Arama sonuçları: *

• Users: Ctnkaya
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Ctnkaya

Lg C5 65" mi, Yeni Nesli Beklemek mi?

Playstation + film + dizi akar diye düşünüyorum genelde karasal yayınlık çok bir şey olmaz gibi 1782405077 Salona hue veya benzeri led döşemeyi planlıyorum oled'in renk paleti bambaşka ya
  2. Ctnkaya

Genelde akşam üstü kullanılır diye düşünüyorum, yine de karanlık oluyor mu ? Kıyaslama samsung’a göre mi ?
  3. Ctnkaya

Çek geçerli fakat şöyle bir durum var web üzerinden alınca; üstüne kalan tutarı kredi kartına geçemiyorsun bunu yapmak için şubeye gitmek lazım diye hatırlıyorum yine de kampanyayı takip edeyim belki o tutarı yakalayabilirim
  4. Ctnkaya

Benim içimden Samsung geçiyor ama o fiyatlar hiç içimden geçmiyor :D 1782394448 Hocam keşke öyle yapabilsem ama MediaMarkt'ta çekim mevcut 80k civarı ondan dolayı buradan almak zorundayım
  5. Ctnkaya

Arada güzel fark varmış ben 55" 'e bakmışım :D
  6. Ctnkaya

Tahmini olarak Aralık-Ocak diye düşünüyorum, benim endişem maalesef fiyatların orantısız bir şekilde düzenlenmesi :/ 1782393517 Önerilerde görmemiştim, fiyatı da güzel gözüküyor bunu da inceleyeceğim
  7. Ctnkaya

Hocam monitör ve tv tarafında son haberleri takip edemedim, kaçıncı çeyrekte piyasaya sürülüyordu bilgimiz var mı o konuda ?
  8. Ctnkaya

Samsung tarafına göre daha cazip geldi. Gidip incelediğimde hoş gözüküyordu tabii uzun kullanım konusunda hiçbir fikrim yok. Yıllardır ips kullanıyorum :D
  9. Ctnkaya

Arkadaşlar selamlar, Çeyiz için televizyon almayı planlıyorum ve elimdeki bir çeki değerlendirmek istiyorum. Normalde bütçemi yıl sonuna göre ayarlamıştım; ancak piyasa koşulları ve fiyat hareketleri beni kararsız bıraktı. Şu anki LG C5 65" modeline yatırım yapmak mı mantıklı, yoksa teknolojik...
  10. Ctnkaya

🔥İndirim Razer Sphex V3 Small Mousepad Hepsiburada Premium ile 189,05 ₺

Dpi yoksekse alınabilir de, benim senaryomda olan biri için sıkıntı ( 800dpi, sens 0.5 )
  11. Ctnkaya

🔥İndirim 🔥Gigabyte RTX 5070 Eagle 32.990,00tl 🔥

9 taksitle akar
  12. Ctnkaya

🔥İndirim Amazon Prıme Day Başladı!

Windows da oyunlar, Linux da projeler şişiriyor :D
  13. Ctnkaya

Bunun çaresi mor ışık onu geçtim şu aşağıdaki ucube böcekler daha sıkıntı vuramıyorsunda küçücükler, cs oynarken aim kaydırıyorlar
  14. Ctnkaya

Gücü çok düşük ucuz etin yahnisi biraz bu
  15. Ctnkaya

Hocam umarım burası evin içi değildir :D
  16. Ctnkaya

❌İndirim Bitti! Fazeon F15 750w 80plus Bronze 3x120mm Lcd Ekranlı ARGB Fanlı Atx Kasa 4.199,65₺

Bir arkadaşımız problem yaşamış incelemek için bakabilirsiniz. https://forum.donanimarsivi.com/konu/fazeon-f15-750w-80plus-bronze-alinir-mi.1167942/
  17. Ctnkaya

🔥İndirim Baseus Enerfill Fc31 20000 Mah Hızlı Şarj Powerbank 45w 1504 TL

Eyvallah hocam konu için teşekkürler çektim bende
  18. Ctnkaya

Rehber Erkekler İçin A'dan Z'ye Kişisel Bakım Rehberi

Forum her gün beni şaşırtmaya devam ediyor, eline sağlık hocam 😄
  19. Ctnkaya

Yardım 9800x3d İçin Macun Lazım

Hocam aynı soğutucuyla gelen macunu kullanıyorum(TF7) birde AM5 güçlendirme kiti var. Full yükte 65-70 civarlarında takılıyor kasa ferah olmamasına rağmen bayağı iyi.
Geri