Arama sonuçları: *

• Users: cansxxr
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

3d Printer ile Kasa Yapılır mı?

tam karar veremedim türkiyeye dönmeye yakın karar vericem fakat sanırım yapıcam y hem güzel bi proje eğlence olur hem hoş bir kasa olur güzel yapabilirsem.
  2. C

basarsam en az petg basicam. abs basicak bi yazicim yok yani yazicim basiyor basmiyo degil fakat onun kokusu ve sicak tutma isi zor o yuzden petg basicam pla istemiyorum pla cok cabuk kirilabiliyorda degmez yapmaya.
  3. C

asus olani istemiyo.rum daha guzel kasa istiyorum. pahali marka. ch170 degilde 160 istiyodum onunda satisi yok suan bitek letgoda var. bu boyutlar icin secenek var matx e secenek cok fakat ben sistem sıkışık ve toplu istiyorum.
  4. C

baktim ve trde istedigim sekilde kasa yok olanda 5bin. ama bu yapicagim kasa belkide 2.5 filan maks. elektik cok yakan cihazlar degil diye biliyorum yaksada ne kadar yakicak emin degilim fakat istedigim kasa yok.
  5. C

Görmemiştim fakat anakart değiştirmek istemiyorum, değişmeye kalkarsam 7-8 bin anakarta veririm üstüne kasa da eklenir. Onun yerine direkt sistemi AM5’e geçiririm, kasayı değiştirmem. Eski kasayı satacağım için sökmeyeceğim, parçaları bir yerden alırım ya da yurt dışındayken Çin’den sipariş...
  6. C

varmı öneriler?
  7. C

Küçük kasa yapmak istiyorum olan sistemimi küçük bir kasaya geçirmek istiyorum yani. Bir forumda atmıştı birisi ve hoşuma gitti. 3D yazıcımda var yurt dışına gideceğim yakında ve döndüğüm zaman yapmak istiyorum petg filament ile. Yapılır mı yapılmazmı kasa güzel mi sizce ve bir de hangi...
  8. C

Mini PC mi Laptopmu?

attığın kanala baktımda printer olan 2 tane benim anakarta uyumlu kasa var biri görünüş pek bir şey yok ama idare eder bi halde diğeride senin attığın ve fazla beğendim fakat işte yapabilirmiyim iyi becerebilirmiyim ona emin olamadım. maaliyeti maks 2.5k filan
  9. C

Mini PC mi Laptopmu?

türkiyeye dönünce bakıcam 170 ve 160 modeli güzelmiş biri yatar biri dikey bi bakıcam fakat kasa olarak dediğin gibi başka seçenek yok gibi uygun fiyata. yurtdışı alışveriş sorun olmasa seçenek var gibi. aslında moldovaya gidicem oraya sipariş edebilirmiyim acaba varmı öneriniz yurtdışından...
  10. C

Mini PC mi Laptopmu?

dedigim gibi suanlik aklimda o var normal bilesenlerle kucuk yapmak ve baya da küçülüyor sadece kasayi nasil halletsem emin degilim su videodaki kasa tam istedim sekil hem kucuk hem 2 fanli ekran kartida sigar fazla buyuk olmayanlar. atx sistem çok büyük ve doldurması zor bence. atx aldıysan...
  11. C

Mini PC mi Laptopmu?

o tarz kasalardan daha küçük kasalar istiyorum hocam. mini pc ilerde yapmayı düünüyorum fakat şuanlık bu atılanlar gibi istiyorum. şansımı bi 3d baskıda denyebilirim bulamazsam uyguna
  12. C

Mini PC mi Laptopmu?

mini pc yapılabilir güzel bir şey bu yeni videodaki özellikle çok hoşuma gitti fakat masraflı ve onun gibi güçlü bir şey bulmam lazımki upgrade ediyim. şuan aklımda olan arkadaşların attığı kasalar gibi birşeye kurulum yapmak onlarında kasası saçma fiyatlarda o yüzden emin olamıyorum. yada printer...
  13. C

Mini PC mi Laptopmu?

bu atılan kasalarda bi problem yok daha küçüğü olarak bakarsak evet haklısında bu kasalarda birtek anakart değiştirmem gerekiyor gibi sıvı soğutucuyla beraber. İnternette illa vardır fakat işte bulması sıkıntı bir bakayım.
  14. C

Mini PC mi Laptopmu?

sorunlar birşekil halledilirde bu tarz kasa modeli nasıl nereden bulucam sorun orada. kendim tasarlıyamam o tarz bir bilgim yok.
  15. C

Mini PC mi Laptopmu?

hyte revolt güzel ekran kartı 3 fanlı filan değişmeye gerek kalmaz. deepcool olanada baktm onda güzel yerleştirme güzel seçimler ile çok güzel durucak bir kasaya benziyor. Güzel kasalar fakat fiyatlar çok saçma. hyte olan baya hoşuma gitti sıvı soğutucuda takılıyor 2 fanlı. buda hoş kasaymış...
  16. C

Mini PC mi Laptopmu?

Sff kasa alıp upgrade filan etmem lazım dimi onu anladığım kadarıyla. kendi sistemimde birkaç değişiklik yapıp küçük bi kasaya dönüştürmek istiyorumda zor sanırım.
  17. C

Mini PC mi Laptopmu?

yurt dışı dediğimde moldova o kadar bi fark yok. geçici bi çözüm bulabilirmiyim onu düşünüyorum. ama bu yeni videoda gördüğüm kasar baya hoşuma gitti küçük ama baya iyi fazla oyun çeşidi oynayan biride değilim.
  18. C

Mini PC mi Laptopmu?

bu tarz bir şey istiyorumda ne kadr iyi oluyolar ediyorlar bilmiyorum bide yurtdısına gidicem 2 aylıgına pc de yok orada ne yapsam diye düşünüyorum.
  19. C

Mini PC mi Laptopmu?

Asus B450MK II anakartım var. Bu sistemi böyle bir kasaya geçirmek iyi olur mu olmaz mı yoksa gereksiz bir uğraş mı karar veremiyorum. Dev gibi kasa kullanmanın pek bir anlamı olmadığını, gereksiz kalabalık yarattığını düşünmeye başladım. Böyle bir kasaya geçersem sıvı soğutucuyu değiştirsem...
  20. C

Mini PC mi Laptopmu?

hem kolay olsun hem çok yer kaplasın istemiyorum. bi yere gideceğim zaman kolay alabiliyim ve evdeykende çok yer kaplamasın istiyorum ama performansta çok kaybetmek istemiyorum.
Geri