Arama sonuçları: *

• Users: Ctnkaya
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Ctnkaya

🔥🔥Assassin's Creed Black Flag Resynced Tanıtıldı🔥🔥

AC2 - Odyssey ve Black Flag'in yeri çok ayrı bende tekrar oynanır bu oyun
  2. Ctnkaya

20000 TL'ye Telefon Önerisi Lazım

Aynen dostum bildiğin gibi takıl sen. Senin gibi vizyonsuz, üslup yoksunu tiplerden tavsiye alacak değilim. Sadece kurduğun şu cümlelere bakarak bile ne kadar kalitesiz biri olduğun net anlaşılıyor zaten. Hadi, iyi akşamlar sana.
  3. Ctnkaya

Önce o üslubuna çeki düzen ver, karşında çocuk yok. Bana 'gerzo' diyerek laf yetiştireceğine kime neyi savunduğuna bir bak. Ben o linki 'git illa bu satıcıdan kaçak cihaz al' diye değil, sadece model anlaşılsın diye örnek attım. Nitekim kendi cihazımı da bizzat MediaMarkt'tan TR garantili olarak...
  4. Ctnkaya

LG UltraGear 24GN650-B Hayata Döndürülebilir mi ?

Lego niyetine bir ara girişeyim o halde :D
  5. Ctnkaya

Eyvallah hocam teşekkürler demekki durum hala değişmemiş :D
  6. Ctnkaya

Arkadaşlar selamlar, Aşağıdaki monitör 4 yıl önce Netflix oldu. O zamandan beri depoda bekletiyorum. Bu monitörü tekrardan canlandırmak şu anki şartlarda yeni bir monitör fiyatına denk gelir mi? Bir öneriniz var mıdır?
  7. Ctnkaya

Ryzen 5 7500F ve Corsair VS650 kaça satılır ?

Eyvallah hocam teşekkür ederim
  8. Ctnkaya

Psu tarafında çok bir şey beklemiyorum hocam bende açıklamaya yazıcam ihtiyacı olan değerlendirsin.
  9. Ctnkaya

Arkadaşlar selamlar, Ryzen 7 9800X3D'ye geçiş yapıyorum. Bu nedenle işlemcimi elden çıkarmak istiyorum. Şu anda güncel ikinci el piyasasına hakim değilim , CPU'nun yanında gelen stock fanı hiç kullanmadım. Ekstra olarak Corsair VS650'dan 1000W'ye geçtiğimden dolayı artık kullanmıyorum...
  10. Ctnkaya

7500f güncelleme için 7800x3d vs 9800x3d.

Aynı durumdaydım haftasonu sipariş geçtim, bana en mantıklı bu arkadaş geldi. Ekstra olarak Thermalright Peerless Assassin 120 SE kullanıyorum.
  11. Ctnkaya

🔥İndirim Ryzen 7 9800x3D Tray kuponla birlikte 21.199 TL ! (PttAVM) - GÜNCELLENDİ

Hocam aslında direkt işlemci üzerinden oyunu veren bir yer lazım :D Arkadaşla garip bir anlaşma yaptık ondan dolayı aslında
  12. Ctnkaya

🔥İndirim Ryzen 7 9800x3D Tray kuponla birlikte 21.199 TL ! (PttAVM) - GÜNCELLENDİ

Farklı bir durumdan dolayı şimdi tekrardan bakmam gerekti de, sinerji tarafı veriliyor denmişti bu arkadaş galiba en ucuzu https://www.sinerji.gen.tr/amd-ryzen-7-9800x3d-520-ghz-8-cekirdek-104mb-am5-4nm-islemci-tray-p-52482?srsltid=AfmBOoo0BOJSFv0nqZfMDCQN-gecVDoOUNYlNcch5i4of3-sDPSdl1ga
  13. Ctnkaya

Arkadaşlar şuanda Crimson Desert veren en uygun yer neresiydi ? @sezerbey98 hocam siz en son detaylı bir araştırma yapmıştınız şuan önerdiğiniz satıcı var mıydı ?
  14. Ctnkaya

Msı Mpg A1000GS Coil Whine

Teşekkürler arkadaşlar değişim talebini oluşturdum, gelişmelerden haberdar edeceğim sizi de. Bakalım tekrardan bobinlerimiz ağlayacak mı :D
  15. Ctnkaya

Hocam 1k alma sebebim aslında biraz ömürlük istemem VS650 vardı bende 2019'dan beri kullanıyordum :D @gaMMic_777 hocam sizin konu ile ilgili farklı bir araştırmanız var mıydı ? Bende sizin gibi bu seride sorunların görece az olduğunu biliyordum aslında.
  16. Ctnkaya

Hepsiburada hocam
  17. Ctnkaya

Hocam kalem farkı çok fazla geldi, bu arkadaşı 8.269,00 Tl'ye almıştım
  18. Ctnkaya

Seçenekler şu şekilde sunuluyor https://prnt.sc/Br0vXvq182D-
  19. Ctnkaya

Arkadaşlar selamlar, 07 Nis Sal 2026 tarihinde aldığım PSU'da cızır cızır bir coil whine problemim var. 1 haftadır takip ediyorum çekilecek gibi değil, bundan dolayı sizlere danışmak istedim. Ürünü alalı 14 gün olmadığı için direkt iade edebiliyor muyum yoksa nasıl bir yönteme başvurmam...
  20. Ctnkaya

Telefonu kurcalarken hiç karşılaşmadım ama belki vardır direkt kullanan birisi varsa yorumlarsa daha net olur. Ekrandaki kavis çok hoşuma gitmişti benim. Fiyatının üstünde bir cihaz gibi gösteriyordu.
Geri