tkl klavye öneriniz varmıdır klavyeden çok anlamıyorum numpad tarafi olmasın del insert tarafına kadar ve sessiz yada sessize yakın mekanik klavye arıyorum...
testi gaming gen yapmış ben yapmadım ben ne testleri yapabilirim ve bu driverler kurulu sanırım klasörü açıp setupları açtım ben yinede ve neleri açmam...
furmark testi bu ve bilgisayari suan ilk defa actim ram mhzsini 6000 e cektim kalan ne yapmam gerekiyor sistem parcalarim da resimde mevcut driverleri vb...
evet tık etti ekran kartını takarken o yuva resimde yanlış görünen bir şey varmı?
1771445438
yarın 10 gibi arayacağım müşteri hizmetlerini bakalım ne diyor...
anakarttan görüntü almaya çalıştım ama ondada olmadı goruntuyu ulastiramiyorum hic bir sekilde windows falan yuklu degil muhtemelen ama ondanda degildir...
hocam ben sadece ekran karti ve islemci sogutucuyu taktim ikiside calisiyor kalan hersey takiliydi ramler vb
1771443886
kasadaki fanlarin 2 si calismiyor...
evet ilkte oyleydi hdmi den bekliyordu goruntuyu ama dp yi taktim ve autodan cikardim dp yi sectim monitorden ama yok no signal diyor hala ayrica alttaki 2...
hocam ekran kartina taktim 3 tane dp var ustundede 3undede ayni eski bilgisayara taktigimda monitore ekran geliyor
1771442071
auto derken anlamadim hocam...