Arama sonuçları: *

• Users: Lockdowntr
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Lockdowntr

BetaPlus Garanti Süreci Hakkında Ne Yapmam Gerekiyor

Hocam kullanıyorum şuan. Thh için diretme sebebim müşteriyi resmen asalak yerine koymaları. Açılmış kullanılmış 2. el ürün gönderiyorlar değişim yaptık adı altında. Benim zoruma giden asıl olay buydu. 1776533431 Cihazın alındığı platform üzerinden irtibata geçmeye çalışın yada direk Betaplus...
  2. Lockdowntr

🔥İndirim DayZ Cool Edition paket 118.50 TL Kaçırma 🔥🔥🔥

Bende Steam olarak var 2k saatim var. Buradan da aldım dün sorunsuz oynanıyor 118 liraya bedava resmen.
  3. Lockdowntr

Kardeşim neyi gereksiz uzatıyorum, adamlar kutusu açılmış kullanılmış içerik eksik ürün gönderdi diyorum, hala bir çözüm yok diyorum tüm bunlara rağmen, gönderdikleri ürünün faturasını bile göndermiyorlar servis raporu dahil yok, sen bana sineye çek gereksiz uzatma diyorsun..
  4. Lockdowntr

Hocam elimde baya kanıt var, komple video çekimi kargodan itibaren, fotoğraf, yazılı şekilde kullanılmış olduğu itirafı dahil var.
  5. Lockdowntr

Yok hocam ne kabul etmesi tamamen kafasına göre sana bunu gönderdik dediler. Süreci başından beri takip ediyorsun hocam sen 4070ti super lafını bile etmedik normal 5070 diyorduk hep ama şuan gönderilen üründen aşşa bir model gönderemezler çünkü değişim ürünü kullanılmış ve bunun üzerinden bir...
  6. Lockdowntr

Tüketici hakları değişim kararı verse bile mi ?
  7. Lockdowntr

Tarafıma gönderilen 4070Tİ Super ayıplı ürün diyerek bu modelin sıfır kapalı kutusunu eğer ellerinde yoksa muadili olan 5070ti modeli ile değişini talep ediyorum adı altında bence iş yapabilir ama sizin fikriniz nedir hocam.
  8. Lockdowntr

Tüketici haklarından ne karar çıkar tarafıma gönderilen 4070ti super üzerinden bir değişim talebi açmak istiyorum bunun muadili de 5070ti 16 gb ram 256 bit ve diğer değerleri ile. Acaba bunu yaşadığım süreç göz önüne alınıp tarafıma sağlarlar mı ?
  9. Lockdowntr

Güncelleme, bugün aradılar, üste para vererek değiştirmek gibi bir uygulamamız yok dediler, hatta ekran kartında sorun yok müşteri memnuniyeti adına değiştik dediler, tamamen kapıları kapattılar, hatta arayan kişi 4070ti Super rtx5070ti den daha performanslı tarzında bir ibare bile kullandı...
  10. Lockdowntr

inşallah hocam.
  11. Lockdowntr

Pek olumlu düşünmüyorum. Baştan sonra müşteriyi kandırmaya yönelik bir satış stratejisi kullanıyorlar gibi görünüyor.
  12. Lockdowntr

Satıcıya ek ücret karşılığı 5070ti almak istediğimi belirttim, beni aradılar akşam 5070ti stoklarda yok dediler, var ilanlarınızın ekran alıntıları var bende dedim, bu defa Galax marka yok dedi, bende Galax olması şart değil dedim, bakalım nolacak…
  13. Lockdowntr

Hocam 1 ay oldu tam hala mağdurum valla sırf yaptıkları ayıptan dolayı telafi için yapmaları lazım. Ama ben satıcıyı çözemedim gerçekten.
  14. Lockdowntr

Hocam sence para versek üste 5070Tİ alınır mı?
  15. Lockdowntr

Sorsak 4070Tİ Super gönderdim der. Ben 4070 Super sıfırına razıydım. Cidden ilk defa başıma geldi. Bir arkadaş üste para verip 5070Ti iste sıfır dedi ama nasıl olur bilmiyorum.
  16. Lockdowntr

Evet 2. el için ürün test edilmiştir sonrasında gönderilmiştir yazdılar. Ürünü ne ile değişecekleri belli değil ki. para iadesi teklifi sundular bugün yine.
  17. Lockdowntr

Güncelleme: Cihazı bize gönderin değişim yapalım dediler, hangi cihaz gönderilecek dedim, ‘Ürün tarafımıza teslim edildiğinde satın alma departmanı ve ürün sorumlusu ekibi ile iletişime geçilerek tarafınıza ürün bilgisi verilecektir. Onayınız olmaması halinde değişim gerçekleşmeyecektir.’...
  18. Lockdowntr

İdefix talebi oluşturdum videoları attım firmaya da tarafıma hangi kart gönderilecek dedim. Gelen yanıta göre bir yol izleyeceğim. THH süreçte nasıl yardımcı olur bilmiyorum umarım mağdur etmezler.
  19. Lockdowntr

Hayır kesinlikle, zaten test edilme olayıda yanlış, kutu içeriği eksik, aynı zamanda kapaklar falanda yok, fanlar bildiğiniz kirli şekilde geldi.
  20. Lockdowntr

Şimdi satıcıdan mesaj geldi, ‘’Ürün test edilmiştir. Çalışma durumunda herhangi bir arızası yoktur. Ürünü iade etmek isterseniz tarafımıza göndermeniz rica olunur.’’ arkadaşlar bu süreç daha ne kadar devam eder sizce 1 ay önce göndermiştim cihazımı hala elimde bişey yok.
Geri