelx

so son durum nedir ?
  14. anilyucelx

hotspot kac hocam ?
  15. anilyucelx

yani size gore de bu isilar normal degil daha once isilar normal demistiniz ona ithafen size boyle bir cevap verdim. Hakkini aramazsan boyle oluyor hocam 2 3 ay gerekirse 6 ay kartsız kalayim 6 ay oyun oynamazsam ölmem ama hakkimi savundugum 6 ay icinde belki bu sayede başkalarının da bu durumda...
  16. anilyucelx

80 derece kart 106 derece hotspot 100% fan devri normal mi? Ayni durumda karti bu sekilde kullanmaya devam mi ederdiniz? Amacim sifir kart almak degil amacim kartta pump out olmus olma ihtimali ve bu ihtimale gore bakim veya tamir edilmesi garantisi olmasa 200 tane servis var gider 3 5 bin...
  17. anilyucelx

Hocam biraz once garanti servisini aradim kart isisinin normal olduğu soylendi ayrica kart isindigi icinde fanlarin son hızda calismasi da normalmis kart sogusun diyeymis falan bende cok uzatmadan yani 80 derece isi 106 derece hotspot ve fanlarin son devirde calismasi normal oyle mi dedim bana...
  18. anilyucelx

RTX 5000 Süper Serisi Geliyor Mu

sen benden daha iyi biliyorsun her şeyi altına cevap yazmaman şaşırttı doğrusu :D
  19. anilyucelx

Sizce Hangi Ekran Kartını Tercih Etmeliyim?

suan fiyatlar inanilmaz yukseldi umarim guzel bir fiyat yakalayabilirsin acele etmeden arastirip yarin ki incehesap gaming gecesi tarzi indirimlere göz atmani tavsiye ederim simdiden hayirli olsun
  20. anilyucelx

Sizce Hangi Ekran Kartını Tercih Etmeliyim?

dedigim gibi karttan beklentileriniz neler o dogrultuda bir cok youtube kanalinda incelemele var arastirarak daha dogru yol bulabilirsin hocam kimisi icin 75 fps iyidir kimisinin 320 480 hz monitoru vardir yuksek fps dusuk gecikme ister
Geri