Bende 7800xt kartta "amd sürücü zaman aşımına uğradı" hatası alıyordum ara ara, forumda eski konu vardı oraya yazdım @RevDeisDou mbo kapat demişti onu kapattıktan sonra yaklaşık 9 gün oldu bir daha hatayı almadım hala deneme zamanı diyebilirim umarım tamamen çözülmüştür..
Bende zamanında mangalara merak sarınca türkçe çeviriler çok geriden geldiğinden mort diye bir uygulama vardı ocr çeviri yapan githubta onu kullanmıştım kulladığım zamanlarda baya iyidi sonra manga hevesim geçince son durumuna bakmadım , son zamanlarda ai drama ve animasyonlara merak saldım çoğu...
Bende de güncel sürüm ama ara sıra söylediğim gibi hatayı veriyor reset atmadan düzelmiyor maalesef internette hata ile ilgili herşeyi denedim bileşenleri değiştirmeden çünkü şuan elimde yerine kullanabileceğim bir extra bileşen yok anca ekran kartını çıkarıpta onboard üzerinden ekran kartında...
7600 işlemci , rx7800xt ekran kartı, 32 ram , 2+1 m2 ssd, asus b650m-r anakart ,enermax 700w güç kaynağı ve ocypus lota a62 işlemci soğutucu var ama ne yazıkki şuan ekran kartını başka yerde deneyecek yerim yok
Gerçekten çözemedim olayı "amd sürücü zaman aşımına uğradı" hatası veriyor ara ara bazen oyunlarda bazen internette gezinirken, video izlerken oluyor internette redditte veya forumlarda önerilen neredeyse bütün çözümleri denedim ama hala devam ediyor bu arkadaşın yaptığını anlayamadım ekran...
Dostlar eski konuyu açtığım için üzgünüm ama bu arkadaş olayı nasıl çözmüş bana anlatabilecek var mı acaba ddu ile adrenalini mi silmiş ve tekrar yüklememiş mi anlayamadım