Arama sonuçları: *

• Users: nasılsınbe
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. nasılsınbe

Laptopum için ram nasıl bulurum

laptopuma uygun ram nasıl bulabilirim anlayan varsa yardım edebilir mi
  2. nasılsınbe

Laptop yavaş çalışıyor

yani lehimli olunca değiştiremiyor muyum
  3. nasılsınbe

Laptop yavaş çalışıyor

IdeaPad 1 15AMN7 - Type 82VG 1743435773 1743435811 seri numarası da bu MP2CTW1L 1743435937 buldunuz mu acaba?
  4. nasılsınbe

Laptop yavaş çalışıyor

bu şekilde baktım ama atayım mı çıkan sonucu
  5. nasılsınbe

Laptop yavaş çalışıyor

ona nasıl bakacağım
  6. nasılsınbe

Laptop yavaş çalışıyor

peki laptopumu bi laptopcuya götürsem orda ram takviyesi yaparlar mı veya kaliteli fln yapmazlarsa nasıl bulucuam yardımcı olur musun bide fiyat aralığı ne kdara olur
  7. nasılsınbe

Laptop yavaş çalışıyor

evet bende öyle düşünüyorumk ama emin olamıyorum ginede bi ram eklettirmek istiyorum laptopuma
  8. nasılsınbe

Laptop yavaş çalışıyor

Merhaba arkadaşlar laptopum var ve 8 GB RAM var oyun oynarken Minecraft ve arkada bir şey açtığımda kasıyor FPS düşüyor Alt Tab attığımda hatta Google ile açık olsa böyle oluyor. Bende performans değerlerinden baktım RAM hep full kullanılıyor neredeyse ,acaba RAM arttırsam Alt Tab'a atarken...
  9. nasılsınbe

165hz monitör önerisi

165hz bi monitör lazım inç 27den düşük olsun masaya sığmayabilir en düşük fiyata bulursanız sevinirim bütçeyi yazıyorum fakat daha düşüğü olsun
  10. nasılsınbe

Öneri 27 inç monitör önerisi

https://www.hepsiburada.com/thull-tg-27c-27-1ms-165hz-freesync-premium-fhd-led-hdr300-hdmi-dp-vga-frameless-va-curved-gaming-monitor-p-HBCV00003XDEUK?magaza=TNG
  11. nasılsınbe

monitör alacağım önerisi olan

144hz bi monitör olsun 2. el olabilir temiz ve iyiyse adanada yaşıyorum 2. el önericekler için curved olması bi sorun yaşatmaz
  12. nasılsınbe

lenovo laptop klavye tuşu

benim laptopun kendi kalvyesini ıslak mendille sildiler bu yüzden ü tuşu arada sırada takılı kalıyor ve farklı bir tuşa basark durduruyorum ama artık ard arda oluyor ikide bir takılı kalıyor laptopu rahat kullanamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardım
  13. nasılsınbe

oyuncu koltuğu önerr

fazla pahalı olmayacak şekilde rahat kaliteli bi oyuncu koltuğu istiyorum eğer temiz olursa 2. el bile olabilir bütçem fazla düşük önerirseniz sevinirim
  14. nasılsınbe

oyuncu koltuğu önerisi

bilgisayar başında fazla zaman geçirdiğim için bi oyuncu koltuğu lazım fakat hiç anlamıyorum yardım olabilicek var mı bütçem düşük fakat bu yüzden kalitesiz bişe almak istemiyorum kaliteli ve rahat olan uygun fiyatlı oyuncu koltupu önerir misiniz bütçeme göre
  15. nasılsınbe

laptop işlemcisi öneri

bir kaç tane video görmüştüm orda laptopun işlemcisi değişiyordu bende ondan dolayı değiştirmek için işlemci arıyorum
  16. nasılsınbe

laptop işlemcisi öneri

ben laptopumun ramini ve işlemcisini değiştiricem şuan laptopumda i3 1005g1 1.20 .19 bir işlemci var bunun yerine oyun için hangi işlemciyi alabilirim
  17. nasılsınbe

gaming laptop önerir misiniz

hocam ders ve oyunlarda rahat video çekip arkadaşlarla oynayacağım yüksek fpsli bişe olsa yeter zaten çok fazla bişe yapmayacağım bir iki yılda çıkan derken nası zorlanır hocam 60 fps fln sabit alamaz mı yeni oyunlarda o biraz sorun olabilir bide hangi oyunlardan bahsettiniz söyler misiniz
  18. nasılsınbe

gaming laptop önerir misiniz

peki 350 ve 16 gb ram ile gta valorant the forest gibi oyunları çok rahat kaldırır mı arkada discord fln açıkken 1681911319 3050
Geri