Neler Yeni

Laptop yavaş çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
akın kurt
Merhaba arkadaşlar laptopum var ve 8 GB RAM var oyun oynarken Minecraft ve arkada bir şey açtığımda kasıyor FPS düşüyor Alt Tab attığımda hatta Google ile açık olsa böyle oluyor.
Bende performans değerlerinden baktım RAM hep full kullanılıyor neredeyse ,acaba RAM arttırsam Alt Tab'a atarken donma veya arkada Discord gibi uygulama falan açıkken Minecraft oyununda kasmayı engeller mi PC yavaşlıyor resmen Minecraft açıkken veya farklı bir oyun açıkken

1743429580771.png

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Erdem
Merhaba arkadaşlar laptopum var ve 8 GB RAM var oyun oynarken Minecraft ve arkada bir şey açtığımda kasıyor FPS düşüyor Alt Tab attığımda hatta Google ile açık olsa böyle oluyor.
Bende performans değerlerinden baktım RAM hep full kullanılıyor neredeyse ,acaba RAM arttırsam Alt Tab'a atarken donma veya arkada Discord gibi uygulama falan açıkken Minecraft oyununda kasmayı engeller mi PC yavaşlıyor resmen Minecraft açıkken veya farklı bir oyun açıkken

Alıntıyı görüntüle
32 Gb kulanıyorum windows un kendisi 8 gb kulanıyor ztn sistemde 6 gb olduğu için güç den kesiyor boğuluyor sistem. En iyisi tam takviyesi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
akın kurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
32 Gb kulanıyorum windows un kendisi 8 gb kulanıyor ztn sistemde 6 gb olduğu için güç den kesiyor boğuluyor sistem. En iyisi tam takviyesi.
peki laptopumu bi laptopcuya götürsem orda ram takviyesi yaparlar mı veya kaliteli fln yapmazlarsa nasıl bulucuam yardımcı olur musun bide fiyat aralığı ne kdara olur

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
kerim deveci
Laptopun modelini paylaşırsan yardımcı olmaya çalışacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
akın kurt
lenovo uygulamasında yazıyor olması lazım onun dışında bilgisayar altında da yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

IdeaPad 1 15AMN7 - Type 82VG​

1743435761747.png

seri numarası da bu

MP2CTW1L

buldunuz mu acaba?

Top Bottom