Hocam zaten suan mutluyum ki karta müdahale etmediler benim en büyük kazanclardan birisi kartin daha buyuk sorun cikarmasina karsin e ben size getirdim...
Hocam daha kapidayken kamerayi acip oyle iceri girecegim kimsenin yuzunu falan cekmeden kartı kutuyu ve verdikleri raporu ki bakalim kart icin rapor...
Servis sıcaklıkların normal oldugunu ve fanlarin bu kadar yuksek devirde calismasini da normal buluyor hocam adamlara dove dove yaptiramayacagima gore...
Onca yıldır yerli yabancı bir çok platformda bileşenlere alakalı konular okudum, yazdım ama ilk defa anakartın ekran kartı gpusunu ısıttığını görüyorum 😂...
Vantilatörün kasaya hiçbir etkisi olmaz ama kasanın hava akışı iyi. Bak 2-3 gün önce Steel Nomad stress testi başlatmıştım 20 döngülük. Test toplam 20 dk...
hocam garanti servisi bizim gibi düşünmüyor kart goruntu vermeyene kadar islem yapmayacaklar gibi duruyor teknisyen bana 9800x3d islemcin anakarti isitiyor...
Kasayı degiş hocam garantiye de verme. 1350 rpm de corsair lianli veya asus marka kaliteliler dönse buz olur içerisi en azindan katki saglar 5-10 derece bu...
hocam büyük ihtimalle bakım yaptiracak bile olsam bana islemcin anakarti isitiyor ekran kartin bu yuzden isiniyor diyen en ucuz malzemeyi kullanip biktan...
hocam bende bekelememek icin bugun aradim ama sonuclarin normal oldugu soylendi karti acip bakmamislar test ettik oyuna girdik sicakliklar normal diyorlar...
hocam kasa bu masamin ustunde pencereye yakin 7 fan var hava akislari dogru pozisyonda ve surekli 1300 1350 rpm donuyorlar konunun basinda attigim videoyu...