Arama sonuçları: *

• Users: umudi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. U

Türkçe q tkl önerisi

Türkçe q klavye arıyorum tkl sesi az 3-4 k bandında ne önerirsiniz
  2. U

Tkl klavye önerileri

link atabilirmisiniz dedigim gibimi ozellikleri internette baktim da 5.5 k civari
  3. U

Tkl klavye önerileri

tkl klavye öneriniz varmıdır klavyeden çok anlamıyorum numpad tarafi olmasın del insert tarafına kadar ve sessiz yada sessize yakın mekanik klavye arıyorum 3.5k ya kadar
  4. U

Furmark testi nasıl ve neler

testi gaming gen yapmış ben yapmadım ben ne testleri yapabilirim ve bu driverler kurulu sanırım klasörü açıp setupları açtım ben yinede ve neleri açmam lazım şuan başka bişey yapmam lazımmı
  5. U

Furmark testi nasıl ve neler

furmark testi bu ve bilgisayari suan ilk defa actim ram mhzsini 6000 e cektim kalan ne yapmam gerekiyor sistem parcalarim da resimde mevcut driverleri vb kurulmus sanirim klasor olarak var ama burda yapmam gereken birsey varmi yardimci olursaniz sevinirim
  6. U

Gaming gen ekran gelmiyor

güncel arkadaşlar
  7. U

evet tık etti ekran kartını takarken o yuva resimde yanlış görünen bir şey varmı? 1771445438 yarın 10 gibi arayacağım müşteri hizmetlerini bakalım ne diyor daha bugun geldi elime 1771445522 ekran kartını 2 kere sök tak yaptım ve fanlarıda döndü ilk açılırken yanlış taktığımı pek sanmıyorum...
  8. U

anakarttan görüntü almaya çalıştım ama ondada olmadı goruntuyu ulastiramiyorum hic bir sekilde windows falan yuklu degil muhtemelen ama ondanda degildir bios gelir ozamanda yarin en iyisi bir arayayim gaming geni 1771444921 hdmi ilede denedim bu arada ondada gelmiyor
  9. U

takili hocam resimdede goruluyor
  10. U

o kadar anlamiyorum hocam nereye bagli olmasi gerekiyor anakartta ornek varmi 1771444042 veya bir fotograf atayimmi 1771444217 böyle şuan sistem
  11. U

hocam ben sadece ekran karti ve islemci sogutucuyu taktim ikiside calisiyor kalan hersey takiliydi ramler vb 1771443886 kasadaki fanlarin 2 si calismiyor islemciye taktigim calisiyor arkadaki calisiyor ve ondeki 1. calisiyor ondeki 2 ve 3. hic calismadi rgbside gelmiyor ekran gelmedigi icin...
  12. U

herhangi bir isik yanmiyordu anakartta ramler takili geldi ve isiklari yaniyor sistemi baslatinca ve ekran kartinin fanlarida dondu
  13. U

nasil bi yol izlemem lazim yarini bekleyip musteri hizmetlerini arayayim bakalim birse 1771443386 anakarttanda goruntu cekemedim
  14. U

evet ilkte oyleydi hdmi den bekliyordu goruntuyu ama dp yi taktim ve autodan cikardim dp yi sectim monitorden ama yok no signal diyor hala ayrica alttaki 2 fan neden donmuyor olabilir
  15. U

hocam ekran kartina taktim 3 tane dp var ustundede 3undede ayni eski bilgisayara taktigimda monitore ekran geliyor 1771442071 auto derken anlamadim hocam monitorden dp yi sectim no signal diyor eski pcde ekran geliyor
  16. U

sistem özelliklerim böyle islemci soğutucuyu ve ekran kartını taktım monitöre hiç bir şekilde görüntüyü aktaramıyorum ekrana dpi no signal yaziyor ve ayriyetten kasanin onundeki 3 fanin alttaki 2 si yanmiyor musteri hizmetleride mesai saati disindaymis yardimci olabilecek varmi
  17. U

Game garaj bu sistem alınır mı ? Peşin fiyatına 6 taksit ile.

1 hafta once aynisi 32 gblisi 50 küsür bin tl idi
  18. U

Bu sistem Alınır mı? 47k

hocam tesekkurler malesef ertelemek zorunda kaldim
  19. U

Gamer gen tr güvenilir mi?

ben de emin olmadan alisveris yapmak istemiyorum alisveris yapan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim
  20. U

Gamer gen tr güvenilir mi?

https://www.gamer.gen.tr sitesi güvenilirmidir oem paket almayı düşünüyorum ama siteyide hiç bilmiyorum daha önce alışveriş yapan varsa veya bilgisi olan yazarsa sevinirim
Geri