Arama sonuçları: *

• Users: leacon
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

Çözüldü✓ Sıfır garantili kapalı kutu diye aldığım laptop ikinci el olabilir mi

değişim talep edemiyorum tek kalan cihaz olduğu için. Yarın tekrar görüşüp faturayı talep edeceğim idefix herhangi bir fatura göndermedi tarafıma fatura geldikten sonra asus ile görüşüp herhangi bir servis kaydı var mı onu sorgulayacağım, ona göre açacağım cihazı sizce mantıklı mı hatrı sayılır...
  2. L

Çözüldü✓ Sıfır garantili kapalı kutu diye aldığım laptop ikinci el olabilir mi

İdefix üzerinden bir satıcıdan Asus Zenbook laptop aldım bana ürünün 2 yıl Asus Türkiye garantili olduğunu sıfır olduğunu söyledi ve bende aldım. Bu gün elime ulaştı seri numarasından cihazı açmadan sorgulama yaptım ve ürünün garantisinin 17 Nisan 2027 de bittiği gözüküyor. Asus yetkili...
  3. L

Çözüldü✓ Bir site üzerinden sıfır laptop aldım ancak cihaz 1 sene önce aktif edilmiş

ekran resmi yükelyemiyorum linkleri deniyorum da kabul etmiyor belgeyi sizlere göstereceğim sansürlü bir şekilde ama yapamadım yani belge üzerinde senaryo olarak "earsivfatura" ibareside var anlamadım tam olarak. Birde bu cihazın bana 2025 9 kasım tarihinde aktif edildiğini söyledi Asus...
  4. L

Çözüldü✓ Bir site üzerinden sıfır laptop aldım ancak cihaz 1 sene önce aktif edilmiş

peki cihazı açmalı mıyım kararsız kaldım yani açtıktan sonra da bu fatura bilgilerine ulaşıp tekrar başvuru yapıp uzatabiliyor muyum süreyi 1776190245 mailime e fatura gelmemiş idefixte bu sorun yaşanıyor sanırım harici bir talep oluşturdum fatura için
  5. L

hocam idefix üzerinden satın aldım seri numarasından baktığımda herhangi bir şey gözükmüyor 1776189496 yani e fatura diyor ama görüntüleyemiyorum idefix üzerindede
  6. L

cihazı açmaya korkuyorum çünkü açarsam eğer sitenin politikasına göre iade yapamıyorum asusa mail üzerinden belgeleri yükledim ama fatura tarihi olarak kargo üzerinde gelen ürün adım tc adresin bulunuduğu fiyatının vs olan kağıdın üzerinde tam olarak "fatura tarihi" gibi bir ibare yoktu o yüzden...
  7. L

Bir site üzerinden satıcının beyanı üzerine 2 yıl Asus Türkiye garantili bir Asus Zenbook aldım kutuyu açmadan cihazın seri numarası ile sorgu yaptım ve cihazın garantisinin 2027 yılına kadar yani bir sene olduğu gözüküyor. Asus yetkili servisini arayıp cihazın seri numarasını verdiğimde ise...
  8. L

40.000TL bütçe ile alınabilecek en iyi hazır sistem nedir arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba, 40.000TL bütçem var ve hazır veyahutta toplayabilecegim bir sistem almayı düşünüyorum fiyat performans açısından önerebileceginiz sistemler parçalar vs var mı acaba iyi forumlar.
  9. L

Ekran kartı yükseltme

Arkadaşlar merhaba şimdi ki sistemim i7700k gtx1070 16gb ram den oluşuyor bu sisteme upgrade yapmak istiyorum ama şu anlık sadece ekran kartında update yapsam sizce işlemcim güncel ekran kartlarından hangilerini besleyebilir ve sıkıntı çekmem iyi forumlar teşekkürler.
Geri