Arama sonuçları: *

• Users: selcukhan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. selcukhan

Yardım Colorful Bios Güncelleme Sorunu

Hocam kusura bakma ben okuduğumu yanlış anlamışım. Anakartın kitapçığında rami doğru yere taktığına dikkat et. Bi kontrol et. Sonra bios tuşuna bas veya pili çıkar 1 dakika bekle sonra tak.
  2. selcukhan

bios tuşu varsa ona bas Aynanın arkasında olur Yoksa bios pilini çıkar
  3. selcukhan

Bios örneğin şubat 2024ten kalma. 2025 temmuz biosunda arayüz değişmiş büyük bir güncelleme almış.. Ee biz hangi tarihteyiz. 2026 haziran ama son bios 2026 nisan.Sen önce 2025 temmusu kur. sonra son güncel biosu kullanabilirsin
  4. selcukhan

Hocam colorfulda eğer bios çok eski ise güncelleme yapabilmen için geçmiş biosu kurman gerekiyor. Biraz araştır ve ingilizce yazıları gerekirse çevir ve doğru biosu bul, kur, sonra güncel biosu kullan. Bir örnek vereceğim aşağıda tarihleri kafamda sallıyorum
  5. selcukhan

Yardım Dostlar Bilen Varsa Acil Fikir Versin Lütfen!!

1.5 gb dosyayı indirme. amd ekran kartı bulan uygulamayı indir o driveri seçsin indirsin 1782336628 https://www.amd.com/en/support/download/drivers.html en üsttekini indir. Driveri o bulsun sen aşağıdan arayıp bulma 1782336651 Önce ddu ile sil sonra pcyi aç kapa sonra bu işlemi yap.
  6. selcukhan

R3 1200af-Rx570 Psu Önerisi

350W psu yeter 250 verse gayet yeterli, 12 volttan kaç veriyor ona bak. Üst taraftaki arkadaşım dediği gibi akım korumalı priz al. Yeterli. Monitörünü değiştirme daha çok performans alırsın.
  7. selcukhan

R3 1200af-Rx570 Psu Önerisi

Düzgün bi 300w bile olabilir...
  8. selcukhan

Ucuz İnternet Sağlayıcısı Lazım

Daha uygunu yok üzücü bir şekilde... Diğer sağlayıcılarda 100-200 lira için ileride pişman olursun...
  9. selcukhan

Arc 750 Ekran Kartım Da Bi Anda Fanlar Durup Aşırı Isınma ve Kasma Yaşanıyor

Bir önceki sürümü geri kurmaya çalışın veya 2 önceki sürümü kullanmaya çalışın birde. Birde manuel fan ayarı yaptığında mı fanlar duruyor?
  10. selcukhan

60k Bütçeye Hazır Sistem Önerisi

250k işlemciye yükseltmeni öneririm.
  11. selcukhan

❌İndirim Bitti! Mediamarkt 3 Al 2 Öde

internetten sipariş verilmiyor mu?
  12. selcukhan

❌İndirim Bitti! Mediamarkt 3 Al 2 Öde

Bende istanbul içi g773e girebilirim
  13. selcukhan

İnternet Altyapı ve Memnuniyet Haritası 🗺️🚀

Öncelikle çok tebrik ederim. Bende verimi kaydettim. İnternet sağlayıcısı seçmeden önce kesinlikle bakılmalı... Sık sık bu siteyi paylaşıp sayfada üstte kalmalı bence... Siteyi kullanan kişiler genel manada hangi interneti kullanmalıyım seçeneklerini doğru kullanan kişiler veriler gayet yüksek...
  14. selcukhan

Ryzen 5 5600 ve Rx 6650 Xt 8gb Bileşenli Sistem Ne Kadar Eder?

Sistemin ve bileşenlerin çok iyi. Anakart 3.5k işlemci 3.5k Ekran 9k soğutucu 2k Kasa ve güçkaynağk 2.5k Şuan hesap ettiğim 20k bu fiyatın altına inmeden satabilirsin 25kya kadar yolu var... Üstü çok zor...
  15. selcukhan

❌İndirim Bitti! Excavator V90 9cm Rgb Kule Tipi Soğutucu - 299tl

Hocam bence iptal et. 500 -600 liraya en az 4 bakır borulu vesaire alabilirsin. Donanım arşivinin son videosunda buna benzer bir soğutucu almıştı ve memnun değildi...
  16. selcukhan

30kya F/P Pc Toplamam Lazım

Donanım arşivinin son videosunu inceler misin brocum. 22k kendisi toplamış. Sen sabretmeden toplasan 24kya topladın diyelim. Monitör klavye fare kulaklık ile 30kya denk gelir 1778364907 Çoğu parça sıfır 1-2 parça hariç
  17. selcukhan

Kioxia Exercia G2 1TB SSD sağlık sorunu

KIOXIA'nın kendine ait bir bilgi veren bir programı vardır. Testi oradan yapmanız gerekir. Bu sitedeki "sağlık" her üründe aynı şeyi değerlendiriyor, doğru değil. Bazen yüksek sıcaklık ömrün etki eder yazılma miktarı gibi gibi..... Kendi programı üzerinden test yapmak doğru olur. 1778106996...
  18. selcukhan

RX 470 8GB R3 1200 Fs22 Oynatır mı?

Monitör ne var 1778012103 ekran kartın bütçen ne kadar?
  19. selcukhan

Sistemi ne kadar fiyata almayı planlıyorsun
  20. selcukhan

Benim aslında soracağım baika nir soru var sen bu sisteni alacak mısın? Yoksa oyunu mu soruyorsun?
Geri