Arama sonuçları: *

• Users: Alcoholed
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

🔥İndirim Mediamarkt 3al 2 Öde 16 Haziran 21 Haziran

Valla nova 5 kulaklık aldım ben gayet de uyguna geldi. Incik boncuk flash bellekler de uyguna gelmişti. Uzatma kabloları da aldım uygundu.Ssd ve moza alanlar da olmuştu.
  2. A

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Aldım bakalım. Nasıl uygulanıyormuş youtube den bakacağım. Elimde baya switch var artık boş zamanlarda uğraşırım.
  3. A

❌İndirim Bitti! Thermaltake View 380 850w 80+ Gold 5.999 TL

İçindeki fanlardan siyah ve beyaz olarak takım almıştım. Çok hoş görünümlü fanları var.
  4. A

Linkte bitmiş sanırım alanlar oldu. Amazonda var azcık daha uygun fiyata. Farklı modeli de var k10 adında. Acaba ne farkı var.
  5. A

Hocam switch hakkında pek bilgim yok. Capsler de zevkinize göre beğeniyorsanız tercih edebilirsiniz. Işık difüzörü olan switchler ışığı iyi yansıtıyor. Bende m1v5 purple switch klavye de var. Purple switchler de ışığı az geçiriyor. Leobog klavyeden çıkan glazed glass switchleri taktım ve beyaz...
  6. A

Ben şeffaf tuşlu glass switch modelini aldım. Tuşları çok ışık geçirir diye beğenmedim elimde contour ile değiştiririm diye planlamıştım. Gateron oil king switchleri taktım. Siyah ve ışığı az geçiren switch olduğu için şeffaf tuşlar çok hoş görüntü aldı. Ses zaten oil king muazzam sesi var. Çok...
  7. A

❌İndirim Bitti! Asrock RX 9070 XT Taichi Oc 256 Bit Gddr6 16 GB Ekran Kartı | 40.382 TL

Valla ben de en çok nitroda var yorumları görmüştüm alırken.
  8. A

❌İndirim Bitti! Asrock RX 9070 XT Taichi Oc 256 Bit Gddr6 16 GB Ekran Kartı | 40.382 TL

Ben kullanıyorum. Nitro ile arasında kalmıştım. Diğer modelleri güç girişleri sebebiyle elemiştim. Nitroyu daha çok beğeniyordum ama o zaman bu modelde indirim vardı ve bunu aldım. Fotoda göründüğü gibi değil gerçekten. Malzeme kalitesi çok iyi. Teknik verileri zaten biliyorsunuz.
  9. A

❌İndirim Bitti! Nivea 3 Deodorant 3 Roll On 3 330tl

Old spice sakız gibi kokuyor herkese hitap etmeyebilir kokusu. Ben bir iki modelini seviyorum. Rexona old spice ve nivea 3ünü de indirimlerde satın alıyorum. Günlük olarak hepsi bana yeterli geliyor. Bana göre nirvana konusunda hepsi eşit. İndirim hangisine gelirse onu alıyorum.
  10. A

🔥İndirim İkea 160x80 Beyaz Masa Tablası 2000tl

Valla hocam ben başıma geldiği için söyledim. 5. Ayak kurtarır tabi ama hem maliyet hem de görüntü kirliliği yapıyor. Kesin olacak diye bir şey yok tabi. Kullanılan ekipman, sıcaklık, nem rutubet bunlar da etken. İkisi arasında yorumum bu şekilde. Onun dışında derinlik olarak çok seçenek yok...
  11. A

🔥İndirim İkea 160x80 Beyaz Masa Tablası 2000tl

Ben olsam linktekini alırım. Yatay olarak demir profilleri olduğu için. Daha önce 75x160 ikea masa kullandım ve ortadan aşağıya doğru göbek verdi. Ceramicalde öyle bir sorun olacağını sanmıyorum profilden dolayı.
  12. A

Monsgeek M1 V5 VIA Parlaklık Arttırma ve SignalRGB Desteği

Merhabalar sonuç olarak en güncel hangisini kurmak gerekiyor arkadaşlar. Ben klavyeyi indirimde almıştım konu açıldığında.bir kurulum yapmıştım rehbere göre. Son paylaşılanı kurmam gerekiyor mu? Klavyemde sorun yok tek şikayetim seçtiğim rgb modu sabit kalmıyor değişiyor arada ve parlaklık 80...
  13. A

sitesinden indirdiğim çalışmadı ama redditten buldum o çalıştı.
  14. A

arkadaşlar uygulamasını kurdum ama klavyeyi görmüyor. nasıl çözüm bulabiliriz ?
  15. A

Benim de kargoya verilmiş. Teşekkürler
  16. A

Ben üye olmadan sipariş verdim. İlk sipariş verenlerdenim. Umarım kargo maili gelir ve söylendiği gibi 6 haziranda teslimat olur.
  17. A

Hocam yüksek elo oyuncususunuz neden direk manyetik bakmıyorsunuz. Avantajlarını daha iyi bilirsiniz. Ben yüksek eloda oynamıyorum ama manyetik klavye kullanıyorum valoda. Diğer işlerde normal mekanik klavyelerimi kullanıyorum.
  18. A

❌İndirim Bitti! Bölgesel İndirim Koenıc Ktf 1026 Tr Tower Fan 1550 TL

Hiç lazım değildi ama aldım. Anneme hediye ederim.
  19. A

O zaman ptesi değişim için ararım. Değişmezse de sıkıntı değil. Heryer klavye oldu evde. Ama alü kasaya karşı zaafım oluştu m1v5 ten sonra plastik pek kullanmak istemiyorum :)
Geri