Arama sonuçları: *

1. Hep yokuş yukarı

AMD vs NVIDIA Yaşadığınız Problemler (Tartışma Yok)

Bende 7800xt kartta "amd sürücü zaman aşımına uğradı" hatası alıyordum ara ara, forumda eski konu vardı oraya yazdım @RevDeisDou mbo kapat demişti onu kapattıktan sonra yaklaşık 9 gün oldu bir daha hatayı almadım hala deneme zamanı diyebilirim umarım tamamen çözülmüştür..
  2. Hep yokuş yukarı

🔥İndirim Koçtaş Mobil Klima 7000 Btu 6.299 TL

Arkadaşlar borusu için özel pencere kiti vardı sanırım araştırırsanız bulursunuz
  3. Hep yokuş yukarı

Oyunlara Türkçe Dil Desteği Getirilmesi İçin Destek Kampanyası

Bende zamanında mangalara merak sarınca türkçe çeviriler çok geriden geldiğinden mort diye bir uygulama vardı ocr çeviri yapan githubta onu kullanmıştım kulladığım zamanlarda baya iyidi sonra manga hevesim geçince son durumuna bakmadım , son zamanlarda ai drama ve animasyonlara merak saldım çoğu...
  4. Hep yokuş yukarı

Çözüldü✓ RX 7800 XT Driver Timeout / Wattman Hatası

Hayır, denemedim. MPO'yu duymadım bile. Şimdi baktım ve işte ekran kartı modelim MPO'dan etkilenebilecek GPU'lar listesinde. Programsız kapatabiliyor muyuz acaba?
  5. Hep yokuş yukarı

Anladım yanlış anlamışım tamamdır bir de onu deneyeyim o yöntem forumlarda yoktu çünkü
  6. Hep yokuş yukarı

Hayır denemedim senin işine yarayacak gibi de durmuyor demiştin bende denemedim deneyeyim mi dersin
  7. Hep yokuş yukarı

Bende de güncel sürüm ama ara sıra söylediğim gibi hatayı veriyor reset atmadan düzelmiyor maalesef internette hata ile ilgili herşeyi denedim bileşenleri değiştirmeden çünkü şuan elimde yerine kullanabileceğim bir extra bileşen yok anca ekran kartını çıkarıpta onboard üzerinden ekran kartında...
  8. Hep yokuş yukarı

7600 işlemci , rx7800xt ekran kartı, 32 ram , 2+1 m2 ssd, asus b650m-r anakart ,enermax 700w güç kaynağı ve ocypus lota a62 işlemci soğutucu var ama ne yazıkki şuan ekran kartını başka yerde deneyecek yerim yok
  9. Hep yokuş yukarı

Anladım teşekkür ederim gerçekten sıkıntılı bir durum sürekli yapmasa da olunca sıkıntı oluyor
  10. Hep yokuş yukarı

Gerçekten çözemedim olayı "amd sürücü zaman aşımına uğradı" hatası veriyor ara ara bazen oyunlarda bazen internette gezinirken, video izlerken oluyor internette redditte veya forumlarda önerilen neredeyse bütün çözümleri denedim ama hala devam ediyor bu arkadaşın yaptığını anlayamadım ekran...
  11. Hep yokuş yukarı

Dostlar eski konuyu açtığım için üzgünüm ama bu arkadaş olayı nasıl çözmüş bana anlatabilecek var mı acaba ddu ile adrenalini mi silmiş ve tekrar yüklememiş mi anlayamadım
  12. Hep yokuş yukarı

❌İndirim Bitti! Edifier M90 Kompakt Aktif Hoparlör Siyah (Primeday İndirimi) 11.791 TL

Gücü biraz düşükmüş ama özellikleri güzel görünüyor teşekkür ederim öneri için
  13. Hep yokuş yukarı

❌İndirim Bitti! Edifier M90 Kompakt Aktif Hoparlör Siyah (Primeday İndirimi) 11.791 TL

Biraz daha uygun fiyatlara önerebileceğiniz birşeyler var mı acaba ses olarak hakkını veren
  14. Hep yokuş yukarı

Yardım Ucretsiz guzel oyun indirme sitesi

byxatab buna da bakabilirsin
  15. Hep yokuş yukarı

Omix X6 - Deprem uyarı menüsü, işlevi ve diğer android telefonlardaki menüsü...

Bilgilendirme için teşekkürler , konum sürekli açık durmak zorunda mı yani o kısmı anlamadım sadece
  16. Hep yokuş yukarı

Google deprem uyarısı alan var mı?

teşekkür ederim bi bakayım daha önce duymamıştım
  17. Hep yokuş yukarı

Google deprem uyarısı alan var mı?

Sistem nedir afad tan mı geliyor uyarı
  18. Hep yokuş yukarı

Yardım Soğuk Hava Üfleyen Fan Önerisi

Bide bazıları çok kısa bilgin olsun bu trendyoldaki mesela 74,5 cm yüksekliği var
  19. Hep yokuş yukarı

Yardım Odyysey G65B vs ROG XG27ACS

Başka satıcısı olsa keşke birde 27" daha iyi olur benim için
  20. Hep yokuş yukarı

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition ile Cyberpunk2077 arasındaki fark

2.3 yoldaymış https://www.pcgamer.com/games/rpg/cyberpunk-2077s-surprise-2-3-patch-gets-a-surprise-delay-as-cdpr-needs-some-time-to-aim-for-a-scope-similar-to-update-2-2/
Geri