Arama sonuçları: *

1. anilyucelx

Bu Kart Nasıl Sizcee

hocam dlss 5 aktif olarak çıkmış bir teknoloji değil mod olarak çıktı ve 5070ti 5080 gibi kartlarda bile %50 fps kaybı oluyor...
  2. anilyucelx

Inno3d RTX 5080 X3 Oc Isı Sorunu

tahmin etmiştim hocam hava ile ilgili sıkıntı bile olsa 1 dakika 80 ısı 105 hotspot hayat bitti gibi bir şey 1790100956 servis dönüşü bildirimi ve test sonucunu atacağım hayırlı akşamlar
  3. anilyucelx

tüm cevaplarınız için teşekkürler hocam güzel günlerde kullanın...
  4. anilyucelx

dumura uğradım ama 9 aylık kart ve 2 yıl devam eden garantisini bozmak istemedim kendileri yapsın yanlış bir şey olursa bir daha götürürüm çözülmezse thh ye başvururum kimsenin hakkını yemek istemem ama kendi hakkımı da yedirmem hocam 1790100841 hocam başka ne gibi bir sorun olabilir ki fanlar...
  5. anilyucelx

yukarıdaki cevaba kasanın fotosunu da koydum hocam
  6. anilyucelx

hocam gamemaster f7 kasam var 7 fanlı akvaryum 3 yan 3 alt içeriye 1 egzos dışarı ve bevere 360 sıvı sogutucu üstte dışarı hava atıyor cam açık kapalı 1 2 derece değişiyor kasa içi hava akışı camın soğukluğuyla belli oluyor benim için kasa camı kapalıydı bu testi yaparken kasamda cama yakın...
  7. anilyucelx

bu sayede ekran kartı alacakları bilgilendirmiş olup deneyimlerimizi paylaşıyoruz sizin adınıza çok sevindim ısı konusu benim için takıntı gibi maalesef fark etmesem belki daha da kötü sonuçlar olacaktı.
  8. anilyucelx

hocam size yemin ederim 9800x3d kullanıyorum dedim bana diyor ki işlemcin anakartını oda ekran kartını ısıtyor bende dedim ki uygulamadan bakıyorum anakart ısım falan gayet iyi hayır diyor elini değdir dediğimi anlayacaksın falan diyip gülüyor keşke göğüs kameram olsaydı ve o anları kaydedip...
  9. anilyucelx

Bu Kart Nasıl Sizcee

daha önce 4060 5060ti 5070ti ve suan 5080 kullanan biri olarak 4060 fena değildi ama karttan beklentileriniz neler ben 4060 la gta5 roleplay oynuyodum ve gayet iyiydi sonuçlar fiyat olaraksa 2025 subat aylarında ikinci el 3 4 aylıkken 27500 e almıştım içinde bir de 180 veya 200hz emin değilim...
  10. anilyucelx

Size canı gönülden söylüyorum bana deseler ki kardeş bizim paramız az biz macun ve pad değiştiremeyiz lütfen bize macun ve pad getir biz o zaman değiştiririz inanın garanti sürecini bozmayacaksa ben götürürüm atın yemi arpa 60 70 80 90 100k lık kartlar kullanıp 1k 2k peşine düşecek değiliz ama...
  11. anilyucelx

kart zaten serviste hocam daha önce bu testte 73 ü geçmeyen kart şimdi 80 leri görüyor bu yüzden konu açtım ama serviste bakalım nasıl bir sonuç çıkacak rahat bir 10 dakika falan kartı bırakmamam için gayret edildi garanti servisinde...
  12. anilyucelx

Herkese merhaba, sizinle 9 aylık INNO3D X3 OC RTX 5080 deneyimimi paylaşmak istiyorum. Daha önce 73 derecelerde FurMark tamamlayabilirken son zamanlarda Cyberpunk gibi oyunlarda 78-81 dereceleri görünce endişelenip testleri tekrarlamaya başladım. Nisan, mayıs, haziran aylarında böyle bir sorun...
  13. anilyucelx

Gigabyte MO27Q28G 4.Nesil Tandem Oled Monitör Kullananlar Topluluğu

merhaba monitör bugün elime ulaştı yaklaşık 9 saattir kullanıyorum ilk saatlerde maalesef gri veya açık renklerda banding problemim var bende indirimde 26 bin e aldım ama sanırım iade edeceğim telefonumun kamerası iyi olmadığı için görüntü paylaşamıyorum ama bariz gri renklerde şeritler...
Geri